PSG ima jaču ekipu, o tome je bespotrebno diskutovati, samo nema jačeg trenera, to im je najveći problem.MidhatVelicanstveni je napisao/la: United je slabija ekipa.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da hoce bar do Evertona ova odbrana biti u kombinaciji Rafa---Jones---Rojo---Shaw.
- Ed Woodward for Prime Minister !
[youtube][/youtube]
prejako
prejako

'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
-
- Kontakt:
Ko će dočekati nedjelju 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
to je bio najjaci united ikada, samo zaboravio si vaznu kariku, mozak ekipe koji sad nedostaje, scoles, u to vrijeme kad se uzeli titulu lige prvaka i naredne godine kad ste od nas izgubili finale u rimu, to je bio najjaci united ikada po menividic je napisao/la:nisi TI dobar.jesi lik...nisam ja ni reko da ce mo da osvojimo titulu .nego ce mo da gazimo sve redom.svi ovi igraci sto sam naveo sile od igraca i lako se prilagodjavaju novoj sredini.tako da poklopi se jarane...i mislim da je bila potrebna ova reprezentativna pauza da se stvari malo posloze.i naravno promjena takrike.jer man utd sa 4 odbranbena igra cijelu vjecnost i to je tesko sad promjeniti.zapamti ovaj datum jarane i zapamti kako ce da igra man utd ubuduce...a kazes imena ne osvajaju titule,a sta kazes na man city,na PSG,Real...zato ne pricaj gluposti momak.skontaj se malo.i mi kad smo imali imena,osvojili smo lp.rio i vida stoperi,evra bek,i trio u napadu Ronaldo,Rooney i Tevez..tad smo bili najjaci na svijetu.i sad ce mo opet da gazimo abd.LvG je napisao/la:Nisi ti dobar. Ne osvajaju imena titule, vec tim. Dzabe si nabrojao sve te igrace, nikada ne mogu igrati svi skupa. Fali ovom timu još. Jedna pobjeda protiv QPR-a ne znači ništa. Hajd da je feburar, nanizali 95% pobjeda, covjek bi te shvatio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
i po mom misljenju najjaci junajted ikada.ima tu i Scholse,Giggs,Hargraves...kazem Hargreaves jer je on tu polusezonu odigro savrseno a igrao je i na poziciji desnog beka...Romariooo je napisao/la:to je bio najjaci united ikada, samo zaboravio si vaznu kariku, mozak ekipe koji sad nedostaje, scoles, u to vrijeme kad se uzeli titulu lige prvaka i naredne godine kad ste od nas izgubili finale u rimu, to je bio najjaci united ikada po menividic je napisao/la:nisi TI dobar.jesi lik...nisam ja ni reko da ce mo da osvojimo titulu .nego ce mo da gazimo sve redom.svi ovi igraci sto sam naveo sile od igraca i lako se prilagodjavaju novoj sredini.tako da poklopi se jarane...i mislim da je bila potrebna ova reprezentativna pauza da se stvari malo posloze.i naravno promjena takrike.jer man utd sa 4 odbranbena igra cijelu vjecnost i to je tesko sad promjeniti.zapamti ovaj datum jarane i zapamti kako ce da igra man utd ubuduce...a kazes imena ne osvajaju titule,a sta kazes na man city,na PSG,Real...zato ne pricaj gluposti momak.skontaj se malo.i mi kad smo imali imena,osvojili smo lp.rio i vida stoperi,evra bek,i trio u napadu Ronaldo,Rooney i Tevez..tad smo bili najjaci na svijetu.i sad ce mo opet da gazimo abd.LvG je napisao/la:Nisi ti dobar. Ne osvajaju imena titule, vec tim. Dzabe si nabrojao sve te igrace, nikada ne mogu igrati svi skupa. Fali ovom timu još. Jedna pobjeda protiv QPR-a ne znači ništa. Hajd da je feburar, nanizali 95% pobjeda, covjek bi te shvatio.
Grehota mi je reci da sam gledao bolju generaciju od 99te. Ne znam, svako ima neko svoje misljenje ali mislim da oni momxi imaju nekako posebno mjesto u srcu svakoga ko voli ovaj klub.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ta generacija krajem devedesetih je bila ona emotivnija vjerovatno za navijace uniteda. al ova s ronaldom, runijem koji je bio na vrhuncu tada a koji nije ni nalika na sadasnjeg runija, pa onda tevez i berbatov koji su u to vrijeme bili sjajni, pa scoles i giggs koji su tad bili igracine, pa stoperski par jedan od najboljih u historiji vidic ferdinand, evra... ta ekipa je mislim bila kvalitetnija od one krajem devedesetih, oni su vise i sretno uzeli ligu prvaka na camp nou i bilo je srece dosta i na putu samom do finala, dok je ova generacija s ronaldom bila po meni ubjedljivija i jednostavno kvalitetnija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je vas Banter???
Strasan talenat. Igra laznu devetku. Rodio se na Kosovu, ali mu je mater iz Nigerije, dok je otac iz Nepala. Igra naravno za Farska Ostrva.tuzlak1987 je napisao/la:Ko je vas Banter???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne poredim te dvije generacije, obje su mi drage i uzivao sam gledajuci ih, a mozak kojeg spominjes je igrao recimo u obje. Samo 99ta je imala nesto sto nema bilo koji sampion, bili su rodjeni pobjednici, imali su neki specialni odnos sa navijacima sto se moglo vidjeti onu noc na Barcinom. Ona lica navijaca gdje svaki kao da osjeca da se veliki preokret moze desiti, svi vjeruju u ekipu a i oni na terenu pocinju vjerovati sami u sebe, u onoj atmosferi jednostavno nije bilo moguce izgubiti.Romariooo je napisao/la:ta generacija krajem devedesetih je bila ona emotivnija vjerovatno za navijace uniteda. al ova s ronaldom, runijem koji je bio na vrhuncu tada a koji nije ni nalika na sadasnjeg runija, pa onda tevez i berbatov koji su u to vrijeme bili sjajni, pa scoles i giggs koji su tad bili igracine, pa stoperski par jedan od najboljih u historiji vidic ferdinand, evra... ta ekipa je mislim bila kvalitetnija od one krajem devedesetih, oni su vise i sretno uzeli ligu prvaka na camp nou i bilo je srece dosta i na putu samom do finala, dok je ova generacija s ronaldom bila po meni ubjedljivija i jednostavno kvalitetnija
Ni pod razno se necu sloziti s tobom u recenici kako je to bila sretno osvojena titula!
Sreca nas je mozda pogledala kod Terryevog penala, onu noc je ekipa jednostavno vjerovala u sebe. To je bilo bas emotivno gledati, zbog toga, valjda, su oni za vecinu jos uvijek najbolja generacija Uniteda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... Maria.htmlManchester United account for 51 per cent of the Premier League’s entire worldwide television audience

