Sto ga skide ahahaahahah kad se toga sjedim ahahahahahahahahaha oplakaJohnCleese je napisao/la:Zastit znak "doskok u telemarku" koji po Spahi svaki skakac odradi perfektnoakisarajevo92 je napisao/la:Spahin glas me najvise podsjeca na Novogodisnju turneju
to mu jedino treba dati da komentarise
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jel' neko pratio sinoc gimnastiku na RTRS-u, lik za svaku disciplinu citao uvod s wikipedije
Nad tobom sunce najljepše sja
Šuko čita forum. 
Nešto aludira kao da se svaka riječ komentatora BHT-a vaga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Al Suko i navija za Tunis 
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Naravno da ne cita forum, vec je jutros izasao tekst jednog novinara iz Hercegovine o njihovim komentarima i neznanju. Pa se nih desetak naslo uvrijeđeno.Pogba je napisao/la:Šuko čita forum.
Max Allegri
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Naravno da ne cita forum, vec je jutros izasao tekst jednog novinara iz Hercegovine o njihovim komentarima i neznanju. Pa se nih desetak naslo uvrijeđeno.Pogba je napisao/la:Šuko čita forum.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Slomi se trazeci, a nema sanse ! A jutros cim sam ustao naletio sam na to. Inace, taj lik se okomio na Belmina koji je kao vladajuci na servisu vec dugi niz godina i na ove nesposobnjakovice koji rade prijenose, osim eto Medine ! Inace, Pozdrav za Suku ako citaHaRakIRi46 je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Naravno da ne cita forum, vec je jutros izasao tekst jednog novinara iz Hercegovine o njihovim komentarima i neznanju. Pa se nih desetak naslo uvrijeđeno.Pogba je napisao/la:Šuko čita forum.
Nešto aludira kao da se svaka riječ komentatora BHT-a vaga.![]()
De molim te ako imas kopiraj i stavi ovdje da vidim sta pise.Haahahahaa gledaqm prijenos i ne vjerujem kad sam cuo sta prica
Max Allegri
Kajl Tompson? 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
**** im djecu, nemam BHT HD na mojoj TV
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Viško tanak večeras. Španski superkup. Doduše, tanak je inače što se tiče fudbala. A i ovi ostali što im rade Primeru sem Plavšića. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Viško se uvijek sramoti kad prenosi španski fudbal. Ne znam koji mu qrac daju to. Bezveze ću ga zamrziti, a genijalan je za tenisa.messilla je napisao/la:Viško tanak večeras. Španski superkup. Doduše, tanak je inače što se tiče fudbala. A i ovi ostali što im rade Primeru sem Plavšića.
šta im je ona Šehić? meni djeluje ko femi?Kawhi je napisao/la:U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Medina je genijalna. Jedino nju i Majera mogu slušati. Da ih je kako na SK prebaciti.DANTES je napisao/la:šta im je ona Šehić? meni djeluje ko femi?Kawhi je napisao/la:U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Steta sto Belmin Karamehmedovic ne komentarise vise na BHT, ima dobar glas a odlicno je radio atletiku, gimnastiku pa i kosarku
Don't believe the hype.
slabo on poznaje kosarkuakisarajevo92 je napisao/la:Steta sto Belmin Karamehmedovic ne komentarise vise na BHT, ima dobar glas a odlicno je radio atletiku, gimnastiku pa i kosarku
Belmin je generalni direktor BHRT-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kosarka mu je Isla najslabije, ali kod mene ga ja vadio dobar glas
@miki
Znam, zato sam rekao steta sto ne komentarise vise
@miki
Znam, zato sam rekao steta sto ne komentarise vise
Don't believe the hype.
Vidi medjeda sa BHT, par dana se radi uzastopno i puno im, pa utakmicu Spanija-Argentina radi neki anonimus. Pascad jedna, nije naviklo da se radi, najmanje ih 10 u sportskom programu svi po 1500KM place i opet puno! E je.em ti
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.