FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sram te bilo Pike....ne bih te ni vraćao u Barcelonu. Marš u tri **** materine, idi u Las Vegas
Kakav je ovaj Pique diletant yebemu mrtve .Alvesu zelim da ga autobus pregazi jer bi to ocito bio jedini nacin da napusti klub tako sto ce drito u tabut upast.
Kako ih nije sramota , napuca ih Celta kao da su nizerazredni klub.
Kako ih nije sramota , napuca ih Celta kao da su nizerazredni klub.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Primismo 4 komada ko da smo rejal
Bravo akisarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
poceli su se ovi padobranci polako skupljati ovdje
sad ce biti dernek

sad ce biti dernek

Katastrofa.... a sa druge strane mi je i milo. Provlačili su se prva 4 kola, protiv jedne jadne Rome ništa nisu uradili, pa dosta je bilo, svi igraju kao preko k.urca i bilo je vreme za kaznu. Enrike treba odmah sve da ih po sletanju u Barcelonu vodi na trening jer su fizički totalno nespremni.
Kakav samar...
Hahaha eo vracaju se neki na forum...sto li? 
Sta se sekirate, nek' se zaebavaju ljudi tamo do nove godine, k'o i prosle sezone.

Sta se sekirate, nek' se zaebavaju ljudi tamo do nove godine, k'o i prosle sezone.

Na stranu ova skandalozna igra u odbrani (dakle Pique, Dani i Robocop, pa ni Mascherano nije zaostajao puno), ali ovo promašivanje u najmanju ruku odličnih šansi u napadu je još skandaloznije. Pa ne može trojac od 300M sebi dozvoliti da promaši 10-ak prilika, to jednostavno ne ide.
Ovo je bilo za šamara i to svima od reda. A i Lucho je zaslužio koji, jer ipak on snosi najviše krivice za ovo.
Čestitke Celti i hvala im za ovo.

Ovo je bilo za šamara i to svima od reda. A i Lucho je zaslužio koji, jer ipak on snosi najviše krivice za ovo.
Čestitke Celti i hvala im za ovo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Još nisu zabili gola u prvom poluvremenu ove sezone. Meni je Enrique i večeras samo dokazao da je tanak ili nikakav taktičar. Munir za Roberta u momentima kada nemaš sredine ?parangal je napisao/la:Katastrofa.... a sa druge strane mi je i milo. Provlačili su se prva 4 kola, protiv jedne jadne Rome ništa nisu uradili, pa dosta je bilo, svi igraju kao preko k.urca i bilo je vreme za kaznu. Enrike treba odmah sve da ih po sletanju u Barcelonu vodi na trening jer su fizički totalno nespremni.
Pique i Alves su posebne smijurije bili večeras. Prvi bi prije pokera nego loptu ganj'o.
I Suarez kad je loš onda je loš do jaja, kod njega nema sredine.
Celta s druge strane kao na drogama, partija kakva se jednom igra u karijeri.
Nolito je strašan
Apsolutno citav tim je podbaciomessilla je napisao/la:Na stranu ova skandalozna igra u odbrani (dakle Pique, Dani i Robocop, pa ni Mascherano nije zaostajao puno), ali ovo promašivanje u najmanju ruku odličnih šansi u napadu je još skandaloznije. Pa ne može trojac od 300M sebi dozvoliti da promaši 10-ak prilika, to jednostavno ne ide.![]()
Čestitke Celti i hvala im za ovo.![]()

ovo je bilo šamaranje od Celte i poraz koji ide na dušu trenera....nepripremljena ekipa Barce je dobila taman onoliko koliklo je zaslužila
Da su zabili sve sto obicno zabijaju ovo bi bio remi, moguce i pobjeda 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ibogami već treća utakmica kako se primaju četiri gola.
Valjda je sad malo jasnije da Roberto ne može igrati sredinu protiv jačih ekipa. Roberto i Alba su najbolji bekovski par u ekipi i barem jedan mora biti na terenu kako ne bi puhalo sa obje strane (što je dokazano i večeras i u one prošle dvije utakmice sa četiri primljena komada
). A zanimljivo je da je Dani vedrio i oblačio u sve tri spomenute utakmice. Nećeš još dugo, razbojniče. 

