Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Gdje god bio sine bosanski za mene si najbolji na svjetu
Naravno da je imao svoje uslove pod kojima bi prešao u Chelsea, pa nije naivan da mu se ponovo dešavaju situacije iz Cityja.
Plus pritisak porodice kojoj je u Rimu fenomenalno.
Plus pritisak porodice kojoj je u Rimu fenomenalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pokajat ce se on, samo polako. 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Izgleda samo krivo Zeljinim navijačima sto ostadose bez para od transfera, svakom drugom razumnom navijacu je drago sto nije otiso bit rezerva propalom Morati..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Babuki se mora ćestitati, bitnija mu je porodica od novaca, neki to ne shvatajuDevilsAdvocate je napisao/la:Izgleda samo krivo Zeljinim navijačima sto ostadose bez para od transfera, svakom drugom razumnom navijacu je drago sto nije otiso bit rezerva propalom Morati..

Dzeko nije samac da ga boli cuna potpisao na pola godine ili godinu. Dzeko ima porodicu, dijecu. Je li trebao da maltretira citavu porodicu zbog jedne sezone.
Dzeko nikada nije trcao zbog para, to je hiljadu puta dokazao. Iz Cityja je za upola manju platu dosao u Romu. Odbio Kineze gdje je mogao za par godina zaraditi vise nego sto je dosad u karijeri zaradio.
Dzeko je porodican covjek i sasvim normalna odluka.
Zapravo i on se nesto pita, ima i on svoje uslove, ne samo Chelsea.
Dzeko nikada nije trcao zbog para, to je hiljadu puta dokazao. Iz Cityja je za upola manju platu dosao u Romu. Odbio Kineze gdje je mogao za par godina zaraditi vise nego sto je dosad u karijeri zaradio.
Dzeko je porodican covjek i sasvim normalna odluka.
Zapravo i on se nesto pita, ima i on svoje uslove, ne samo Chelsea.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kad se sve sabere i oduzme, za njega kao čovjeka i za njegovu karijeru je bolje što je ostao u Romi. Ako ništa, bar onda sa tog aspekta sigurnosti da sam zna da će igrati i da je jedan od najvažnijih igrača ekipe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel vam žao para?Raonffa je napisao/la:Kad se sve sabere i oduzme, za njega kao čovjeka i za njegovu karijeru je bolje što je ostao u Romi. Ako ništa, bar onda sa tog aspekta sigurnosti da sam zna da će igrati i da je jedan od najvažnijih igrača ekipe.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meni je iskreno zao sto nije presao. Volio bih da smo ga gledali jos par sezona na najvecoj pozornici.
Pišaj ih, napravit ćemo novog Džekanawobly92 je napisao/la:Jel vam žao para?Raonffa je napisao/la:Kad se sve sabere i oduzme, za njega kao čovjeka i za njegovu karijeru je bolje što je ostao u Romi. Ako ništa, bar onda sa tog aspekta sigurnosti da sam zna da će igrati i da je jedan od najvažnijih igrača ekipe.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I meni je zao sto nije presao, sto zbog veće pozornice, sto zbog toga sto mi je Rome preko glave.
Nadam se da sve ovo nece uticati na njega i da ce dici formu u nastavku sezone.
Sad navijamo za to da prodju Šahtjar, zatim Sevillu, Liverpool i u finalu Juventus
Preko Barce, Cityija, PSG-a i ovih tika taka timova nemaju ni promil sanse.
Nadam se da sve ovo nece uticati na njega i da ce dici formu u nastavku sezone.
Sad navijamo za to da prodju Šahtjar, zatim Sevillu, Liverpool i u finalu Juventus

Preko Barce, Cityija, PSG-a i ovih tika taka timova nemaju ni promil sanse.
Svaka cast Evander, odbio je pozornicu radi sunca u Rimu, ovim je zavrsio sebi karijeru sa ozbiljnim klubovima.Evander je napisao/la:Meni je iskreno zao sto nije presao. Volio bih da smo ga gledali jos par sezona na najvecoj pozornici.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Centre forward
- Kontakt:
Kakvo sunce, kakav Rim? Pa London je uz New York centar svijeta. Pa Fiat je pobjeg'o u London, da ne može Džeko.
Očito nije bio zadovoljan novčanim uslovima koji su mu nudjeni. No dobro, tako je izabr'o. Možda mu nekad naumpadne sva ta situacija kad počnu zvižduci.

Očito nije bio zadovoljan novčanim uslovima koji su mu nudjeni. No dobro, tako je izabr'o. Možda mu nekad naumpadne sva ta situacija kad počnu zvižduci.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Smarate bespotrebno. **** Chelsea da predje i potpise kao Giroud do 2019.bhsport je napisao/la:Svaka cast Evander, odbio je pozornicu radi sunca u Rimu, ovim je zavrsio sebi karijeru sa ozbiljnim klubovima.Evander je napisao/la:Meni je iskreno zao sto nije presao. Volio bih da smo ga gledali jos par sezona na najvecoj pozornici.
Nidje veze ba. Da se radi o Realu , a ne Chelseau koji ce klinac na godinu dana.
Ne treba njemu vise nista da dokazuje, upoznao je njeg cijeli svijet.
Uostalom, sta ce mu velika pozornica ako ce sjediti u publici. Ocito nisu bili spremni da mu garantuju mjesto u prvom timu, a on ne zeli da grije klupu u ovoj fazi karijere. Boli ga krc, ostaje u Romi, koja jeste losa, ali je barem centra zbivanja tu.
Ja sam misljenja da se on kockao i da je izgubio partiju. Mislim da je kontao da ce Chelsi popustiti i pristati na njegove uslove o duzini ugovora.Centre forward je napisao/la:Kakvo sunce, kakav Rim? Pa London je uz New York centar svijeta. Pa Fiat je pobjeg'o u London, da ne može Džeko.![]()
Ali ok, odluka je bila njegova, covjek zna sta je najbolje za njega i sta zeli.
A smijesno mi je ovo glorificiranje Rima kao grada, a London da se predstavlja kao Zavidovici neki

Meni kao nekom ko je pratio njegovu karijeru od Wolsburga do danas, zao je sto ga u zadnjim godinama njegove karijere necemo moci gledati u najatraktivnijoj ligi svijeta. Mislim da mu je tamo bilo mjesto.Ovaj ostanak u Romi, nekako mi dodje slicno kao da se penzionisao.
Ka'e Hazard on moze sve
Evo Begovicevi ih prcaju 3-0 u Londonu.

Evo Begovicevi ih prcaju 3-0 u Londonu.
da je otisao u chelsea i debitovao veceras, kukali bi mi sto je napustio mrtvu romu:-)
ovaj chelsea sam gledao tri puta ove sezone, dva puta zbog dzeke i nocas zbog begovica...sta je ovo, kakva je ovo ekipa u vrhu engleske lige?:-)
ovaj chelsea sam gledao tri puta ove sezone, dva puta zbog dzeke i nocas zbog begovica...sta je ovo, kakva je ovo ekipa u vrhu engleske lige?:-)
Mi sa plavog djela foruma bi brojali pare, a sto se tice Dzeke boli me neka stvar za Romu i Chalsea, samo neka on bude spreman za reprezentaciju pa gdje god igrao.
- Zeljeznicar -
Šta će u Londonu, kada može u Rimu? Šta je to bolje Sarajevo od Splita?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.