FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 26 jan 2018, 14:11

anelbavarac je napisao/la: Zasto su se onda raspitivali o mogucnosti povratka u Bayern ?

Izmedju ostalih, traze ga Bayern, Juventus, Real (ako dodje Low)..
Njega ozbiljno hoce samo Juventus, a ne pola Evrope kako si ti predstavio.
Vidis da ovi nasi imaju fetis na igrace koji su nekad bili u Bayernu i jos ako su dzaba, fantazija. Povratak odbjeglih sinova ili stajaznam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jan 2018, 14:18

Njega traže samo zato što je džaba i zato što mu zahtjevi za platu vjerovatno neće biti visoki. Ono mogu ga priuštiti i ako mi ne treba nema veze.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 jan 2018, 17:06

Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jan 2018, 17:07

farinelli123 je napisao/la:Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.
Jedan dzabe, drugi kad bi dosao morao bi postati najskuplji igrac. :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 jan 2018, 17:09

harden je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Koliko je Vajgl bolji igrač od Gorecke, haos. Ako dođe Tuhel nekim slucajem valjalo bi da ga vrbuje. Mada mislim da ce Pep da ga uzme, zna on sta valja.
Jedan dzabe, drugi kad bi dosao morao bi postati najskuplji igrac. :mrgreen:
Neko ce kad tad morati da postane najskuplji igrac :)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 jan 2018, 17:21

Ne bi bilo lose kad bi Bajern kako je to kolega @Effe jednom rekao ''osvojio ligu prvaka na neko ludilo svojstveno Bajernu", a sve ovo govorim u svetlu ovih povuci potegni ugovora koji su aktuelni, i da neki ovi problematicni ugovori budu reseni nekim prirodnim zakonima, kako to i dodikuje. Valjda zdrav razum preovlada u njima. Osvojis brate to, i kazes sebi, odsvirao sam svoje i cao. Jup pokori Evropu, i ode kuci svojoj, pa se vrati tamo za 3 godine opet da spasava (ako) sta treba.

pa onda @harden nek postaje ko sta mora

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 jan 2018, 17:28

Po čemu je to bolji Weigl? Odigrao jednu odličnu sezonu kod Tuchela jer mu sistem odgovara. Bio je Dortmundova verzija Alonsa. Već dugo igra ispod prosjeka i očigledno je da je igrač koji je dobar za samo jedan sistem igre. Goretzka je polivalentan igrač i bolje se uklapa u ovo što mi igramo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 jan 2018, 17:37

Bundesliga je napisao/la:Po čemu je to bolji Weigl? Oidgrao jednu odličnu sezonu kod Tuchela jer mu sistem odgovara. Bio je Dortmundova verzija Alonsa. Već dugo igra ispod prosjeka i očigledno je da je igrač koji je dobar za samo jedan sistem igre. Goretzka je polivalentan igrač i bolje se uklapa u ovo što mi igramo.
Ja mislim da niko ne zna sta MI igramo, a jos manje sta CEMO DA IGRAMO, i sve to u mnogome otezava stvari. Jos se ne zna novi trener, svi kriju karte svoje, odlaze se razresenje "Robbery" pitanja. Ne zna se trener i sta on misli o tome. Jup se necka, sve je mutno, KAO KAKAO

Salim se, to mora da se resava, nego nema se petlje.
Jedino resenje ove zavrzlame je potencijalno ponavljanje sezone 2013, gde pojedinci zakljucuju da im je vakt da pale i ostave prostor nekim novim ljudima. To je kao kad si student pa bi doveka da zivis u studenskom domu za saku pirinca i produzavas nesto sto je protiv prirodno. Svako vreme ima svoje. Ides dalje.

To jeste, Vajgl igra kao Xabi, a Leon mi je jos uvek nedovljno oblikovan, ne vidim nesto izrazeno u njemu, neku osobinu koja nagovestava da ce biti istinska klasa. Mozda stvarno bude od njega nesto, neki ga porede sa Dzerardom, ima tu slicnosti. Mada i ako se oklizne nekad, nema veze, titula ce biti u vitrini jos sredinom februara.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 26 jan 2018, 17:44

A svasta covjek ovdje procitat..cuj Weigl bolji od Goretzke...pa Weigl ne zna gdje se nalazi..u zizu medija je dosao samo zbog svojih godina..a inace nista nije pokazao..mrtvi prosjek..Goretzka je izmislio fudbal za Weigla...igrace tipa Weigl,braca Bender, Brandt...sto dalje od Bayerna

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 26 jan 2018, 17:47

edo07 je napisao/la:A svasta covjek ovdje procitat..cuj Weigl bolji od Goretzke...pa Weigl ne zna gdje se nalazi..u zizu medija je dosao samo zbog svojih godina..a inace nista nije pokazao..mrtvi prosjek..Goretzka je izmislio fudbal za Weigla...igrace tipa Weigl,braca Bender, Brandt...sto dalje od Bayerna
Ceo tim Borusije ne zna gde se nalazi ove sezone, pa siroti Vajgl mora da padne u zasenak. On nikako nije čedo proseka.

