Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MoR
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la MoR » 16 sep 2014, 08:54

Caeruleus je napisao/la:Ja sam čitao na Blue Moon forumu da je atmosfera za večerom bila užarena i da je Falcao od Van Persieja tražio sol za juhu, bila mu neslana. A Van Persie mu dodao vanila šećer u prahu. I kad je Falcao ''posolio'' i oprobao shvatio je da ga ne Van Persie nasamario. Onda je Falcao uzeo vilicu/viljušku i ubo Van Persieja u ruku. Van Persie je nakon toga vrisnuo i uzeo nož od pribora, prišao Falcau i probao ga svega izrezati. Međutim kad su obojica shvatila da je nož od escajga previše tup smirli su se. Onda je za stol prišao Van Gaal i stari lisac shvativši koliko je Van Persie ljubomoran na Falcao i kako je uzavrela atmosfera naredio je obojici da se slikaju s ovim crncem.

Zovi Abramovića da ti kupi humor slika

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 sep 2014, 09:17

Ma kakav Ronaldo, preplatili bi covjeka sa 30godina, unio bi nemir u ekipu i Adnan nebi nikako dobio priliku ta razvoj. Neka ga u Realu i hvala mu za sve.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 16 sep 2014, 09:36

Cartman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Tacno mi nekad dodje da vas podavim. :mrgreen:
Mi ovdje uzivamo momcino. :kafa:

A dobro si rekao za Adu. Pogrijesio je, ali svidja mi se sto Robin nije galamio na njega, samo mase glavom diskretno. Zna Ado da je pogrijesio, ali naucit ce ga van Gaal, Robin, Rooney, Mata i ostali kako se to radi. I on je vjerovatno malo nervozan zbog ove konkurencije sada. Ali nema za njega zime, bice to igracima.

Kad dodje Adidas kupujem njegov dres, ipak je to najblize sto imamo Bosancu u Unitedu. :salut:

PS: Na kojim je drogama ovaj Rus gore? Ima li ista i za nas? :kafa:
Ado ce biti Van Gaalov Roben!!
Nego što se tiće dresa i drugih stvari, htjeo sam kupiti na ofic stranici ali nema shipment to fucking Bosnia :(

I da nisam za dolazak Ronalda, 30 godina i već povrede ga stizu, Angel ce biti novi vođa ekipe i ne treba nam Ronaldo, hvala mu za sve.. Tražio je da ide u Madrid, neka ostane i **** Pereza sa platom koju već ima i naravno dobrim ponašanjem... :mrgreen:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Manchester United F.C.

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2014, 09:46

Njegov povratak bi bio vise od pukog transfera, ispunjenje sna i za njega a i za navijace uz to bi okrunis'o nas povratak na prijestolje. A zasto bi ga preplatili, on ako zelici ici a ugovor mu istice on cak moze doci i kao free agent (ne vjerujem da bi presao bilo gdje drugo ma koliko mu nudili). I na sve to zamisli kakva bi euforiji nastala, dresovi bi isli k'o panini slicice. A Januzaj bi mogao i na posudbu da se formira kao igrac jer ovako je samo ogroman potencijal a to je u fudbalu poluproizvod.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

20le
Kontakt:

Re: $: Manchester United F.C.

Post Postao/la 20le » 16 sep 2014, 09:50

brazzo je napisao/la:Njegov povratak bi bio vise od pukog transfera, ispunjenje sna i za njega a i za navijace uz to bi okrunis'o nas povratak na prijestolje. A zasto bi ga preplatili, on ako zelici ici a ugovor mu istice on cak moze doci i kao free agent (ne vjerujem da bi presao bilo gdje drugo ma koliko mu nudili). I na sve to zamisli kakva bi euforiji nastala, dresovi bi isli k'o panini slicice. A Januzaj bi mogao i na posudbu da se formira kao igrac jer ovako je samo ogroman potencijal a to je u fudbalu poluproizvod.

