Ostavite ga do 2030.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Cemu to sad? Jasno mi je da neces popustiti sa time jos dugo vremena, ali sta je konkretno veceras mogao odbraniti?Donnie Darko je napisao/la:"Ma Bravo i on su tu negdje, čime je bravo zaslužio da bude prvi golman?"
Ne sjecam se da ste tako pricali prosle sezone.JoeBleck je napisao/la:Aj Mesilla je jedi vanaGo.Ovaj MATs nije nista bolji golman od Valdeza.Frajer je obicni kikser i nista vise.IStrcava ko kakva baba , brani prekide presmjesno.Ne vidim kvalitetnu karakteristiku u njegovoj igri sem sto se fura na Nojera pa prima golove sa 40 metara redovno.
Ja sam pricao prosle godine i pricat cu dokle kad god ga vidim medju stativama.Bravo je za njega Svetska klasa golman.messilla je napisao/la:Ne sjecam se da ste tako pricali prosle sezone.JoeBleck je napisao/la:Aj Mesilla je jedi vanaGo.Ovaj MATs nije nista bolji golman od Valdeza.Frajer je obicni kikser i nista vise.IStrcava ko kakva baba , brani prekide presmjesno.Ne vidim kvalitetnu karakteristiku u njegovoj igri sem sto se fura na Nojera pa prima golove sa 40 metara redovno.
I ne kontam cemu prica o Matsu veceras? Nije on nista kriv za ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.