Oprosti što ti smetam, u ovoj gluvoj noći...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Oprosti što ti smetam, u ovoj gluvoj noći...
Brate, evo čitam komentare gore na ovoj pjesmi, kaže zbog ove sam punicu lupio po prdari.
sta ta trazi hahahhawolfie je napisao/la: ↑20 dec 2020, 23:49Brate, evo čitam komentare gore na ovoj pjesmi, kaže zbog ove sam punicu lupio po prdari.![]()
![]()
Sve potaman brat moj, kaako je kod tebe?
Pišem s jednom maalom, kaže ja volim da je muškarac visok, da ima bradu, taman ten, da je nabijen u ramenima, reko sestro ja od svega toga sam samo muškarac.![]()
![]()
![]()
te su najgore hahahahah ona bi da ti budes kao maneken il glumac iz turskih serija dok ona moze bit kao bandera hahahahah
Ja ne znam koji je kuratz ovim našim, teške ko tuč. Samo strankinje i dijaspora ziceri!Robust je napisao/la: ↑21 dec 2020, 00:01te su najgore hahahahah ona bi da ti budes kao maneken il glumac iz turskih serija dok ona moze bit kao bandera hahahahah
ono daj mi boze samo onih treba sto vole popiti i ja miran ove pozerke i te sto puno traze neka ostanu doma![]()
dobar petak i subota bile sa turkinjom![]()
i sad valja ponovo sa nasim se **** u zdrav mozak
![]()
umisljenje ovdje i najveci grob ima dvjesto lajkova na slici i umisli da je boga za damu ufatila hahahahahawolfie je napisao/la: ↑21 dec 2020, 00:04Ja ne znam koji je kuratz ovim našim, teške ko tuč. Samo strankinje i dijaspora ziceri!Robust je napisao/la: ↑21 dec 2020, 00:01te su najgore hahahahah ona bi da ti budes kao maneken il glumac iz turskih serija dok ona moze bit kao bandera hahahahah
ono daj mi boze samo onih treba sto vole popiti i ja miran ove pozerke i te sto puno traze neka ostanu doma![]()
dobar petak i subota bile sa turkinjom![]()
i sad valja ponovo sa nasim se **** u zdrav mozak
![]()
![]()
ma ne cudi me to vala znam i sam da je sve moguce vise mi je za cudjenja neki likovi koje znam oni pokusaju sve zivo i trebe ih odjbu kao papir ja pitam u prvih 15 minuta hajmo na pivo jos ona odg hajmo sutra hahahahha
jesi uletio
Poslao je ja ondje odakle je izasla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.