Kolega ako nisi primjetio to je bio cinicki odgovor jednog od mitomana.JonSnow je napisao/la:Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ok kontakt je bio ali pogledaj Stevanovica gdje stoji i dribling prema Stevanovicu koji ne prilazi pa onda klasicno mahalsko bacanje preko noge. Inace danas sudjenje odlicno, bez obzira što mi nije jasno kada je i zasto kerla dobio prvi zuti karton.JonSnow je napisao/la:Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
JESTEEE BIOOOO JE PENALLL CRKNITEEEE ETOOOOO. Imate savez sudije i sve klubove protiv sebe. Ugrozeni od kako su se torpedirali.FrancescoTotti je napisao/la:Kolega ako nisi primjetio to je bio cinicki odgovor jednog od mitomana.JonSnow je napisao/la:Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
razlika izmedju nas i njih je ta da smo mi sarajevska gospoda i da nam derbi nesto znaci. oni su seljacka ekipa koja igrom slucaja igra u sarajevu i nista im nije sveto. nadam se da ce nasi biti razumni i pokazati ratnom profiteru da nece uspjeti unistiti nesto na sto je ovaj grad (i drzava) ponosan, i dati im cijeli jug i dio zapada. jer derbi nije derbi bez navijaca, a ovo sto radi ratni profiter samo stvara tenzije i netrpeljivost i mrznju medju rajom. ako se ovako nastavi mogli bi uskoro gledati scene kao iz BG a to ne treba nikome.tuzlak1987 je napisao/la:Samo se vi Pitari opustajte, ovi vec sada kontaju kako da se naprave ugrozenim i dobiju 20 hiljada mjesta na Kosevu
Sutra saopstenje.
Sve bi to bilo super da je Duljević ko sivonja išao naprijed a Stevanović stajao na mjestu i ovaj mu poletio preko noge, ali Stevanović mu prilazi i uvaljuje mu nogu. Ok i ovaj je jedva dočekao kontakt, ali mogao je slobodno svirat penal.Sandokan87 je napisao/la:Ok kontakt je bio ali pogledaj Stevanovica gdje stoji i dribling prema Stevanovicu koji ne prilazi pa onda klasicno mahalsko bacanje preko noge. Inace danas sudjenje odlicno, bez obzira što mi nije jasno kada je i zasto kerla dobio prvi zuti karton.JonSnow je napisao/la:Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Sandokan87
- Kontakt:
Buraz ja sam na ovakve penale na nasu stetu vec imun postao. Pogledaj opet ti govorim polozaj tijela Stevanovica jer Duljevic ide u dribling i zabija se u Stevanovica. Da je Stevanovic isao dijagonalno i da je Duljevic u tom slucaju pao kao u ovom bio bi penal. Ovako bilo bi presmjesno vjeruj mi.JonSnow je napisao/la:Sve bi to bilo super da je Duljević ko sivonja išao naprijed a Stevanović stajao na mjestu i ovaj mu poletio preko noge, ali Stevanović mu prilazi i uvaljuje mu nogu. Ok i ovaj je jedva dočekao kontakt, ali mogao je slobodno svirat penal.Sandokan87 je napisao/la:Ok kontakt je bio ali pogledaj Stevanovica gdje stoji i dribling prema Stevanovicu koji ne prilazi pa onda klasicno mahalsko bacanje preko noge. Inace danas sudjenje odlicno, bez obzira što mi nije jasno kada je i zasto kerla dobio prvi zuti karton.JonSnow je napisao/la:Čuj natrčao na njega, a Stevanović se cijelim tijelom okreće i namješta mu nogu. Znam da je teško bit objektivan ali barem pokušajte, ponašate se ko balavci.
- escobarpablo
- Kontakt:
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.Sandokan87 je napisao/la:To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
Duljevic kada je gurnuo loptu je imao cist prostorr ispeed sebe, stevanovic nije krenuo za loptom nego prema duljevicu
pogledaj noge stevanovica dobro i gledaj sta radi sa njima
Je li ih ispruzio ili je povukao nazad

