FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
bilo bi dobro kada bi ponovo počeo branit.
uvezace kad bude zakovan na klupujasmin10 je napisao/la:Tako i treba. Bolje nego da pogađa![]()
Mada i on je pod pritiskom, bilo bi dobro kada bi uvezao par utakmica bez primljenog gola.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bravo je bog otac ,valjda je sad svima jasno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ne znam, meni nekako vuce da ce roberto poceti kao desni bek,inace bi veceras igrao ili kao bek ili u veznom redubarca_87 je napisao/la:ma kakv roberto,nece taj zaigrat vise poznavajuci luchaRomariooo je napisao/la:dobro je ovo proslo,tri boda proknjizena, protiv celte u srijedu imat cemo kompletnu odbranu osvjezenu,vjerujem da ce korozija igrati stopera a roberto beka, svjezi ce biti i iniesta i suarez, messi i neymar ce sigurno biti ozbiljniji,ove utakmice kao veceras jesu za rotacije,nismo seljaci ko real da se igra s najjacim sastavom i nabija 7-8 komada, bolje ovako mudro,jest da se vidi da nam je klupa u rangu slavije iz lukavice,vidjeli smo kako izgledaju munja,sandro i adriano,valja durat jos dva mjeseca to i daj boze da ne bude novih povreda, a onda odmah pored arde i vidala dovesti jos jednog ili dvojicu napadaca za rezerve,od ovih nema hljeba
mi idemo celti u srijedu,real bilbau, bice zanimljivo
ocekujem silovanje desne strane i alvesa u srijedu![]()
koja je to propast od igraca
alvesa ja jos ne bih otpisivao, mozda zapne jos ovu jednu godinu da odradi maestralno ko zavrsnicu prosle sezone,sad ima konkurenciju,pogotovo ce imati kad vidal pocne igrati, alves je i dalje klasa i sve je pitanje motivacije
glede pojacanja u napadu, ne vjerujem da ce doci jarmolenko ili feguli iako su odlicni,ne bi mogli igrati ligu prvaka i zato ne vjerujem. ja da se pitam doveo bi dva napadaca back-upa, jednog koji je odlicno krilo do jedno 30 miliona i jednog solidnog koji je vise spic a koji je jeftin skroz i koji ce biti peta opcija, premalo je samo jednog dovesti da bude zamjena za tri pozicije koje igraju msn
vidal naprijed ne moze igrati jer nije taj tip krila koji bi odgovarao nasoj igri, u ovoj igri ni iniesta ne moze igrati u napadu, a bogami ni arda, morala bi se dovesti dvojica, neki napadaci koji imaju brzinu,tehniku i zavrsnicu da mogu biti i krilo i spic,klasicno krilo ili klasicni spic mislim da se ne bi uklopili nikako
nolito ima te neke predispozicije i kvalitete, al opet da je sta bolje, al koga naci da je dobar,da mu nije problem sjediti na klupi i kad zaigra da bude dobar,a opet da ne nastupa u ligi prvaka i da nije preskup, sve kad se sabere i oduzme nolito nekako najrealnije rjesenje, ja nemam ideju koga drugog bi mogli dovesti,svakome nesto fali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dolazi Nolito i to je to. Gdje ćeš dovesti krilo od 30 miliona a da sjedi na klupi.
Imali smo jedno, ali smo ga prodali Chelseu.
Imali smo jedno, ali smo ga prodali Chelseu.
Romario opisa tip igrača koji ne postoji.
Imali smo i Pedra, igrača kakvog se samo može poželjeti na klupi, a ni on nije donosio neku razliku.
Platiće naši Nolita 30 miliona, ništa se ne sekirajte. Celta je u idealnoj situaciji. A vjerovatno će se tu ubaciti koji milion bonusa da se raji zamažu oči.
[youtube][/youtube]
Umalo da Mats upiše asistenciju.

Platiće naši Nolita 30 miliona, ništa se ne sekirajte. Celta je u idealnoj situaciji. A vjerovatno će se tu ubaciti koji milion bonusa da se raji zamažu oči.

[youtube][/youtube]
Umalo da Mats upiše asistenciju.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sto ne postoji taj tip napadaca da moze biti i krilo i spic, to su neymar,suarez,nekad vilja,anri itd,nolito koliko sam upratio je taj tip igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube]
bolje ovo
bolje ovo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ne mislim isključivo na poziciju, nego na silne uslove koje si postavio.Romariooo je napisao/la:sto ne postoji taj tip napadaca da moze biti i krilo i spic, to su neymar,suarez,nekad vilja,anri itd,nolito koliko sam upratio je taj tip igraca

