FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 21 avg 2011, 14:35

Prosla je noc i utisci su se slegli pa se moze nesto mirnije pisati.Prvo cu o navijacima koji su stvarno dosli u velikom broju i dobro se navijalo,licno bi volio da vodje navijaca malo smire pojedince koji svojim ponasanjem brukaju i klub i navijace tu mislim na onih nekoliko napusenih mangupcica koji svoju nemoc i frustracije zbog primljenog gola istresaju lomljenjem stolica.Drugo mislim da je krajnje vrijeme da se ova ekipa uozbilji i danas pocne predstavljati onako kako treba(igraci Travnika su pokazali kako se bori za svoj klub),prica da nismo imali srece nema osnova imali smo je itekako jer kod vodstva od 1:0 Travnik je imao par odlicnih prilika i mogao je utakmicu zavrsiti sto se tice rezultata mnogo ranije,imao sam osjecaj da mali Beslija ne zeli da da go,a imali smo srece sto su nam se poklopili rezultati i drugih utakmica.Kritikovati necu ni igrace ni Amara jer covjek ako pokusa ovdje ukazati na greske na rad i igru odmah dobiju lavinu "intelektualnih" kritika od pojedinaca koji se zele prikazati kao zastitnici i advokati Amara i ostalih.Istina je da smo sa Amarom osvojili tutule i kupove(osvojili smo je i sa Ribarom i sa Hadziabdicem(meni najdraza-Zubandan) i to stvarno postujem,ali ljudi osvajaju ligu prvaka pa su podlozni kritici zbog losih rezultata i zbog toga snose posljedice.Jeste Amar postigao te dobre rezultate ali je od Februara prosle godine postizao i malo previse losih za klub Zeljinog ugleda narocito u godini velikog jubileja ovdje ne mislim na Evropske rezultate za koje svi imamo opravdanje u finansijskom i infrastruktovnom problemu,ali nisu Travnik,Siroki ili Sloboda ulozili po deset miliona u klubove pa da ih nemozemo dobiti.Znaci Amar je zasluzan za dobre rezultate i osvojene trofeje ali je isto tako krivac za lose rezultate jer on je taj koji prodaje,dovodi,sastavlja ekipu i odredjuje taktiku pa ako bere lovorike zbog uspjeha treba da dobije kritike i zbog neuspjeha.Meni privatno Zeljo je zivot a Amar i igraci su samo prolazni kao i mnoge generacije prije njih i one poslije njih i nikakav los rezultat me nece otjerati sa Grbavice ali necu ni podrzavati i ulizivati se nekome ako svojom igrom,ponasanjem i odnosom bruka sveti klub.Ova utakmica licno mije pomogla da ne zivim u nekoj iluziji da cu u skorije vrijeme gledati nekog kvalitetnijeg ili Evropskog Zelju onog kojeg su nam neki obecali prije par godina.I na kraju iskrene cestitke Travniku na zasluzenoj pobjedi nad nasim damama i njihovom seficom.I molim one kojima se ovaj post ne svidja da ne vrijedjaju jer svako ima pravo na svoje misljenje,ja postujem svacije i ne vrijedjam nikoga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Elmin84
Kontakt:

Post Postao/la Elmin84 » 21 avg 2011, 14:38

zeljo do groba uz amara smo bili i bicemo pravi zeljinovci.konjic je uz tebe nedaj se amare ti si nas kralj...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 avg 2011, 14:45

Razumijem razne stavove... Samo ne razumijem da BAS NIKO do sad nije napisao cinjenicu da je Zeljo igrao evropu sa dva vrlo daleka i teska gostovanja,da je pripreme (izuzetno zahtjevne za nase uslove) poceo puno prije ostalih ekipa. Zbog takvih stvari sve ekipe koje igraju evropu losije pocinju sezonu i treba im vremena da uhvate zalet. Zbog toga mislim da se kriticari trebaju jos malo strpiti. Ako stanje bude isto za 4-5 kola,onda bi imalo smisla kritikovati. Ali do tad...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 14:45

