jos jedan otpadak koji visi u bolnici,ne bi ga ni dzabamessilla je napisao/la:MoRe Wallcott ako će nam ga pokloniti za klupe.
dosta vermalen kojeg su uvalili
nolito je luchov izbor,dzaba se ta druga imena spominju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
jos jedan otpadak koji visi u bolnici,ne bi ga ni dzabamessilla je napisao/la:MoRe Wallcott ako će nam ga pokloniti za klupe.
ak je tako nema onda prepreka bog otac arda ce uskoro biti u konkurenciji za utakmice ,jos veca dominacija dolazimessilla je napisao/la:DaaRajaz je napisao/la:Kakvo će to samopišanje bit ako ne dozvole.![]()
Barcelona have today received the legal confirmation that Fifa's two-window transfer ban ended on 31 August. [ser]![]()
Isto tako, prema nekim izvorima, savez nema ništa protiv (a šta mogu, takvo je pravilo), čeka se fifa.
Mi ili se glupi pravimo,ili necemo da skontamo da se sve planski radi protiv nas i da nema sanse da Arda zaigra prije januara!barca_87 je napisao/la:pa stvar je jasna ako su primili obavjesst da je kazna istekla 31.augusta
onda je samo pitanje procedure koja ce trajat 10tak dana i arda ce moci igrati
Kakva je ovo pizda.OFFICIAL : Josep María Bartomeu announce that FC Barcelona are out of Catalonia's independence campaign.
which means that Barca will continue to play in the Spanish Federation's tournaments if Catalonia became independent.
Najiskrenije me zaboli neka stvar šta o tome misle Katalonci. Ja to gledam samo sa sportskog aspekta, a tako bi trebali raditi i svi ostali simpatizeri Barce. Niti si u Kataloniji, niti si Katalonac da propagiraš otcjepljenje. Mi od toga nemamo koristi, a mogli bi mnogo izgubiti.Lillard je napisao/la:A inace Barca nije ponos Katalonije ono...
Pa klub je uvijek igrao veliku ulogu u svemu tome i zato su Katalonci privrzeni toliko.
Barca ce uvijek mijesati sport i politiku, ako nece uprava, hoce navijaci na tekmama i to je to. Samo sto se ova lopovska pizda sve vise odmice od toga i "popularizira" klub u Aziji.
Pusti ti predsjednika. Ko god da sjedi na tom mjestu bi uradio isto. Izbacivanje iz Primere bi bila velika katastrofa za klub jer nigdje drugo Barcelona ne bi imala mogucnosti koje ima igrajuci u Spaniji: globalna popularnost, komercijalna zarada (TV prava, sponzori, dresovi itd.), veliki transferi i igraci koji nastupaju za klub - nista od toga ne bi bilo moguce (odnosno ne u ovoj mjeri) da Barcelona igra u ligi Katalonije, Francuske, whatever.Lillard je napisao/la:A inace Barca nije ponos Katalonije ono...
Pa klub je uvijek igrao veliku ulogu u svemu tome i zato su Katalonci privrzeni toliko.
Barca ce uvijek mijesati sport i politiku, ako nece uprava, hoce navijaci na tekmama i to je to. Samo sto se ova lopovska pizda sve vise odmice od toga i "popularizira" klub u Aziji.
Clutch je napisao/la:Pusti ti predsjednika. Ko god da sjedi na tom mjestu bi uradio isto. Izbacivanje iz Primere bi bila velika katastrofa za klub jer nigdje drugo Barcelona ne bi imala mogucnosti koje ima igrajuci u Spaniji: globalna popularnost, komercijalna zarada (TV prava, sponzori, dresovi itd.), veliki transferi i igraci koji nastupaju za klub - nista od toga ne bi bilo moguce (odnosno ne u ovoj mjeri) da Barcelona igra u ligi Katalonije, Francuske, whatever.Lillard je napisao/la:A inace Barca nije ponos Katalonije ono...
E sad, druga je stvar sto Barcelona kao simbol Katalonije i otpora, ponos svih separatista, pokazuje koliko je zaboli k za tim istim otcjepljenjem i da je 'Mes Que Un Club' stvar historije. :kava
Donnie Darko je napisao/la:"Ćao ja sam balkanac, i želim da Katalonija dobije nezavisnost, makar to značilo da će moj omiljeni klub biti analno silovan"
U ovakvim trenucima se vidi ko je istinski navijacDonnie Darko je napisao/la:"Ćao ja sam balkanac, i želim da Katalonija dobije nezavisnost, makar to značilo da će moj omiljeni klub biti analno silovan"
Fifa have today received the requests of Barcelona and ESP federation to register Arda to replace Rafinha. Will now analyze the case. [rac1]
Samo jakoIf Fifa don't reply in next few days to request regarding Arda, Barcelona will register him. ESP federation don't see legal problem.
Barcelona drew up a list of former registrations of players based on Spanish rules regarding injured players. Fifa never intervened. [md]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.