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Famtasticne brojke, i same govore dovoljno o popularnosti brenda zvanog Manchester United, definitivno vise od samog kluba i fudbala. Jos samo ako nastave igrati kako se od njih ocekuje, pogotovo za vikend kada se ide ekipi koja je prosla bez poraza u duelima sa Evertonom i Arsenalom na svom terenu, po bod od oba i ambicije im rastu, samopouzdanje ce domacinu sigurno biti na visokom nivou a pritisak je opet na nama, mnogi vjeruju da je pobjeda protiv QPR-a (za vecinu mozda i najgora ekipa lige) slucajna te da United nece nastaviti u tom tempu. Ni sam nisam neki ekstra optimista ali ostaje nam da odigramo utakmicu i vidimo, proci ce vremena dok se ekipa ne uigra kako treba, svi znamo zasto. Samo se nadam da nece proci previse, tada je vec zna biti tesko ganjati prikljucak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ljudi izvan Evrope za neke Engleske klubove su culi samo zato sto su igrali protiv Uniteda.rio_Ferdy88 je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... Maria.htmlManchester United account for 51 per cent of the Premier League’s entire worldwide television audience

rio_Ferdy88 je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... Maria.htmlManchester United account for 51 per cent of the Premier League’s entire worldwide television audience
Strašno, strašno... najveci brend na svijetu..Rooney88 je napisao/la:Famtasticne brojke, i same govore dovoljno o popularnosti brenda zvanog Manchester United, definitivno vise od samog kluba i fudbala. Jos samo ako nastave igrati kako se od njih ocekuje, pogotovo za vikend kada se ide ekipi koja je prosla bez poraza u duelima sa Evertonom i Arsenalom na svom terenu, po bod od oba i ambicije im rastu, samopouzdanje ce domacinu sigurno biti na visokom nivou a pritisak je opet na nama, mnogi vjeruju da je pobjeda protiv QPR-a (za vecinu mozda i najgora ekipa lige) slucajna te da United nece nastaviti u tom tempu. Ni sam nisam neki ekstra optimista ali ostaje nam da odigramo utakmicu i vidimo, proci ce vremena dok se ekipa ne uigra kako treba, svi znamo zasto. Samo se nadam da nece proci previse, tada je vec zna biti tesko ganjati prikljucak.
Cifre govore dovoljno!!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Najpoznatiji klub Britanije, medju top dva/tri u svijetu.. Preplavljena Azija, J. Amerika (sad jos vise zbog Radamela/Di Marie), radi se na sirenju brenda u S. Americi (turneja, sponzori),... United moze apstinirati od evropskih takmicenja i naredni period, nece skoditi popularnosti (ali naravno da je bolje zbog sponzora da se igra lp) itd..
Nema među top dva/tri u svijetu. United je najpopularniji klub na svijeta, to više i ptice na grani znaju.OnlyUnited je napisao/la:Najpoznatiji klub Britanije, medju top dva/tri u svijetu.. Preplavljena Azija, J. Amerika (sad jos vise zbog Radamela/Di Marie), radi se na sirenju brenda u S. Americi (turneja, sponzori),... United moze apstinirati od evropskih takmicenja i naredni period, nece skoditi popularnosti (ali naravno da je bolje zbog sponzora da se igra lp) itd..

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Financial Fair Play nam je dosao kao kec na desetku. Vidite sta je se desavalo ljetos, City nije imao para za Falcaa, morali prodat Negreda zbog FFP-a. Nezamislivo prije par sezona da njih uopste zanimaju pare. Nema vise trosit koliko vlasnik da, nego samo sto zaradis. A niko ne zaradjuje kao mi, mozda Barca i Real, ali mislim da su i oni dosta iza nakon ova dva ugovora sa Chevroletom i Adidasom.
Predvidjam da osvajamo LP u roku od 5 godina. Citirajte me mili moji.
Predvidjam da osvajamo LP u roku od 5 godina. Citirajte me mili moji.

Za sve ovo je zasluzan nas jedan i neponovljivi Ed!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- OnlyUnited
- Kontakt:
Na ovaj tim instalirati par omladinaca, dodati jos jednog stopera/btb, rijesit se Younga, Fletchu se zahvaliti i to je to. Polako uvoditi sir Ryana Giggsa Velicanstvenog u biznis, te dobiti managera na duge staze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.