@lottdogg

Šta bolan treba pisati nakon Rudara. Zgadilo mi se nakon prvog poluvremena, malo je falilo da odem. Svaka normalna ekipa koja je domaćin i apsolutni favorit napravi strašan pritisak i zabije go u startu. Jok naši se vuku kao da produžetke igraju. Smješno je i za spominjati Rudar. Pa čitavu prošlu sezonu gledamo onaj jad na Grbavici. Sarajevu, Širokom i Borcu nismo mogli gola dati za 4,5 sata igre. Slobodu da ne spominjem. Ma bježi ba, sramota.
A Šerif je posebna priča, Strepio sam do zadnje sekunde i ni sad mi nije jasno kako smo prošli. Nažalost, Makabi mi je vrlo brzo sve objasnio, a nakon njega i Široki i Travnik.
Prošlu sezonu sam trpio i gutao knegle i kontao hajde dobro nadoćemo. I sad kad definitivno vidim da je to sve isti ku.r.ac. i iste klocine nam dovodi u klub odmah se spominu ubačeni elementi.
Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ima li iko moć u klubu da ga natjera da dovede ili još bolje da mu dovede kojeg igrača da spasimo sezonu. Znao sam da je cicija i u privatnom životu, ali da je ovolika kad je klub u pitanju fakat nisam.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2011, 14:47

dino lj je napisao/la:Prosla je noc i utisci su se slegli pa se moze nesto mirnije pisati.Prvo cu o navijacima koji su stvarno dosli u velikom broju i dobro se navijalo,licno bi volio da vodje navijaca malo smire pojedince koji svojim ponasanjem brukaju i klub i navijace tu mislim na onih nekoliko napusenih mangupcica koji svoju nemoc i frustracije zbog primljenog gola istresaju lomljenjem stolica.Drugo mislim da je krajnje vrijeme da se ova ekipa uozbilji i danas pocne predstavljati onako kako treba(igraci Travnika su pokazali kako se bori za svoj klub),prica da nismo imali srece nema osnova imali smo je itekako jer kod vodstva od 1:0 Travnik je imao par odlicnih prilika i mogao je utakmicu zavrsiti sto se tice rezultata mnogo ranije,imao sam osjecaj da mali Beslija ne zeli da da go,a imali smo srece sto su nam se poklopili rezultati i drugih utakmica.Kritikovati necu ni igrace ni Amara jer covjek ako pokusa ovdje ukazati na greske na rad i igru odmah dobiju lavinu "intelektualnih" kritika od pojedinaca koji se zele prikazati kao zastitnici i advokati Amara i ostalih.Istina je da smo sa Amarom osvojili tutule i kupove(osvojili smo je i sa Ribarom i sa Hadziabdicem(meni najdraza-Zubandan) i to stvarno postujem,ali ljudi osvajaju ligu prvaka pa su podlozni kritici zbog losih rezultata i zbog toga snose posljedice.Jeste Amar postigao te dobre rezultate ali je od Februara prosle godine postizao i malo previse losih za klub Zeljinog ugleda narocito u godini velikog jubileja ovdje ne mislim na Evropske rezultate za koje svi imamo opravdanje u finansijskom i infrastruktovnom problemu,ali nisu Travnik,Siroki ili Sloboda ulozili po deset miliona u klubove pa da ih nemozemo dobiti.Znaci Amar je zasluzan za dobre rezultate i osvojene trofeje ali je isto tako krivac za lose rezultate jer on je taj koji prodaje,dovodi,sastavlja ekipu i odredjuje taktiku pa ako bere lovorike zbog uspjeha treba da dobije kritike i zbog neuspjeha.Meni privatno Zeljo je zivot a Amar i igraci su samo prolazni kao i mnoge generacije prije njih i one poslije njih i nikakav los rezultat me nece otjerati sa Grbavice ali necu ni podrzavati i ulizivati se nekome ako svojom igrom,ponasanjem i odnosom bruka sveti klub.Ova utakmica licno mije pomogla da ne zivim u nekoj iluziji da cu u skorije vrijeme gledati nekog kvalitetnijeg ili Evropskog Zelju onog kojeg su nam neki obecali prije par godina.I na kraju iskrene cestitke Travniku na zasluzenoj pobjedi nad nasim damama i njihovom seficom.I molim one kojima se ovaj post ne svidja da ne vrijedjaju jer svako ima pravo na svoje misljenje,ja postujem svacije i ne vrijedjam nikoga.
Da, u svakom slučaju se slažem, trener mora snositi i kritike u svakom slučaju, a kriza igre je jako duboka sto dovodi da bi trebalo mijenjati , za bolje sutra, ovo je patnja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 14:50

