Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 23 avg 2013, 14:28

Rizo sretan rođendan, sve najbolje i ako Bog da da ti se sve želje ispune. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 avg 2013, 15:18

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 23 avg 2013, 16:09

slika

:lol:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 23 avg 2013, 16:46

Pa Chelsea je Williana htio kupiti prije 2 godine još, dok je AVB bio u klubu. Ako išta, njemu su 'oteli' igrača. Liverpool je ovdje potpuno nebitan.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 avg 2013, 17:21

Villian pred potpisom za Norwich :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 17:48

Premier League club eye deal for Liverpool attacker.
Stoke are trying to sign Oussama Assaidi on loan from Liverpool.
The 25-year-old Moroccan winger has attracted attention from Genoa, Anderlecht and Feyenoord.
Liverpool’s hopes of securing a deal for Mamadou Sakho have received a boost with news that the defender told Paris Saint-Germain that he wants to move to Anfield, according to reports from The Metro.
The Reds are known to be in the market for a new centre-back before the transfer window closes, with Jamie Carragher’s retirement earlier this summer having left Brendan Rodgers short of options.
Although Kolo Toure has arrived on a free transfer, the Northern Irishman still has a list of targets, with Sakho, alongside Tiago Ilori and Kyriakos Papadopoulos, believed to be preferred option.
It had been rumoured that the French international was keen on a move to AC Milan, but now reports suggest that he has set his sights on Liverpool, and asked PSG to grant him permission to move.
The wealthy Parisians have a number of top quality defenders – including Thiago Silva – at their disposal, which has limited Sakho’s playing time.
As a result he has demanded a transfer, with regular first-team action his goal in the build up to the 2014 World Cup.
Liverpool have already approached the Ligue 1 champions with an £8million offer, but their bid was rejected.
slika :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2013, 17:53

Suarez 370 suteva :shock: :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2013, 17:57

Najviše šuteva i promašenih zicera. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 23 avg 2013, 17:59

Coatesov prvi i zadnji šut u dresu Liverpoola :mrgreen:
slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 avg 2013, 18:00

Ja kazem da je Suarez ocajan finiser, prosle sezone da je pametan bio, dao bi 40 golova a ne 20 i kusur.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 23 avg 2013, 18:02

Paradajz je napisao/la:Ja kazem da je Suarez ocajan finiser, prosle sezone da je pametan bio, dao bi 40 golova a ne 20 i kusur.
Pa to i jeste Suarez. Maši nemoguce protiv Zenita i onda zabije gol kakav samo on moze protiv Newcastle-a.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 18:04

Sturidge je zakon. 17 utakmica za Liverpool 12 golova. Tačno bih mijenjao Suareza za Williana uz doplatu.
Vidi Benayuna legende. Ne znam kada je Babel uspio nakupiti one šuteve. :lol:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2013, 18:06

Suarez je odavno saznao da ce Real oslati ponudu za njega,zato je bio onako nasmijan zadnjih 8-9 dana..Sta ce tek da bude zadnja 2-3 dana prelaznog roka ne smijem ni pomisliti..Samo je je pitanje sta cemo mi pokupiti tih zadnjih par dana i kakva ce nasa reakcija biti,dali imamo neki plan ili ce sve biti na brzinu odradjeno..

Definitivno ovo ce biti najludzi prelazni rok do sada..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 23 avg 2013, 18:07

Kakav je Babel mogao biti igrač..Al' kretenčina preš'o u repere na vrhuncu karijere. Počeo još koncerte po Amsterdamu održavat'.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 18:13

A šta mislite o Ljajiću?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2013, 18:17

Henderson je napisao/la:A šta mislite o Ljajiću?
Juventus ce ga uzeti...Nama nije potreban jer nebi imao gdje igrati,ispred Coutinha nebi sigurno igrao niti bi na krilo isao....Petljaner teski sto bi se reklo :mrgreen:

I Wisdom ce ici na Loan...

ovo bi vec bilo smijesno Liverpool are set to make a final £8.5m offer for Sporting Lisbon defender Tiago Ilori. (****: talkSPORT)

Sto se tice Toby-a kazu da su ga pratili i da nije zadovoljio ukuse,misle da nije materijal za EPL...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 23 avg 2013, 18:35

Ponos Torina je napisao/la:
Juventus ce ga uzeti...Nama nije potreban jer nebi imao gdje igrati,ispred Coutinha nebi sigurno igrao niti bi na krilo isao....Petljaner teski sto bi se reklo :mrgreen:

ovo bi vec bilo smijesno Liverpool are set to make a final £8.5m offer for Sporting Lisbon defender Tiago Ilori. (****: talkSPORT)

Sto se tice Toby-a kazu da su ga pratili i da nije zadovoljio ukuse,misle da nije materijal za EPL...
E nek je nedavni igrač Sportinga B materijal za EPL :roll: Baš sam pratio Tobya, meni je dobar, ma odličan igrač.Nekako me podsjeća na desnonogog Aggera.
Al' eto "valjda oni bolje znaju", po meni je suludo dati 8.5 mil. funti na talent štopera.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 18:40

Ja bih samo dodao da Iloriju ističe ugovor na kraju sezone. Nema apsolutno nikakve šanse da bi Henry dao 8.5 miliona za njega. Prva ponuda je bila 3 miliona i to je naravno odbijeno. Neka ponude 5, eto njega čarter letom iz Lisabona u Liverpool.
I šta kažu nije ih Toby zadovoljio, koji su to debili, pa Ilori i ne igra uopće za Sporting otkako je rekao da neće produžiti ugovor. Neka ih on zadovolji svojim igrama.
Isto sranje prosipaju za Eriksena. Očigledno je da izbjegavaju Holandiju zbog Babela, Assaidija...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2013, 18:56

Dobro ni medije ne treba uzimati toliko za ozbiljno,dosta toga je rekla-kazala pa tako dok nesto ne bude oficijalno ili s pressa ne treba vjerovati,ovako samo nekakvo nagadzanje..Samo znam da ce nam biti veselo do kraja mjeseca :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 avg 2013, 18:57

BeyKopites je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

E nek je nedavni igrač Sportinga B materijal za EPL :roll: Baš sam pratio Tobya, meni je dobar, ma odličan igrač.Nekako me podsjeća na desnonogog Aggera.
Al' eto "valjda oni bolje znaju", po meni je suludo dati 8.5 mil. funti na talent štopera.
Ne bi valjalo imati u timu dva štopera sklona prodorima i istrčavanjima. S ostatkom posta se slažem.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, nerkolfc i 10 gostiju.