FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 215

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 15 jan 2023, 21:09

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 jan 2023, 20:47
napoleon72 je napisao/la:
15 jan 2023, 20:22
mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jan 2023, 19:55

Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog Dzafica
Hajd nadji mi jedan post gdje je neko rekao "sta ce nam Santos i Amoah". Pa Hadzija se pljuvao danima jer njih nije doveo.
Previse se qrcis i pametujes svima. Eto nek si ti znalac. Pa Suljic ima karijeru i CV kakvu ovaj Kyeremeh za zivota nece ostvarit, i to u Madjarskoj i Sloveniji, koje su za litvansku ligu Primera. Pa je dosao ovdje i utopio se u sivilo, hoda po terenu, ne zivi mu se. Daj Boze da Kyeremeh i Renan budu ko Pires i Henry kod nas, samo kazem da igrace sa boljim CVem vec imamo u ekipi pa su pod losim trenerima bili katastrofa. Bas taj Suljic i Hamza su odlicno igrali za mnoogo jace ekipe nego sto je Zalgiris.
Suljić je jedan obični lijeni igrač koji je u karijeri postigao solidne uspjehe shodno odakle je krenuo, ali djaba kad se lik vuče ko slina po terenu uz dužno poštovanje prema onome što je on uspio u karijeri. Znaš i sam kad si ga pljuvao radi onog hodanja protiv Zrinjskog, e baš na takve slučajeve mislim, a i kasnije su se znali ponavljati.
Hamza se užasno loše iskorištavao, da bi ga tek Obuća stavio na prirodnu poziciju gdje se osjetilo da je bolji, koliko - toliko. Realno mi smo imali neke napretke u igri kad je Obuća u onoj utakmici protiv Igmana stavio igrače na prirodnu poziciju, nije to nešto bajno bilo ali korektno i dovoljno za 3:1 pobjedu.
Valjda može i sad čičkovo bar na prirodne pozicije igrače stavljati pa da se bar individualno možemo “potuči” s ostalim timovima. Pogotovo preko krila gdje imaš Ziljkića i Kyeremeha koji nadam se da će pokazati formu iz Žalgirisa.
Naravno ovo je sve optimizam teški, ali jbg :D
Malo kome je Suljic odvratan kao meni, vjeruj mi, al da je ostvario karijeru, to mu niko ne moze osporit. Njegovo zalaganje ovdje je problem, dosao je u te godine gdje mu je svejedno jer zna da mu je poslije nas ili Tuzla ili kraj karijere, a vec ima love dovoljno, pa je boliqrac. S Hamzom je drugi problem, i kad se koristio u vrhu napada koristio se sa jednim (ili cak dva) prednja vezna, plus dva krila od kojih najmanje jedno igra suprotnom nogom, sto znaci da imas 4 igraca u istom prostoru koji ubise jedan drugog. Al nebitno i to.
Moja poenta je da ovaj znalac sad pise "imamo Suljica i strasnog Dzafica", ismijava dva igraca koji su nama realno dosli sa strasnom karijerom (Suljic), odnosno sezonom iza sebe (Dzafic), a od obojice smo svi mnogo ocekivali. Kao i od Avrama, od Hamze, od Ikica, Cirjaka, Drobarova... Zar ne vidite da se dovode fkt odlicna imena al da, cim obuku nas dres, pretvore se u Huseinbasica i Melunovica? I sto da ocekujem drugacije od Kyeremeha i Renana, et zanemarimo da dolaze iz Litvanije, recimo da je litvanska liga Serija A, da su momci masine i ubice... I takve ih dajes u ruke Mirzi. Strasno. Mislim, yebe mi se, neko je u euforiji, neko ne, svako ima pravo na svoje misljenje. Al ne mogu ovog qrcenja, kao "nek vam valjaju Suljic i Dzafic", obojica realno imali bolju startnu poziciju nego Kyeremeh. Frajer dolazi u ligu i drzavu prvi put (igrao u Srbiji i to vrlo lose), ne zna atmosferu ovdje, ne zna.ligu, ne zna navijace, ne zna da ti u Banjoj Luci stoper nogu slomi a ne dobije ni zuti karton itd. A nek flopa u prve tri tekme, yebat ce se familija i njemu i onom ko ga je doveo ovdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 jan 2023, 21:15