rodom s Mejtaša je napisao/la:@lottdogg

Šta bolan treba pisati nakon Rudara. Zgadilo mi se nakon prvog poluvremena, malo je falilo da odem. Svaka normalna ekipa koja je domaćin i apsolutni favorit napravi strašan pritisak i zabije go u startu. Jok naši se vuku kao da produžetke igraju. Smješno je i za spominjati Rudar. Pa čitavu prošlu sezonu gledamo onaj jad na Grbavici. Sarajevu, Širokom i Borcu nismo mogli gola dati za 4,5 sata igre. Slobodu da ne spominjem. Ma bježi ba, sramota.
A Šerif je posebna priča, Strepio sam do zadnje sekunde i ni sad mi nije jasno kako smo prošli. Nažalost, Makabi mi je vrlo brzo sve objasnio, a nakon njega i Široki i Travnik.
Prošlu sezonu sam trpio i gutao knegle i kontao hajde dobro nadoćemo. I sad kad definitivno vidim da je to sve isti ku.r.ac. i iste klocine nam dovodi u klub odmah se spominu ubačeni elementi.
Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ima li iko moć u klubu da ga natjera da dovede ili još bolje da mu dovede kojeg igrača da spasimo sezonu. Znao sam da je cicija i u privatnom životu, ali da je ovolika kad je klub u pitanju fakat nisam.
:mrgreen: haj navedi igracinu od 200 000 koja ce ti garantovat nesto, raula? ko salke
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 avg 2011, 14:52

Samo je FK Zeljeznicar vjecan, a Amar i ostali su prolazni, i one kritike psovke juce koje su upucene igracima trebale su se i sefu uputit, jer je on taj koji ih dovodi i koji ih motivise i koji ih takticki rasporodjeju, samo se pitam u sta se ulaze novac koji se dobio od transfera igraca poput Bekrica, Sehica, Džeke, Visce, i hajmo reci sica koja se dobila od prodaje ostalih igraca.
neroazzuro je napisao/la:Razumijem razne stavove... Samo ne razumijem da BAS NIKO do sad nije napisao cinjenicu da je Zeljo igrao evropu sa dva vrlo daleka i teska gostovanja,da je pripreme (izuzetno zahtjevne za nase uslove) poceo puno prije ostalih ekipa. Zbog takvih stvari sve ekipe koje igraju evropu losije pocinju sezonu i treba im vremena da uhvate zalet. Zbog toga mislim da se kriticari trebaju jos malo strpiti. Ako stanje bude isto za 4-5 kola,onda bi imalo smisla kritikovati. Ali do tad...
20 dana je proslo od utakmice u Tel Avivu, ekipi je dovoljno vremena da se oporavi
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ne mozes to pojedincima objasniti odma ces biti napadnut da si idiot, da ne volis klub i slicno

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 21 avg 2011, 14:54

Evo u cemu je problem, znaci na priprema kad smo igrali onako bili smo dobri i to sve raduje, zatim onaka utakmica protiv sheriffa digla nas je da smo pomislili da smo barsa i kad je dosaoo neko da nas spusti na zemlju tj. macabi koji je realno jaci od nas 10 puta i jos je igrace stigao umor koji nisu navikli na takve utakmice o onda je sve krenulo naopako tj. PSIHA je proradila kod igraca nakon tog teskog poraza koja je najvise utjecala na utakmicu protiv sirokog kao i umor jer su igrali u 3 dana 2 vrlo jake utakmice, A NAVIJACE NAJVISE BOLI sto smo mi u 3 kola izgubili 2 puta od SIROKOG I TRAVNIKA (2 najteza gostovanja pored tuzle i banja luke )) a da je to bilo u 15 kola recimo da smo igrali u 4 protiv jednih a u 12 kolu protiv drugih onda vas ne bi tolko bolio poraz sto je razumljivo, ali doce sve na svoje ponovo cete slaviti osima i igrace nakon prve pobijede ! AMAR AMAR OSIM OSIM ! ZATO SVI DOC U SRIJEDU I PODRZATI NAS KLUB, I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESAM CULA !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 14:58

Apsolutno si u pravu!

