FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad ste se dotakli stadiona,ovo je stvarno sramota i veliki nemar drzave.Glavni grad nema adekvatan stadion.Kosevo ispunjava vise uslova od grbavice ,ali kosevo ima atletksu stazu,a i pored toga klasicni je komunisticki stadion napravljen samo da sto vise mase stane bez neke estetike.Mislim da je krajnje vrijeme da se napravi stadion od bar 25 hiljada mjesta u sarajevu da repka moze igrat.Svaka cast zenici ,ali ono nije stadion nego jedno prkno obicno gdje ja dok sam ziv necu otic na utakmicu repke,ne zato sto ne zelim nego jednostavno necu da placam 250 maraka i cekam 2 dana u redu da bi gledo svoju drzavu.Pored toga kad svi igraju (mislim na iole ozbiljne repke)u glavnim gradovima sto mi izmisljamo toplu vodu...Sto prije napraviti ili kosevo ili grbavicu.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
da se jos nadovezem,bitno je da se pravi 101 dvorana prakticno svako naselje ima jednu dvoranu po svim standardima a u Sarajevu nema ni kosrakog ni rukomentg kluba koji je ozbiljan.Bosna je to davno presala bit u svim segmentima.Postavlja se jednostavno pitanje...KOME
CEMU
ZASTO
da se jednom godisnje odigra bozicni ili bajramski turnir ? da bosna ugosti velikane kosarke iz raznih dijelova zemlje 

=\_1921_/=
Ivan Sesar prelazi u Zrinjski? Sarajevo me nije kontaktiralo ,Jeli ovo još jedan promašaj u našoj upravi ?
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Katasrofalan potez uprave, da se ne kontaktira Sesar, pozicija koja nam najvise skripi, a jedan od najboljih igraca na toj poziciji od rata, je upravo on. Stvarno ne znam, da takvog igraca nismo ponovo potpisali na jedno 3 godine i dali mu platu, kakvu zasluzuje. Mogao je vratiti status reprezentativca, a i fino se zaraditi na njemu. Moj Ibrakovicu :/
Laganje sopstvenih navijača se nastavlja,kao i što sam pisao,Abdulah je čudoCoach22 je napisao/la:Ivan Sesar prelazi u Zrinjski? Sarajevo me nije kontaktiralo ,Jeli ovo još jedan promašaj u našoj upravi ?

nego gdje će Bandović

Einigkeit und Recht und Freiheit
Mišljenje o sesaru ? Iako znam da je solidan za ovu ligu..
prije bih rekao da se Sesat prodaje preko novinadomorocki je napisao/la:Laganje sopstvenih navijača se nastavlja,kao i što sam pisao,Abdulah je čudoCoach22 je napisao/la:Ivan Sesar prelazi u Zrinjski? Sarajevo me nije kontaktiralo ,Jeli ovo još jedan promašaj u našoj upravi ?![]()
![]()
![]()
nego gdje će Bandović
Mislim da ovako neće ,džaba da imamo Bilione ,pravimo promašaj za promašajem , nigdje još pojačanja pravog ,igrači odoše najbolji itd ... Mislim da nam najviše škripi na nekim pozicijama u upravi kluba ,koji trebaju da imaju sokolovo oko što se tiče pronalaženja igrača ...Pa dokle više ,evo Sesar ,pa mali Gojak itd

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
macahz je napisao/la:Katasrofalan potez uprave, da se ne kontaktira Sesar, pozicija koja nam najvise skripi, a jedan od najboljih igraca na toj poziciji od rata, je upravo on. Stvarno ne znam, da takvog igraca nismo ponovo potpisali na jedno 3 godine i dali mu platu, kakvu zasluzuje. Mogao je vratiti status reprezentativca, a i fino se zaraditi na njemu. Moj Ibrakovicu :/

