Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tesko za Ljajica, morao bi YNWA nauciti... 

Paradajz je napisao/la:Tesko za Ljajica, morao bi YNWA nauciti...

Ja te volim, volim Željo..
Čuj nije materijal za EPLa
Tražio ga je Norwich ili Soton, ne mogu da se sjetim. Uglavnom, on je odbio transfer.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je sa Willianom? On ce na kraju kod nas.. 

Suso od 1. protiv Getafe-a
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa nije ga trazio Chelsea,Machesteri itd... to dovoljno govori...Carlo je napisao/la:Čuj nije materijal za EPLaTražio ga je Norwich ili Soton, ne mogu da se sjetim. Uglavnom, on je odbio transfer.
Jimmy Willian je igrac Chelsea

Suso dobio zuti i Asistirao za gol...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Soton je prošle sezone doveo Ramireza mora da je i on loš igrač i da nije kalibar za EPL, ha?Ponos Torina je napisao/la:Pa nije ga trazio Chelsea,Machesteri itd... to dovoljno govori...Carlo je napisao/la:Čuj nije materijal za EPLaTražio ga je Norwich ili Soton, ne mogu da se sjetim. Uglavnom, on je odbio transfer.
Jimmy Willian je igrac Chelsea
Suso dobio zuti i Asistirao za gol...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne kazem da nije dobar igrac nego da je toliko dobar sigurno bi se svi jagmili za njega,pogotov sto je u zadnjoj godini ugovora i bio bi jeftin....
Ramirez nije pokazao toliko koliko se ocekivalo od njega...
evo nagradne igre

evo nagradne igre

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ramirez je nesto pokazao prosle sezone ? Pa transfer mu je skoro bio 20 miliona , jedan od promasaja sezone .Ponos Torina je napisao/la:Ne kazem da nije dobar igrac nego da je toliko dobar sigurno bi se svi jagmili za njega,pogotov sto je u zadnjoj godini ugovora i bio bi jeftin....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Imao par dobrih utakmica nista vise...nerkolfc je napisao/la:Ramirez je nesto pokazao prosle sezone ? Pa transfer mu je skoro bio 20 miliona , jedan od promasaja sezone .Ponos Torina je napisao/la:Ne kazem da nije dobar igrac nego da je toliko dobar sigurno bi se svi jagmili za njega,pogotov sto je u zadnjoj godini ugovora i bio bi jeftin....
Eriksen dao gol za Ajax.Steta sto se ne trudi na treningu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobar sut, al je golman glup ispao ondje.Otelo je napisao/la:Eriksen dao gol za Ajax.Steta sto se ne trudi na treningu.
Imao je i 2 asistencije
Za sutra:
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Svih 12 golova Gerrarda protiv Ville do sada
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
Nije poenta u tome. Ne mora značiti da igrač nije kvalitetan ako igra u malo kvalitetnoj ligi/klubu. Ja sam mislio da ti to kontaš.Ponos Torina je napisao/la:Ne kazem da nije dobar igrac nego da je toliko dobar sigurno bi se svi jagmili za njega,pogotov sto je u zadnjoj godini ugovora i bio bi jeftin....
evo nagradne igre![]()
![]()
![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ajax je veliki tim,liga je prosjek....Carlo je napisao/la:Nije poenta u tome. Ne mora značiti da igrač nije kvalitetan ako igra u malo kvalitetnoj ligi/klubu. Ja sam mislio da ti to kontaš.Ponos Torina je napisao/la:Ne kazem da nije dobar igrac nego da je toliko dobar sigurno bi se svi jagmili za njega,pogotov sto je u zadnjoj godini ugovora i bio bi jeftin....
evo nagradne igre![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ti samo kazem da je toliko dobar nebi Norwich trcao za njim nego neko veci i jaci..Drugo je igrati za manji klub i onda pokazati vrhunski kvalitet,npr da je igrao u Norwichu i odigrao dobru sezonu u EPL pa bi prica bila drugacija..Ovako je samo prosjecan odbrambeni igrac u Holandskoj ligi...Gledao sam ga dosta puta prosle godine ali nije bolji od Tourea,Aggera tako da nam ne treba,mozda Sakho ili Papa nego dominantan na mnogim poljima...
Kvalitet ima ali upitan je zato slabo ko hoce da rizikuje,Vertoglen se isplatio Tottenhamu.Za 5-6 M bi ga rado doveo kao Backup pa sta bude ali ne preko te cijene...
- BeyKopites
- Kontakt:
Toby prosječan odbranbeni igrač u holandskoj ligi ??Ponos Torina je napisao/la: Ajax je veliki tim,liga je prosjek....
Ja ti samo kazem da je toliko dobar nebi Norwich trcao za njim nego neko veci i jaci..Drugo je igrati za manji klub i onda pokazati vrhunski kvalitet,npr da je igrao u Norwichu i odigrao dobru sezonu u EPL pa bi prica bila drugacija..Ovako je samo prosjecan odbrambeni igrac u Holandskoj ligi...Gledao sam ga dosta puta prosle godine ali nije bolji od Tourea,Aggera tako da nam ne treba,mozda Sakho ili Papa neko dominantan na mnogim poljima...
Kvalitet ima ali upitan je zato slabo ko hoce da rizikuje,Vertoglen se isplatio Tottenhamu.Za 5-6 M bi ga rado doveo kao Backup pa sta bude ali ne preko te cijene...

Mislim da Sakho nije bolji od Tobya, štaviše...Papa je već druga priča, stvarno je igračina samo ga povrede uopće ne štede.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Gde Sakho neandertalac da bude bolji od Tobya, nema veze to... Papa najbolji od obojice, samo on je povredjen vec duze vreme...
Rece agent Arde da se interesujemo za njega, ali da se vecina klubova interesuje. Mozda pokusaj da se privku klubovi, mozda i ne, ko ce ga znati, ali Arda je jbena klasa, sa njim daleko mozemo, i sa njim BR moze da ekperimentise formacije. Ako je tacna ona klauzula od 24m, to je smesan novac za njega...
Rece agent Arde da se interesujemo za njega, ali da se vecina klubova interesuje. Mozda pokusaj da se privku klubovi, mozda i ne, ko ce ga znati, ali Arda je jbena klasa, sa njim daleko mozemo, i sa njim BR moze da ekperimentise formacije. Ako je tacna ona klauzula od 24m, to je smesan novac za njega...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba nam razbijac Sakho ili Papa 

Jest', samo sto je Sakho usput i kiksach.Ponos Torina je napisao/la:Treba nam razbijac Sakho ili Papa
Valjda nije istina, Yarmolenko je bas ono sto bi se reklo potez igrac, klasican YT igrac. 10-15m max sto bi dao za njega, mada ne bi nudio nista, ne treba nam ni najmanje takav igrac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.