Valjda je sad malo jasnije da Roberto ne može igrati sredinu protiv jačih ekipa. Roberto i Alba su najbolji bekovski par u ekipi i barem jedan mora biti na terenu kako ne bi puhalo sa obje strane (što je dokazano i večeras i u one prošle dvije utakmice sa četiri primljena komada

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Potpuno si u pravu....da je (a nije) barsa zabila ono što zabija možda bi i dala 4 gola.....a sad lepo nadji pa pogledaj utakmicu ponovo i videćeš da je mogla (i trebala) primiti sigurno 8 komada, prema tome....svako realan će reći da je barsa još i dobro prošla.Lillard je napisao/la:Da su zabili sve sto obicno zabijaju ovo bi bio remi, moguce i pobjeda
ne kontam lucha sa robertom u vezi **** ga vise koji q radi
alves ne moze igrat na desnom beku ako ne igra raketa da ga pokriva ,to jednostavno ne ide jer je lik klaun i smijesan igrac
onda pique zna zasrat samo tako. igra ko q
nolito igracina ,eto zasto ce momak u januaru u barcu
neka i treba ovaj poraz da ekipa dodje sebi ,igraju preko q
alves ne moze igrat na desnom beku ako ne igra raketa da ga pokriva ,to jednostavno ne ide jer je lik klaun i smijesan igrac
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Neka, polako, ne treba sve odma tjerat u qurac. Valjda imaju kredita dovoljno radi triplete.
Ovako je bilo i lani, kasno palimo s formom i to je to
.
Samo Roberta vise ne stavljat u vezu i problemi rjeseni
Ovako je bilo i lani, kasno palimo s formom i to je to

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a ako ikako dođe u Barcu- bice kar.ina, koja ce dobijati minutažu kao sad Munir ili Sandrobarca_87 je napisao/la:ne kontam lucha sa robertom u vezi **** ga vise koji q radi

ma normalno da imaju kredita ,proslu su izdominirali samo tako pa je i ocekivano malo opustenija varijanta sad ,Lillard je napisao/la:Neka, polako, ne treba sve odma tjerat u qurac. Valjda imaju kredita dovoljno radi triplete.
Ovako je bilo i lani, kasno palimo s formom i to je to.
ja jbg sam zadovoljan sa jednim trofejom ove sezone ,lp il liga nek biraju,dosta

samo vak se iznerviram kad skontam koje pae zaradjuju i opet se vuku ko prebijene macke al et tako je to
ma roberta na beka alvesa zakovatn na klupu i malo vise motivacije i to ce opet biti ok
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ovo vec postaje ozbiljno. Okej prvi dio sezone i prosle god nije bio uvjerljiv, ali puno primamo sada golova. Dok malo zabijamo. Ne mogu da vjerujem i ne zelim vjerovati, da su se zasitili pobjedjivanja. To nema sanse. Ovakve tekme shvataju olako. Jedino sto mogu navesti kao pozitivno iz ove tekme je to da smo---- izgubili samo 3 boda. Da je upitanju LP, bila bi to pusiona. A to ce nam se uskoro desiti i tamo ako se ne dozovemo.
I da navedem po ko zna koji put da nam je klupa JADNA, U RANGU GETAFE-A. Cim sam vidio da Roberto igra sredinu, znao sam da je pusiona, samo nisam ocekivao 4:1.
I da navedem po ko zna koji put da nam je klupa JADNA, U RANGU GETAFE-A. Cim sam vidio da Roberto igra sredinu, znao sam da je pusiona, samo nisam ocekivao 4:1.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.