Samir Radovac u FK Novi Pazar

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jan 2023, 21:20

15 jan 2023, 21:09

Hajd nadji mi jedan post gdje je neko rekao "sta ce nam Santos i Amoah". Pa Hadzija se pljuvao danima jer njih nije doveo.
Previse se qrcis i pametujes svima. Eto nek si ti znalac. Pa Suljic ima karijeru i CV kakvu ovaj Kyeremeh za zivota nece ostvarit, i to u Madjarskoj i Sloveniji, koje su za litvansku ligu Primera. Pa je dosao ovdje i utopio se u sivilo, hoda po terenu, ne zivi mu se. Daj Boze da Kyeremeh i Renan budu ko Pires i Henry kod nas, samo kazem da igrace sa boljim CVem vec imamo u ekipi pa su pod losim trenerima bili katastrofa. Bas taj Suljic i Hamza su odlicno igrali za mnoogo jace ekipe nego sto je Zalgiris.
Suljić je jedan obični lijeni igrač koji je u karijeri postigao solidne uspjehe shodno odakle je krenuo, ali djaba kad se lik vuče ko slina po terenu uz dužno poštovanje prema onome što je on uspio u karijeri. Znaš i sam kad si ga pljuvao radi onog hodanja protiv Zrinjskog, e baš na takve slučajeve mislim, a i kasnije su se znali ponavljati.
Hamza se užasno loše iskorištavao, da bi ga tek Obuća stavio na prirodnu poziciju gdje se osjetilo da je bolji, koliko - toliko. Realno mi smo imali neke napretke u igri kad je Obuća u onoj utakmici protiv Igmana stavio igrače na prirodnu poziciju, nije to nešto bajno bilo ali korektno i dovoljno za 3:1 pobjedu.
Valjda može i sad čičkovo bar na prirodne pozicije igrače stavljati pa da se bar individualno možemo “potuči” s ostalim timovima. Pogotovo preko krila gdje imaš Ziljkića i Kyeremeha koji nadam se da će pokazati formu iz Žalgirisa.
Malo kome je Suljic odvratan kao meni, vjeruj mi, al da je ostvario karijeru, to mu niko ne moze osporit. Njegovo zalaganje ovdje je problem, dosao je u te godine gdje mu je svejedno jer zna da mu je poslije nas ili Tuzla ili kraj karijere, a vec ima love dovoljno, pa je boliqrac. S Hamzom je drugi problem, i kad se koristio u vrhu napada koristio se sa jednim (ili cak dva) prednja vezna, plus dva krila od kojih najmanje jedno igra suprotnom nogom, sto znaci da imas 4 igraca u istom prostoru koji ubise jedan drugog. Al nebitno i to.
Moja poenta je da ovaj znalac sad pise "imamo Suljica i strasnog Dzafica", ismijava dva igraca koji su nama realno dosli sa strasnom karijerom (Suljic), odnosno sezonom iza sebe (Dzafic), a od obojice smo svi mnogo ocekivali. Kao i od Avrama, od Hamze, od Ikica, Cirjaka, Drobarova... Zar ne vidite da se dovode fkt odlicna imena al da, cim obuku nas dres, pretvore se u Huseinbasica i Melunovica? I sto da ocekujem drugacije od Kyeremeha i Renana, et zanemarimo da dolaze iz Litvanije, recimo da je litvanska liga Serija A, da su momci masine i ubice... I takve ih dajes u ruke Mirzi. Strasno. Mislim, yebe mi se, neko je u euforiji, neko ne, svako ima pravo na svoje misljenje. Al ne mogu ovog qrcenja, kao "nek vam valjaju Suljic i Dzafic", obojica realno imali bolju startnu poziciju nego Kyeremeh. Frajer dolazi u ligu i drzavu prvi put (igrao u Srbiji i to vrlo lose), ne zna atmosferu ovdje, ne zna.ligu, ne zna navijace, ne zna da ti u Banjoj Luci stoper nogu slomi a ne dobije ni zuti karton itd. A nek flopa u prve tri tekme, yebat ce se familija i njemu i onom ko ga je doveo ovdje.
Ma bezveze je ismijavati pogotovo s obzirom da je dosta napravio kroz karijeru. A Džafić je bio rizik shodno godinama, na kraju eto dobili smo sigurno borbenost koju je i u Tuzli City imao, ali ne i neki strašan kvalitet.
Hamza mora popraviti realizaciju, sjetim se samo šta je sve protiv Posušja fulao, a opet je i kao takav najbolji igrač utakmice bio( i to “iznenađujuće”, odmah kad je zaigrao na špicu on proigrao :crazy: )
Da će mu se majka yebavati(Kyeremehu) ako ne bude dobar npr prve 3 tekme - definitivno hoće.
Ma da ja to gledam kroz kone, ruku na srce ne mislim da je Mulalić išta kvalitetniji trener od Mirze, pa većinom se igra zasniva na individualnom kvalitetu Santosa, i s druge strane znao je i Amoah nešto da “izmajmuniše”. I kao takvi su 4. na tabeli sa realnim šansama za Europu koju mogu dostići kroz 2 načina.
Pa eto nadam se da već kad nemamo nekog dobrog trenera na klupi ako ništa preko Ziljkića i Kyeremeha nešto bodova izvlačiti. Još bi na papiru trebali biti u prednosti jer primjera radi kone imaju užasne špiceve, a sudeći prema videima Oliveira ako ništa bi ove odbijene lopte trebao lako pospremati, i raditi dobar pressing.
Ovo je ja mislim realističan scenario kako ćemo igrati, jer nešto sumnjam da je Mirza za zadnje 3 ipo godine (ne)rada se modernizovao i napredovao kao trener.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 jan 2023, 21:20