Ronaldo ima jos 4 godine ugovora sa Realom. Zato ga moras preplatit :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 sep 2014, 10:00

Dovesti Ronalda je uvijek PLUS, ma koliko on kostao.
Ipak mislim da Ronaldo u svemu ovom gleda da izvuce vise para i veci publicitet. Naravno da je njemu zao sto su prodali igrace kao sto su Ozil i Di Maria, jer ti igraci su i njega pravili boljim. Logika.
Pored toga, Ronaldo opet hoce vecu platu..... I on ce je dobiti, u Madridu ili Manchesteru, ali ce je sigurno dobiti. Navodno se vec zna koliko trazi od Uniteda, trazi 32.5 miliona godisnje. :crazy: (Spekulacije, novinari moraju od necega da zive... :D)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2014, 10:12

:/ jbm ga ja sam bio ubijedjen da nije potpis'o novi (al to je haman bilo prosle godine). Pa svejedno, jest' to Real ali ni oni mu nece pravit problem ako zeli otic. Sto rece zeljo njega se ne moze svakako preplatit' rekoh samo skontaj koliko ce tu dresova planut', sezonskih karti :O

It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 sep 2014, 10:42

Covjek bi htio najveci platu, morali bi dati 400k a plus hi ga platili 50+ i Adnan nebi vidio terena, mozda u kupu i ovako mu je tesko sa ovom ekipom. Dobili bi mi dosta sa Ronaldom, pisebno ako ni igrao krilo gdje je najvise koristan ekipi ali ja sam siguran da Januzaj moze bar 70% dostici nhegov nivo a i vise.

Zeljeznicar! 1921 !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 sep 2014, 11:54

sto dati 80 miliona za covjeka od 30 godina plus trazi tu nevjerovatnu platu a ako van gal ostane na ovoj diamond formaciji ja tu njega ne vidim nikako a plus januzaj bi onda komotno mogao ici iz kluba sto mi se ne svidja jer je ogroman talenat
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 16 sep 2014, 12:09

Man United’s Adnan Januzaj vs Sunderland U21: Hat-trick & individual highlights

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 sep 2014, 12:55

Skupa ova Ronaldova ljubav, i san o povratku. Skoro duplo vise nego sto od Reala trazi :ljepota:
Neka njega u Realu dok ne istekne ugovor, a onda nek' navrati u United, prije nego nastavi karijeru u USA.
100% sportski i krajnje opušten potpis

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 16 sep 2014, 13:22

RiNo je napisao/la:Skupa ova Ronaldova ljubav, i san o povratku. Skoro duplo vise nego sto od Reala trazi :ljepota:
Neka njega u Realu dok ne istekne ugovor, a onda nek' navrati u United, prije nego nastavi karijeru u USA.
Upravo to, što bi dali za njega bolje dovesti neko veliko ime od 25-26 godina... ipak on je ušao u 30 + plata ogromna, ali mislim da ne bi tražio od United koliko se piše, pa možda i manju nego u RM.
Opet kažem, nisam za njegov dolazak, a i neće doći!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 sep 2014, 13:23

slika

Tu smo :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2014, 14:20

Liga Prvaka pocinje bez nas. Prvi put otkad znam za sebe. Cudno brate... :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 sep 2014, 14:37

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 16 sep 2014, 15:58

MoR je napisao/la:
Caeruleus je napisao/la:Ja sam čitao na Blue Moon forumu da je atmosfera za večerom bila užarena i da je Falcao od Van Persieja tražio sol za juhu, bila mu neslana. A Van Persie mu dodao vanila šećer u prahu. I kad je Falcao ''posolio'' i oprobao shvatio je da ga ne Van Persie nasamario. Onda je Falcao uzeo vilicu/viljušku i ubo Van Persieja u ruku. Van Persie je nakon toga vrisnuo i uzeo nož od pribora, prišao Falcau i probao ga svega izrezati. Međutim kad su obojica shvatila da je nož od escajga previše tup smirli su se. Onda je za stol prišao Van Gaal i stari lisac shvativši koliko je Van Persie ljubomoran na Falcao i kako je uzavrela atmosfera naredio je obojici da se slikaju s ovim crncem.

Zovi Abramovića da ti kupi humor slika
hahaha ma bravo MoR e tacno takohahahah
PS.**** ligu prvaka bez nas..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 sep 2014, 17:08

taze slika ekipe za sezonu 2014/2015

http://www.dodaj.rs/f/3X/P8/3xSZY741/f6k2l0x45adc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2014, 17:22

Flopine izdvojene na lijevoj strani haman s razlogom (i to u zadnjim redovima) :lol:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 16 sep 2014, 18:20

dr.van nostrand je napisao/la:taze slika ekipe za sezonu 2014/2015

http://www.dodaj.rs/f/3X/P8/3xSZY741/f6k2l0x45adc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dva najvažnija igrača sjede do LvG. :mrgreen:
LUHG!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2014, 18:26

Fellainia su morali u zadnji rad, jer iza njega se niko ne vidi. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.