Nemam šta ni reći ni dodati.

Po ko zna koji put govorim rješili smo se odmah 2 od 3 najteža gostovanja, a za liderima kasnimo samo 4 boda.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 avg 2011, 15:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Apsolutno si u pravu!

Po ko zna koji put govorim rješili smo se odmah 2 od 3 najteža gostovanja, a za liderima kasnimo samo 4 boda.
S ovakvim pristupom gdje dvojica ili trojica igraca daju sve od sebe i ginu na terenu, mislim da ce svako gostavanje biti najteze gostovanje

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2011, 15:01

Stabilizacija kluba i stvaranje modernog Želje, ne može se učiniti preko noći. Mislim da je klub na pravom putu, samo još nije uglađen taj kolosijek, pa postoje kiksevi. Svaki uspijeh zahtijeva i žrtveno jagnje, ako je to jagnje neočekivani poraz u nekim o utakmica...neka tako bude, ali znam da će se za koju godinu tek početi ubirati plodovi odgovornog rada i uređenog sistema.

Sve propušteno, može se nadoknaditi.

"POBJEDA IMA STOTINU OČEVA, A PORAZ JE SIROČE"
8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 21 avg 2011, 15:03

lisander je napisao/la:

S ovakvim pristupom gdje dvojica ili trojica igraca daju sve od sebe i ginu na terenu, mislim da ce svako gostavanje biti najteze gostovanje[/quote to je tvoje trenutno stanje, vidjeces kad pocnemo pobijedivat kako ce te se viradovat, vi mislite Borac pobijedio u prvom kolu neku KOZARU i sretno izvukli bod od sirokog i odma su jaci od nas, sarajevo dobilo neki GOSK i jedva slobodu kuci i sinoc remi al i oni su jaci od ans, siroki je nas dobio presretno znaci na njihovom terenu smo bili izjednaceni sinoc kiks ali i oni su po vama jaci od nas, pa dokle vise DAJTE MALO OPTIMIZMA NEMOJTE STALNO SLUTITI NEKE PEHOVE I FAZONE, DO KRAJA BODRITE SVOJ KLUB A NE PLJUVATI PO NJEMU !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 15:06

Ja sam uvijek bio optimističan i takav ću biti... :D

Možda bi i mi navijači trebali malo prozvati igrače na utakmici...Mi dobili Rudara i svi sretni idemo kući, ako dobijemo i Zrinjskog vjerovatno će isto tako biti, a baš treba da bude suprotno...

Treba ih malo naružiti :D

Sjećam se prošle sezone protiv Borca kući kad smo na kraju pjevali "hoćemo srce na teren, srce na teren" protiv Čelika su u Zenici trčali kao navijeni svi do jednog.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 15:07