Treba Sarajevo da uvede ko Hajduk,samo na tekme ko je clan
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 15 jan 2023, 21:25

FCUM je napisao/la:
15 jan 2023, 21:20
Treba Sarajevo da uvede ko Hajduk,samo na tekme ko je clan
Treba al kad broj clanskih bude koliki je kapaciteta Koseva.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jan 2023, 21:43

15 jan 2023, 21:09

Bas zato sto je renan a ne dzenan i kyeremah a ne huseinbasic. Nadam se da ljudi dolaze strogo poslovno i ambiziocno shodno tome da su im karijere u nekom relativnom zaletu. Ljudima se ovo svidjela kao dobra odskocna daska u evropu ako pokazu sta znaju ako znaju a vjerujem da znaju. Ne vjerujem da je zavala tipa ikande.

Sto se suljica tice zaboravljamo pomalo onu proslu sezonu, nije nikad vise golova dao konstantno opasan bio i razigravao igrace onako kako iskusan igrac sa tim profilom moze. Moze to ponoviti, osjetljiva dusa pa utice na njega psovka i koja uvreda. Fkt malo igraci moraju te filtere podesiti. Ugl moze bolje treba podrzati vise pruze kad dajemo podrsku i nafuramo ih a ne obrnuto.

Aa Ako sve bude kako bi trebalo nadam se da se ovaj orkestar moze ustimati.. publika je spremila paradajz preventivno kao inace siguran sam 😂😂
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jan 2023, 21:53

Evo Tatko se vraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2023, 21:53

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 jan 2023, 21:53
Evo Tatko se vraca
Nemoj zajebavati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 jan 2023, 21:55

Dok @adohz ne potvrdi, ne vjerujem nikom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 jan 2023, 21:56

MortemHz je napisao/la:
Evo Tatko se vraca
Nemoj zajebavati
Priča se da je skoro sve gotovo pitanje vremena
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jan 2023, 21:56

MortemHz je napisao/la:
Evo Tatko se vraca
Nemoj zajebavati
Tako je objavio Valter Hordas na fb :D
Pozdravljam svakako :salut: Dobit cemo sigurno lidera na terenu i u svlacionici.Samo se nadam da moze dobiti nase papire a ne bi trebao biti problem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jan 2023, 21:57

Može Tatko, ali ko rezerva. Ako će nam biti prva opcija, nismo baš najbolje prošli. Volim Tatka, prejak lik, pravi borac, ali 34 godine i rezerva u Žalgirisu zadnju sezonu.
Ako će doći za rotacije i atmosfere, apsolutno podržavam :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 15 jan 2023, 22:00

15 jan 2023, 21:56
MortemHz je napisao/la:
Evo Tatko se vraca
Nemoj zajebavati
Pozdravljam svakako :salut: Dobit cemo sigurno lidera na terenu i u svlacionici.Samo se nadam da moze dobiti nase papire a ne bi trebao biti problem
Dobar izvor informacija baš
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 15 jan 2023, 22:01

@Madafaka ako si tu, daj nam neki znak
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 jan 2023, 22:01

Koliko traje ta procedura dobijanja naših papira ?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jan 2023, 22:06

Cicak
Uscuplic 2x
Vinko
Sampras
Adzem
Duduc

Sve su ovo treneri drugog esalona neki treceg koji su osvoili kup prvenstvo i par njih sa drugoligasima

Narkomancina MULALIC ima ok rezutate za uslove koje i kvalitet koji ima.. realno ekipa mu je za 8 mjesto on je tu negde 6-4 sto je ok

Cicak jeste odvratan na dosta nacina i nije pokazao neki vrhunski kvalitet al nije bas bio ko pokojni jesic kao sto se ovde pise. Takidje fedja je sirotinja (financiski) i covjek je morao da vodi goski i to dok Mirza je bill gates za njeg u parama

Ja sam licno razicaran izborom cicka al se porajno nadam da moze izborit evropu i ako nebude bas ekipa derala igrala extra bez obzira i da izbori ekipu treba ga prije evrope istjerat

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2023, 22:07

keli je napisao/la:
15 jan 2023, 22:00
15 jan 2023, 21:56
MortemHz je napisao/la:

Nemoj zajebavati
Dobar izvor informacija baš
Taj lik kupi informacije sa ovog foruma, makar je tako prije bilo. Tatko je u gradu već danima, vjerovatno i ima neke istine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 jan 2023, 22:07

Ajla je na odmoru, nema pojacanja dok se ne vrati, nema se ko slikat s njima poz
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 jan 2023, 22:08

Tačno je to da se pregovara sa njim od početka prelaznog roka i nije baš da je sve završeno ali postoje indicije i obostrana želja. Ali pisao sam neku noć, sve i da ne potpiše, Tatko nam je valjao ovaj prelazni rok i hvala mu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jan 2023, 22:08

Ima li taj Zalgiris kakvog trenera?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Dave, hase73, napoleon72, nedimmmm1337 i 70 gostiju.