Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Pogledaj ekipe.Di Maria,Rvp,Falcao,Rooney,Mata,Carrick.medju najjačim sigurno.a cuj tangu liverpoola,pa ta ekipa nema 2 wc igrača,a arsenal isto tako
Nisi ti dobar. Ne osvajaju imena titule, vec tim. Dzabe si nabrojao sve te igrace, nikada ne mogu igrati svi skupa. Fali ovom timu još. Jedna pobjeda protiv QPR-a ne znači ništa. Hajd da je feburar, nanizali 95% pobjeda, covjek bi te shvatio.
- OnlyUnited
- Kontakt:
RVP prvu sezonu odlican, kasnije pad forme zbog povreda. Carrick (godine), zahvalan igrac ali naprosto vise nije i ne moze biti na top nivou (plus ova povreda na pripremama), zatim Mata odlican igrac, gdje god da je nastupao imao more asistencija, medjutim treba i mora da se dokaze na poziciji koja mu najvise odgovara.
Znaci ne treba samo gledati imena nego treba biti realan i razmisliti koliko su odredjeni igraci ponudili Unitedu i sta mogu ponuditi jos, bez obzira na proslost u drugim klubovima. To da li smo tu negdje sa nekim od pomenutih klubova, pokazat ce se na kraju sezone.
Znaci ne treba samo gledati imena nego treba biti realan i razmisliti koliko su odredjeni igraci ponudili Unitedu i sta mogu ponuditi jos, bez obzira na proslost u drugim klubovima. To da li smo tu negdje sa nekim od pomenutih klubova, pokazat ce se na kraju sezone.
- Ed Woodward for Prime Minister !
[youtube][/youtube]
Obavezno pogledati do kraja!!!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
360 stepeni je pun krug inače, sto znaci da ces se vratit na ono isto na čemu si sadbrazzo je napisao/la:Mislim da PSG nije nikakva ekipa sem skup nabacanih i skupih pojacanja dok Dortmund i Atletico su nas nivo. Ali dobro svi znamo da jedan vrhunski stoper okrece stvari za 360 stepeni i tu smo onda u samom vrhu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Najezio sam se bukvalno, pogotovo od 3:21EPL je napisao/la:[youtube][/youtube]
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
gaston je napisao/la:360 stepeni je pun krug inače, sto znaci da ces se vratit na ono isto na čemu si sadbrazzo je napisao/la:Mislim da PSG nije nikakva ekipa sem skup nabacanih i skupih pojacanja dok Dortmund i Atletico su nas nivo. Ali dobro svi znamo da jedan vrhunski stoper okrece stvari za 360 stepeni i tu smo onda u samom vrhu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: Manchester United F.C.
Naravno u pravu si, vracamo se na staro
sad koracamo debelim koracima ka putu stare slave i k'o sto reko' tu smo mi blizu..ako ces u procentima negdje smo oko 3stoje 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
de de, ispalio si se i ajd..nisi ni prvi ni zadnjibrazzo je napisao/la:Naravno u pravu si, vracamo se na starosad koracamo debelim koracima ka putu stare slave i k'o sto reko' tu smo mi blizu..ako ces u procentima negdje smo oko 3stoje

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
evo da i vi malo atmosfere iz lp osjetite
Nani za zabio za Sporting 

Pa i vi ste trenutno ekipa nabacana pojacanja (skupih-jeftinih)brazzo je napisao/la:Mislim da PSG nije nikakva ekipa sem skup nabacanih i skupih pojacanja dok Dortmund i Atletico su nas nivo. Ali dobro svi znamo da jedan vrhunski stoper okrece stvari za 360 stepeni i tu smo onda u samom vrhu

A nije bas da zaostajete.soxx je napisao/la:Pa i vi ste trenutno ekipa nabacana pojacanja (skupih-jeftinih)brazzo je napisao/la:Mislim da PSG nije nikakva ekipa sem skup nabacanih i skupih pojacanja dok Dortmund i Atletico su nas nivo. Ali dobro svi znamo da jedan vrhunski stoper okrece stvari za 360 stepeni i tu smo onda u samom vrhu

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
a nije ;DRooney88 je napisao/la:A nije bas da zaostajete.soxx je napisao/la:Pa i vi ste trenutno ekipa nabacana pojacanja (skupih-jeftinih)brazzo je napisao/la:Mislim da PSG nije nikakva ekipa sem skup nabacanih i skupih pojacanja dok Dortmund i Atletico su nas nivo. Ali dobro svi znamo da jedan vrhunski stoper okrece stvari za 360 stepeni i tu smo onda u samom vrhu
Mislim, glupost je reci da je PSG nikakva ekipa. AL hajd svakom svoje misljenje

Ne stoji ti ta tvrdnja pogotovo nakon Gaal-ove cistke.. za sad je jedino Perhanito cjenovno u rangu PSG-ovih pojacanja a sva su pojacanja ciljano dovedena, uz izostanak stopera iako je tu Rojo. Doduse ostalo je jos trijesca za prodat' ali to ce se zavrsit naredni rok
It was turned around so that right looked wrong
Naravno da nije nikakva, pogledas prvih 11 i sve ti je jasno. Mozda nemaju mentalitet pobjednika ali sigurno da imaju kvalitet i potrebno znanje. Ali ovo nije njihova tema i nema potrebe raspravljati o njima u bilo kojem kontekstu dok se ne sretnu sa Unitedom, sto ce sigurno sacekati neko vrijeme.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Aferim Nani. Vratit ce se on ako Bog da. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
PSG ima jedan od najjacih roostera na Svijetu.Ekipa koja gotovo na svakoj poziciji ima igraca koji spada u sami krem danasnjeg fudbala.
Srce tima je duze vrijeme na okupu pa ove godine od njih ocekujem bum u LP
United je slabija ekipa.
Srce tima je duze vrijeme na okupu pa ove godine od njih ocekujem bum u LP

United je slabija ekipa.
Jeli to Pape kaze
Jos su oni zeleni
sva srece ne vodi ih Pape

Jos su oni zeleni

- eric_cantona
- Kontakt:
ne prizivaj djavlaCartman je napisao/la:Aferim Nani. Vratit ce se on ako Bog da.

moje je mišljenje da su najveća "pojačanja" Uniteda uz dolazak Di Marie odlasci Cleverleya, Chicharita i Nanija
nisi TI dobar.jesi lik...nisam ja ni reko da ce mo da osvojimo titulu .nego ce mo da gazimo sve redom.svi ovi igraci sto sam naveo sile od igraca i lako se prilagodjavaju novoj sredini.tako da poklopi se jarane...i mislim da je bila potrebna ova reprezentativna pauza da se stvari malo posloze.i naravno promjena takrike.jer man utd sa 4 odbranbena igra cijelu vjecnost i to je tesko sad promjeniti.zapamti ovaj datum jarane i zapamti kako ce da igra man utd ubuduce...a kazes imena ne osvajaju titule,a sta kazes na man city,na PSG,Real...zato ne pricaj gluposti momak.skontaj se malo.i mi kad smo imali imena,osvojili smo lp.rio i vida stoperi,evra bek,i trio u napadu Ronaldo,Rooney i Tevez..tad smo bili najjaci na svijetu.i sad ce mo opet da gazimo abd.LvG je napisao/la:Nisi ti dobar. Ne osvajaju imena titule, vec tim. Dzabe si nabrojao sve te igrace, nikada ne mogu igrati svi skupa. Fali ovom timu još. Jedna pobjeda protiv QPR-a ne znači ništa. Hajd da je feburar, nanizali 95% pobjeda, covjek bi te shvatio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.