lisander je napisao/la:Samo je FK Zeljeznicar vjecan, a Amar i ostali su prolazni, i one kritike psovke juce koje su upucene igracima trebale su se i sefu uputit, jer je on taj koji ih dovodi i koji ih motivise i koji ih takticki rasporodjeju, samo se pitam u sta se ulaze novac koji se dobio od transfera igraca poput Bekrica, Sehica, Džeke, Visce, i hajmo reci sica koja se dobila od prodaje ostalih igraca.
neroazzuro je napisao/la:Razumijem razne stavove... Samo ne razumijem da BAS NIKO do sad nije napisao cinjenicu da je Zeljo igrao evropu sa dva vrlo daleka i teska gostovanja,da je pripreme (izuzetno zahtjevne za nase uslove) poceo puno prije ostalih ekipa. Zbog takvih stvari sve ekipe koje igraju evropu losije pocinju sezonu i treba im vremena da uhvate zalet. Zbog toga mislim da se kriticari trebaju jos malo strpiti. Ako stanje bude isto za 4-5 kola,onda bi imalo smisla kritikovati. Ali do tad...
20 dana je proslo od utakmice u Tel Avivu, ekipi je dovoljno vremena da se oporavi
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ne mozes to pojedincima objasniti odma ces biti napadnut da si idiot, da ne volis klub i slicno
kojih ba para o cemu pricate? pare dolaze u ratama, jesili ti svjestan da mi nemamo generalnog sponzora? jesili svjestan da ides na pripreme da placas igrace, da nam svi igraci imaju redovnu platu, da otplacujes dugove i sta hoces jos drogbu? sve se krpi sa par transfera i to je to... nije kut licnosti nego sam svjestan da ako ode amar da ce se i ovo malo sto imamo raspast, mislis da ce ti istuk prodat igraca ili natjerat da potpise na dvije godine? svima su puna usta a ne vidite dalje od nosa, razlika izmedju mene i tebe je u tome sto je meni jasno da nema te firme koja ce nam bit generalni sponzor i nema tog trenera koji ima autoritet da natjera igraca da potpise na 2-3 godine, ako mislis da jovic, odovic, istuk imaju kapacitet da prodaju igrace, da dovode i da sve drze pod kontrolom, da garanzuje svima redovne plate onda jbg ja ti ne mogu pomoc
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 21 avg 2011, 15:09

AYAN je napisao/la:Stabilizacija kluba i stvaranje modernog Želje, ne može se učiniti preko noći. Mislim da je klub na pravom putu, samo još nije uglađen taj kolosijek, pa postoje kiksevi. Svaki uspijeh zahtijeva i žrtveno jagnje, ako je to jagnje neočekivani poraz u nekim o utakmica...neka tako bude, ali znam da će se za koju godinu tek početi ubirati plodovi odgovornog rada i uređenog sistema.

Sve propušteno, može se nadoknaditi.

"POBJEDA IMA STOTINU OČEVA, A PORAZ JE SIROČE"
8-)

Do kada ce trajati ta stabilzacija kluba i stvaranje modernog Zelje'?,Halo kad je rat stao,koliko od tada proslo vremena ? Svaka uprava istu pricu prica. :idea:

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 21 avg 2011, 15:11

lopta je napisao/la:
lisander je napisao/la:

S ovakvim pristupom gdje dvojica ili trojica igraca daju sve od sebe i ginu na terenu, mislim da ce svako gostavanje biti najteze gostovanje[/quote to je tvoje trenutno stanje, vidjeces kad pocnemo pobijedivat kako ce te se viradovat, vi mislite Borac pobijedio u prvom kolu neku KOZARU i sretno izvukli bod od sirokog i odma su jaci od nas, sarajevo dobilo neki GOSK i jedva slobodu kuci i sinoc remi al i oni su jaci od ans, siroki je nas dobio presretno znaci na njihovom terenu smo bili izjednaceni sinoc kiks ali i oni su po vama jaci od nas, pa dokle vise DAJTE MALO OPTIMIZMA NEMOJTE STALNO SLUTITI NEKE PEHOVE I FAZONE, DO KRAJA BODRITE SVOJ KLUB A NE PLJUVATI PO NJEMU !
"No, ''plavima'' je pobjeda u ovom momentu uistinu jedina opcija. UZ PODRŠKU I VELIKI MOTIV, Željezničar se pobjedom vraća na prave tračnice. " fino objasnjeno nema sta pricati, zato u srijedu svi na grbavicu podrzati naseg Želju !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 15:12

hebo majku poplava ovih registrovanih u avgustu 2011. a 21.07. ih nigdje nije bilo.