Isto se moze reci i za neke igrace Bajerna pod Ancelotijem. Pa evo proigrase samo tako.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jan 2018, 17:52

Ovdje se Lewa prodavo pa sto nebi I Weigl proglasavo levatom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jan 2018, 17:54

sljivo je napisao/la:Ovdje se Lewa prodavo pa sto nebi I Weigl proglasavo levatom.
Ja ne znam jel' gore da ga proglase levatom ili ovo sto ga porede sa Benderom :rol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jan 2018, 18:03

Bolji Rode od Thiaga, on trci :urnebes:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 jan 2018, 18:04

farinelli123 je napisao/la:Ceo tim Borusije ne zna gde se nalazi ove sezone, pa siroti Vajgl mora da padne u zasenak. On nikako nije čedo proseka.

Isto se moze reci i za neke igrace Bajerna pod Ancelotijem. Pa evo proigrase samo tako.
Problem kod Weigla je da se nije pokazao ni kod Bosza, dapače. Onakav stil igre bi njemu trebao odgovarati, ali ajde, recimo da je bilo do toga da Bosz ne zna. Stoger opet preferira drugačiji stil igre i tu Weigl teško da može doći do izražaja. Njemu odgovaraju treneri tipa Guardiola, Tuchel i takav sistem igre. Muller se nije iskazao kod Ancelottija, ali se zato iskazao kod svakog drugog trenera, što se ne može reći za Weigla.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jan 2018, 18:08

Kod Bosa se nije mogao pokazati jer se u septembru vratio nakon 4mjesecne pauze, zbog slomljenog zgloba.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 jan 2018, 18:35

smotana završnica, smiješni driblinzi, još smješnija proslava golova, ali učinkovitost na nivou, obožavam ga.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jan 2018, 18:37

Proslava uvijek ista, ili bila priajteljska utakmica ili finale lige prvaka. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2018, 20:01

Muller je legenda kluba, mnogo vaznih golova je postigao sto i pokazuje ovaj klip.

Sutra bez Javija i Hummelsa kojem treba jos jedna sedmica treninga sa jakim intezitetom da bi bio spreman za napore koje iziskuje jedna fudbalska utakmica.
According to reports in Spain: Toni Kroos wants Real Madrid to sign his former team-mate David Alaba from Bayern Munich this summer.
:rol: :rol:

Uz adekvatnu odstetu, ja ga nosim u Madrid. :urnebes:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jan 2018, 20:16

farinelli123 je napisao/la:Ne bi bilo lose kad bi Bajern kako je to kolega @Effe jednom rekao ''osvojio ligu prvaka na neko ludilo svojstveno Bajernu", a sve ovo govorim u svetlu ovih povuci potegni ugovora koji su aktuelni, i da neki ovi problematicni ugovori budu reseni nekim prirodnim zakonima, kako to i dodikuje. Valjda zdrav razum preovlada u njima. Osvojis brate to, i kazes sebi, odsvirao sam svoje i cao. Jup pokori Evropu, i ode kuci svojoj, pa se vrati tamo za 3 godine opet da spasava (ako) sta treba.
Mi uvijek osvajamo na neko ludilo, ko to nije skontao ne mora ni navijati za Bayern... :) Zato kod nas ekipa i ne mora biti upeglana, ispeglana , kako god, da bi osvojili. Ako imamo te ušminkanosti, tim bolje, ako ne, onda opet znamo i nešto drugo imati... :)

A nije Weigl bolji od Goretzke, teško je njih porediti, različiti su to tipovi igrača. Weigl je mekan na lopti, tehnički potkovan, ima kreativnost. Goretzka ima neke druge karakteristike, a opet nije ni tehnički loš.
A šta misliš npr. mi prodamo Vidala i Tolissa i eto kupimo još i Weigla. Za dobru lovu možemo možda i Thiaga prodati pod uslovom da se on ne vrati na pravi način.... :D
I šta ti misliš da li bi u tom defanzivnijem dijelu veznog reda, na tim šesticama ili pozicijama 6 i 8 mogli igrati npr Weigl i Martinez u paru ili možda Weigl i Goretzka?? :)

P.S. S ovim gore boldiranim dijelom si začinio..... :) A cijeli post je kao obično dobro upakovan.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2018, 20:38

Sutra bi trebala biti dobra tekma.
Po meni Weigl i Lav nisu isti tip igraca pa se ne mogu porediti po pojedinacnim kvalitetama. U globalu je Lav trenutno ispred jer je veca radilica i vise se uklapa u ovaj sad sistem. I nema potrebe da se i Weigl dovodi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.