Kao sto si ti isti lik ovdje i na klixuQUARESMA 18<<< je napisao/la:
nevjerovatno zapazanje pojedinih forumaša, skontase da je to isti lik i na klixu i ovde

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kao sto si ti isti lik ovdje i na klixuQUARESMA 18<<< je napisao/la:
nevjerovatno zapazanje pojedinih forumaša, skontase da je to isti lik i na klixu i ovde

Rooney88 je napisao/la:Akira je napisao/la:Jel to neki rasizam decko?Akira je napisao/la:DEMBA BAAAAAA SJAJAN GOL , CRNCUGA JE POKAZAO ZASTO JE CRN
Covjek kivan na samog sebe.

) i jos se krenu svadjati na forumu.
 ) i jos se krenu svadjati na forumu. 

Capajebo je napisao/la:Mrsko mi sada da brojim, ali nema serijatske zabrane da se vas dvoje uzmete. A je li po vjeri dozvoljena veza, to je vec drugo pitanje na koje vjerovatno ne zelis da znas odgovorstaxx je napisao/la:Ljudi molim vas da mi pomognete...
Dakle zabavljam se sa djevojkom koja mi se jako, jako svidjela vec neko vrijeme... da bi sinoc nadosli na to da su njena mama i moja mama neki rod! Dakle u pitanju je sljedece: Moj dedo i njen dedo su od dvojice brace djeca... mene zanima koje je to koljeno, da li je to po vjeri dozvoljena veza, i da li je moralno? sjeban sam citav dan zbog toga i ja i ona... ja se ne razumijem bas u ta koljena i sta je ok sta ne, pa pomozite...

Rooney88 je napisao/la:Akira je napisao/la:Jel to neki rasizam decko?Akira je napisao/la:DEMBA BAAAAAA SJAJAN GOL , CRNCUGA JE POKAZAO ZASTO JE CRN

Sead Kolašinac, jedan i jediniHead je napisao/la:Pita ga frajer sta ima Hulk,kaze nista brate sta ima kod tebe

truts je napisao/la:zar se ne kaže: "na Marsu pod marsom"?calcio je napisao/la: Na Marsu pod zemljom sigurno postoje neke bakterije, a voda u tecnom stanju postoji i na Europi i na Enceladusu.
zumba je napisao/la:matematicar,ako se stvari okrenu za 360,to ti dodje na istolafomamone je napisao/la:Odkud sad medju vama tolika zaludjenost tim nekakvim seicima i lovatorima sa strane, kada je Tan ulozio milione u FKS bili ste puni nepovjerenja prema stranim suskama, sad zbog nekakvog eventualnog izlaganja Gredica na nekakvom forumu stvari se okrecu za 360 °

gio10 je napisao/la:zumba je napisao/la:matematicar,ako se stvari okrenu za 360,to ti dodje na istolafomamone je napisao/la:Odkud sad medju vama tolika zaludjenost tim nekakvim seicima i lovatorima sa strane, kada je Tan ulozio milione u FKS bili ste puni nepovjerenja prema stranim suskama, sad zbog nekakvog eventualnog izlaganja Gredica na nekakvom forumu stvari se okrecu za 360 °

Henderson, na temi Ljubav&Sex, dobarHenderson je napisao/la:Što se tiče fudbalskih klubova tu sam Tottenham. Uvijek puno ulažem u julu i augustu na cvijeće, bombonjere, milke, rafaela, tamo nekad oko novembra skontam da ću teško plasirati našu vezu u LP ( brak ), onda u decembru i januaru počnem pružati loše partije ( mrzovoljan sam, nemam volje da pričam ) da bih u februaru ili martu dobio otkaz.
April i maj uživam u slobodi, potom mi to sve dosadi i opet se u junu nafuram da se mogu plasirati u LP.