jedan na mali ulog radi reda, da ispratim danasnji dan, sanse za prolaz skoro da i ne postoje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arsengunner je napisao/la:Charlotte-Indiana H2 (7,5) 1,80
Mislim da bi ovo lagano trebalo doci,Indianu uvijek igram u hendikepu neznam zasto al vecinom prodje( zadnje 3 tekme) i protiv bobcatsa mislima da je ovo poklon.
Ovi sto vjerujem bolje poznaju NBA od mene neka mi kazu moze li ovo doci da stavim sve sto imam
i ja sam ih sinoc u hendikepu igrao u meridianu kvota 1.94 bila xDarsengunner je napisao/la:arsengunner je napisao/la:Charlotte-Indiana H2 (7,5) 1,80
Mislim da bi ovo lagano trebalo doci,Indianu uvijek igram u hendikepu neznam zasto al vecinom prodje( zadnje 3 tekme) i protiv bobcatsa mislima da je ovo poklon.
Ovi sto vjerujem bolje poznaju NBA od mene neka mi kazu moze li ovo doci da stavim sve sto imam
Nije loše, ja nisam ništa igrao čitav dan bio odsutan, dok malo pregledam ponudu vidjeću, ali sviđa mi se možda odigram nešto slično.ramos4 je napisao/la:Ljudi kako vam se cini ovaj listic? Dal nesto da mjenjam?
Dinamo gubi 100% Cist kecAnderson8 je napisao/la:
Evo pogodio sam prvih 5, Trazbon vodi 2 : 0, imam 1x na Lyon i pozelenili su mi ove ekipe sto daju gol Genk, Rapid i Frajburg.
Eh sad neko je napisao ovdje da Dinamo Z otisao sa rezervama jer igraju sa Hajdukom u ligi, pa sam odigrao na Chernomorets, mislim da su drugi u svojoj ligi.
Ostale cetiri utakmice cekam "samo" da domacin dadne gol, Swansea, Wigan, Bordo i Ludogorets. Sta mislite moze li se ovo poklopit?
Mozel Dinamo izgubit?
http://www.euroleague.net/" onclick="window.open(this.href);return false;fanatic1991 je napisao/la:gdje mogu pratit strijelce u euroligi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.