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mozda je Sandro takav igrac hmmm...
Al ajde, bolje ga otpisat nakon jedne utakmice.
Neko stvarno mislis da ce Nolito donijet bogzna kakvu razliku i to jos ga platit 20-30 milijuna?
Lucho je rekao da ce Munir i Sandro dobit jos puno sansi i minuta pa cemo vidjeti. Sampera otpisat.
Al ajde, bolje ga otpisat nakon jedne utakmice.
Neko stvarno mislis da ce Nolito donijet bogzna kakvu razliku i to jos ga platit 20-30 milijuna?
Lucho je rekao da ce Munir i Sandro dobit jos puno sansi i minuta pa cemo vidjeti. Sampera otpisat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kad je robocop bio 20 miliona poslije njega svi izgledaju jeftino,20 miliona za nolita je nista
i normalno da ce biti razlika u odnosu na ove kanteranose ,nolito je jedan od najboljih napadaca u primeri a uz to i jedan od najboljih asistenata ,samo messi je pripremio vise sansi igracima od nolita ,veoma polivalentan i kvalitetan fudbaler
al imace eto sansu sandro i munir da uvjere lucha da ne kupuje nolita ,do njih je eto
i normalno da ce biti razlika u odnosu na ove kanteranose ,nolito je jedan od najboljih napadaca u primeri a uz to i jedan od najboljih asistenata ,samo messi je pripremio vise sansi igracima od nolita ,veoma polivalentan i kvalitetan fudbaler
al imace eto sansu sandro i munir da uvjere lucha da ne kupuje nolita ,do njih je eto
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ne znam zasto su moji uslovi problem,ima igraca koji to ispunjavaju,jedan od njih je nolito,ima i boljih ali on je sasvim solidan za tu ulogu back upa za sve pozicije u napadu, dvadesetak miliona za njega je prihvatljivo, vise ako budu trazili onda treba traziti nekog drugog
igramo igru s tri napadaca i uloga cetvrtog je jako bitna zato treba dobar igrac i neka ga je i platiti, i tokom utakmice kao zamjena i kad ne igra neko od pocetka od standardnih msn, vrlo je vazna uloga cetvrtog igraca koji ce se vjerovatno dosta naigrati s obzirom na veliki broj utakmica i povrede, narocito jos ako se pokaze kao dobar igrac.
igrac kao nolito moze dosta dobroga dati klubu, nadam se da ce ga ubrzo zavrsiti i da ce odmah pocetkom januara biti nas
igramo igru s tri napadaca i uloga cetvrtog je jako bitna zato treba dobar igrac i neka ga je i platiti, i tokom utakmice kao zamjena i kad ne igra neko od pocetka od standardnih msn, vrlo je vazna uloga cetvrtog igraca koji ce se vjerovatno dosta naigrati s obzirom na veliki broj utakmica i povrede, narocito jos ako se pokaze kao dobar igrac.
igrac kao nolito moze dosta dobroga dati klubu, nadam se da ce ga ubrzo zavrsiti i da ce odmah pocetkom januara biti nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
MSN - Munir, Sandro, NeymarBarcelona will ask ESP federation to register Arda Turan, to replace Rafinha. They will also ask Fifa to authorize the registration. [catr]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvo će to samopišanje bit ako ne dozvole.
Dani Romera
Barca B
Dani Romera

DaaRajaz je napisao/la:Kakvo će to samopišanje bit ako ne dozvole.

Barcelona have today received the legal confirmation that Fifa's two-window transfer ban ended on 31 August. [ser]

Isto tako, prema nekim izvorima, savez nema ništa protiv (a šta mogu, takvo je pravilo), čeka se fifa.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma yebes im mater.Treba ih isprskati i sa ovo malo igraca sto imamo. 

Ma qrac ces isprskati kad igraš na milion frontova hejbet utakmica. Ne treba ništa tolerisati, jednom poviješ rep i gotovo ti je ubuduće za sva vremena. FIFA ako ne dozvoli ovo onda sami sebi prskaju po faci, ne znam koliko im to ide u korist. Za Nolita je maximum 20 miliona mada bih ja volio da vidim tu još nekog korpulentnijeg. Šteta prava što Adama nije tu umjesto Munira jer sam mišljenja da Munir koliko god bude dobijao priliku neće biti nekog napretka, momak je izgorio i to je to dok mi se Sandrova igra dopada ne gledajući učinak protiv Levantea već općenito nastupa za prvi tim i minutaže. Isto tako, neko spomenu Sampera. Ne shvatam uopšte razlog zašto momak nije dobio priliku u prvom timu ? Što neko od novinara ne postavi Luchu pitanje na pressici ?! Treba kontaktirati novinare jbm im sve 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma zakačio se nešto sa Samperom sto posto (možda nešto slično kao sa Montoyom). Vidiš da mora davati minute nekom veznjaku, a nakon Sandra i Munira je Samper prvi koji treba dobiti šansu od igrača iz B tima. Međutim, ulijeće ovaj Indijanac Gumbau u prvi tim ničim izazvan.

Ajmo bit' pozitivni.Romariooo je napisao/la:da je sceri srece da te beg uzme

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da ga nije ufatio sa ženom u bludnim radnjama 
Sad pročitah, prema navodima EMD-a da je Barcelona ponudila 10mil ojra Portu za Rubena Navasa a prema pisanju Bild-a Walcott bi volio da igra zajedno sa Neymarom i Suarezom.

Sad pročitah, prema navodima EMD-a da je Barcelona ponudila 10mil ojra Portu za Rubena Navasa a prema pisanju Bild-a Walcott bi volio da igra zajedno sa Neymarom i Suarezom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
MoRe Wallcott ako će nam ga pokloniti za klupe. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.