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Gdje je Evander, jel' ispoštovao opkladu? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Start Stevanovića je apsolutno ispravan i prirodan - u kickboxu! Ne daj Bože da neka ekipa iz naše lige izbori evropu i da mora igrati i tamo pored kupa i lige. Pa smrtni slučaj bi bio na terenu svako drugu tekmu. Pizde iznemogle! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sandokan87
- Kontakt:
Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.escobarpablo je napisao/la:Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.Sandokan87 je napisao/la:To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
Duljevic kada je gurnuo loptu je imao cist prostorr ispeed sebe, stevanovic nije krenuo za loptom nego prema duljevicu
- TobeYarabi
- Kontakt:
vidi se da si treniro jer ovako pametan, bez treninga, ne mozes biti da yebe rak rakaSandokan87 je napisao/la:To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica

- Sandokan87
- Kontakt:
Tvoj problem je sto ce tvoja teorija biti uvijek subjektivna. Da je ovo bio slucaj na nasu stetu ja bih opet bio pri istom stavu da nije bilo osnova za penal.TobeYarabi je napisao/la:vidi se da si treniro jer ovako pametan, bez treninga, ne mozes biti da yebe rak rakaSandokan87 je napisao/la:To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.Pantelija je napisao/la:stevanovic je usaao u putanju kretanja duljevica
Smanji doživljaj balavče. Boli mene **** i za jedna i za druge ja samo govorim ono što vidim, ako ti se ne sviđa ima i normalniji način komunikacije od tog seljačkog prospipanja frustracija.Sandokan87 je napisao/la: Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Stari dobri komunizam...

Zato se od osnutka 1905. Zrinjski nije naigrao. Svaka vlast ga je zabranjivala. Komunističke su ga vlasti zbog nacionalnog predznaka ugasile 1945.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Da je neko zavukao na utakmici ruku u gaće Mehmedu i Petrovicu, pljunite me ako bi i jedan testis našao!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- escobarpablo
- Kontakt:
[/quote]
To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.[/quote]
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.
[/quote]
Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.[/quote]
Joj izvini, nisam to vidio, dakle Dulja sljedeći put kad budeš driblao okreni se nasuprot Stevanovića i driblaj od njega pa padni, jbg kaže Rifet Sandokan da jedino tako može biti prekršaj.

To mozes pricati ljudima koji nikad nisu igrali fudbal profesionalno. Ako nista trenirao sam i polozaj stevanovica je prirodan i nije ulazak u putanju uopste jer je duljevic krenuo u dribling i desno prema stevanovicu. To sto nije mogao proci je vec prica za sebe.[/quote]
Kakav retard, položaj Stevanovića je prirodan, jer je prirodno da lupiš po nogama igrača koji te prošao i nalazi se u izglednoj prilici za postizanje gola.

Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.[/quote]
Joj izvini, nisam to vidio, dakle Dulja sljedeći put kad budeš driblao okreni se nasuprot Stevanovića i driblaj od njega pa padni, jbg kaže Rifet Sandokan da jedino tako može biti prekršaj.
FK Sarajevo 1946
- Sandokan87
- Kontakt:
Gdje si procitao da sam tebe citirao i koliko vidim s tobom sam imao normalnu komunikaciju a sa ovima sto vrijedjaju komunikaciju kakva dolikuje njima.JonSnow je napisao/la:Smanji doživljaj balavče. Boli mene **** i za jedna i za druge ja samo govorim ono što vidim, ako ti se ne sviđa ima i normalniji način komunikacije od tog seljačkog prospipanja frustracija.Sandokan87 je napisao/la: Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.
Samo da napomenem da moderacija banuje evandera jer je obecao da na forumu vise nece pisat ako nas bude vise od 10 000. Hvala lijepo 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sandokan87 je napisao/la:Gdje si procitao da sam tebe citirao i koliko vidim s tobom sam imao normalnu komunikaciju a sa ovima sto vrijedjaju komunikaciju kakva dolikuje njima.JonSnow je napisao/la:Smanji doživljaj balavče. Boli mene **** i za jedna i za druge ja samo govorim ono što vidim, ako ti se ne sviđa ima i normalniji način komunikacije od tog seljačkog prospipanja frustracija.Sandokan87 je napisao/la: Tebi ne moze pomoci spexijalisticki tim ta ocnu hirurgiju Sveti vid iz Beograda. Jel fakat samo ti vidis da Stevanovic "lupa" po nogama Duljevica ili mozda Duljevic opet ponavljam RETARDU RETARDIRANI mozda samo Duljevic korisri priliku i pada preko Stevanoviceve noge a Stevanovic je taj koji se postavio a Duljevic driblingom krenuo orema njemu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sram da ih bude, nema ko drugi biti.joker90 je napisao/la:Horde podmetnule belaj!!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.