po meni , fali vam krilo i jedan napadac kao zamjena za bilbiju...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
jaoo...Pored toga kad svi igraju (mislim na iole ozbiljne repke)u glavnim gradovima sto mi izmisljamo toplu vodu...Sto prije napraviti ili kosevo ili grbavicu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Što vam je zinula guzi.c.a majko mila
Pa je li mozete sacekati 18.??
Dok ludi dodju na pozicije i dok se sve pokrene, sad ljudi rade V.D. i nece niko da uradi nesto pa da poslije o glavu se drugima obija
Doci ce pojacanja, jaka, ali poslije 18.
Eto, do sad smo dovodili pojacanja prvi dan prelaznog roka pa sad tesko sacekati 3-4 dana
Prije odlaska u Tursku svi igraci ce biti na okupu
Do pocetka prvenstva jedino neki EXTRA igrac moze uletiiti
Dok ludi dodju na pozicije i dok se sve pokrene, sad ljudi rade V.D. i nece niko da uradi nesto pa da poslije o glavu se drugima obija
Eto, do sad smo dovodili pojacanja prvi dan prelaznog roka pa sad tesko sacekati 3-4 dana
+1rammstein je napisao/la:Što vam je zinula guzi.c.a majko mila
4.10.2009.
Treba nama kreativac, od ovih što ih ti nabroja jedino Radovac je kreativan fudbaler, ova dvojica su više orijentisana na defanzivu (Hame je povrijeđen do kraja sezone pa o njemu nema smisla pričati).Po meni je ta pozicija centralnog veznog prioritet,a treba još i krilo, napadač, desni bek...ma treba svašta ukratko.ZZtop10 je napisao/la:radovac, dzakmic,cimirot,kovacevic... mislim da vam je to najpokrivenija pozicija a ne da vam tu skripi.
po meni , fali vam krilo i jedan napadac kao zamjena za bilbiju...

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sta je Stojcev pobogu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa neće sam Stojčev da iznosi vezni red, iza njega mora da bude jedan osigurač (Cimirot) i još jedan veznjak kao npr. Sesar ili birvaktile Ihtijarević.Ne možeš očekivati titulu sa igračima poput Bišanovića ili maloljetnog Radovca u prvoj postavi, jednostavno ne možeš.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svjestan sam ja da nam treba defanizivni vezni, ali ti rece treba nam ofanzivac, a to je StojcevShanks je napisao/la:Pa neće sam Stojčev da iznosi vezni red, iza njega mora da bude jedan osigurač (Cimirot) i još jedan veznjak kao npr. Sesar ili birvaktile Ihtijarević.Ne možeš očekivati titulu sa igračima poput Bišanovića ili maloljetnog Radovca u prvoj postavi, jednostavno ne možeš.

A Jevtic? I on je tu malo odigrao i nije se lose pokazao.
Opet ste poceli pljuvati upravu ovaj put radi igraca koji je u najmanju ruku bio nekorektan prema FKS i sada ovim istupom u medijima priziva klub da ga zove na razogovore.
Neka ide u Zrinjski jer kao sto rece "odavno gaji simaptije prema njima". Gadi mi se ovo sve i zelim sve najgore onim koji preko kluba dizu cijenu sebi a vi pojedini forumasi zasucite rukave i napravite sebi klub pa tamo dovodite ove igrace koji nisu uspjeli igrati za Turske nizerazredne klubove.
Neka ide u Zrinjski jer kao sto rece "odavno gaji simaptije prema njima". Gadi mi se ovo sve i zelim sve najgore onim koji preko kluba dizu cijenu sebi a vi pojedini forumasi zasucite rukave i napravite sebi klub pa tamo dovodite ove igrace koji nisu uspjeli igrati za Turske nizerazredne klubove.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I on takodjer.cobefks je napisao/la:A Jevtic? I on je tu malo odigrao i nije se lose pokazao.
1L8F9C2 je napisao/la:Opet ste poceli pljuvati upravu ovaj put radi igraca koji je u najmanju ruku bio nekorektan prema FKS i sada ovim istupom u medijima priziva klub da ga zove na razogovore.
Ali je zato u Sarajevu bio jedan od glavnih igraca,e sad zamisli kakav je to klub(Sarajevo) kad u nizeligasu turskom nema mjesta a u velikanu sa Koseva bude ljubimac?!
HSK Zrinjski Mostar.