cicija u privatnom životu je klubu bez kamate pozajmio cifru koju vi možda u životu nećete vidjeti na hrpi ili na računu...al' k'o što rekoh, tačno se vidi ko marke kredita u stvarnom životu nije podigao pa da zna šta to znači.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 15:12

nick je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:@lottdogg

:mrgreen: haj navedi igracinu od 200 000 koja ce ti garantovat nesto, raula? ko salke
Znaš šta haveru nećemo se sad imenima licitirati. Amar je menadžer i trebao bi dan i noć da prati situaciju i tržište, a ne ja. Je li trebamo mi da to radimo. Ako treba neka kaže jer ovdje ima ljudi koji prate stvari na tržištu više i bolje i od njega. Ja u svom poslu kojim se bavim vrlo dobro znam šta ima na tržištu i znam šta mi koliko može donjeti ako zbavim. Naravno, znanje mi nije palo s kruške već pratim tri stručna časopisa mjesečno. Da sjedim po cijeli u kafani i nikom ni za šta ne odgovaram ne bih ni ja znao.
Svako ko ima dva oka u glavi je vidio da Popović nije za Pofaličkog, a ne za Želje, ali hajd trpili smo ga manje-više samo zbog Amara. Da je neko drugi bio trener ****.ali bi mi Popovića nakon 5 kola. E onda nam dođe čuveni napadač još čuvenijeg Čelika. Ma daj ba, pa nije niko lud.
Gubiti od Travnika svake godine (i to svaki put na isti način što nam Amarevi napadači-klocevi ne znaju iskoristiti i onih par bijednih šansi što se ukažu) je sramota pa vi pričajte šta god hoćete. Koliki to Travnik ima budžet?
Varupa svake godine istjeruje mitove. Svaka čast igračino. Svaka čast i njihovom treneru. Šta bi još da ima igrače s redovnim i nacifranim platama.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 avg 2011, 15:18

kojih ba para o cemu pricate? pare dolaze u ratama, jesili ti svjestan da mi nemamo generalnog sponzora? jesili svjestan da ides na pripreme da placas igrace, da nam svi igraci imaju redovnu platu, da otplacujes dugove i sta hoces jos drogbu? sve se krpi sa par transfera i to je to... nije kut licnosti nego sam svjestan da ako ode amar da ce se i ovo malo sto imamo raspast, mislis da ce ti istuk prodat igraca ili natjerat da potpise na dvije godine? svima su puna usta a ne vidite dalje od nosa, razlika izmedju mene i tebe je u tome sto je meni jasno da nema te firme koja ce nam bit generalni sponzor i nema tog trenera koji ima autoritet da natjera igraca da potpise na 2-3 godine, ako mislis da jovic, odovic, istuk imaju kapacitet da prodaju igrace, da dovode i da sve drze pod kontrolom, da garanzuje svima redovne plate onda jbg ja ti ne mogu pomoc[/quote]

Nemoj misliti da ja nesto loše mislim, meni je Željina igra kao gledaocu vrlo zaostala i to je loš nogomet, neka ruska škola tipa Lobanovski, al' nije stvar u tome da trener potpisuje igrača, postoji u suvremenom nogometu skauting , a sportski direktori koji odlučuju kako će potpisivati igrače, a i marketing da pronađe sponzore.
Vrlo je glupo govoriti o tome da jedan Željeznicar ovisi o Amaru Osimu, to znači da ne postoje alternativni pravci, a to je vrlo loš put kojega nitko ne želi, po nekima ovdje može i bilo kakvo odsustvo Amara npr.radi bolesti ili sl. dovesti do totalnog raspada, smjesno, ne ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 15:18

ChWilla je napisao/la:hebo majku poplava ovih registrovanih u avgustu 2011. a 21.07. ih nigdje nije bilo.

cicija u privatnom životu je klubu bez kamate pozajmio cifru koju vi možda u životu nećete vidjeti na hrpi ili na računu...al' k'o što rekoh, tačno se vidi ko marke kredita u stvarnom životu nije podigao pa da zna šta to znači.
Posudio bi i ja da sam im'o, a o Džekinom transferu bruji čitava Evropa. Čitav kont Žuje i klape se svodio na Džekin transfer. Baš tada im je dojadilo i odlučili su da opet uzmu stvar u svoje ruke. Niko Amaru nije ostao dužan i vratio je on lovu i iz prvog mandata zbog koje je bio i na sudu. Neka je da se razumijemo i treba svoje sve naplatiti, ali nemoj mi molim te spominjati nekog merhametliju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 16 gostiju.