Gdje je slavio?babino je napisao/la:raja jos uvijek naduvan od slavlja nove godine:-)
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
raja=belgijanac/indonezanin:-)Rokoko87 je napisao/la:Gdje je slavio?babino je napisao/la:raja jos uvijek naduvan od slavlja nove godine:-)
Ahahahaha dan te yebobabino je napisao/la:raja=belgijanac/indonezanin:-)Rokoko87 je napisao/la:Gdje je slavio?babino je napisao/la:raja jos uvijek naduvan od slavlja nove godine:-)

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jos hoce duzi ugovor kod Abramovica i vecu platu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Jos hoce duzi ugovor kod Abramovica i vecu platu
Sjedi gdje jesi Dzeksone ionako je Amra vec odluku donijela o ostanku u Rimu.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nervozan čovjek, valja ustati večeras u 03:30h i gledati PL Zmajeve, a Baho komentator 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ove zadnje 3tekme je odigro skandalozno. Ovo je sramota prema tifosima rome, moze bit sretan Ako ga nekad ne sacekaju posle treninga pa mu objasne neke stvari. Neka se zapita malo, mene je pravo iznenadio kako je sramotno ovo odigro i kako hoda terenom vec par utakmica. To nije lice velikih napadaca, 1-2 tekme te ima a 10 se ne vidis. Nije to to.harry_90 je napisao/la:Jos hoce duzi ugovor kod Abramovica i vecu platu
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako su neki ovako maloumni. Pa covjek je jedva imao jednu sansu, Roma je u raspadu. Nijedan spic ne bi nista bolje uradio danas.
Da sam kreira sanse bio bi Messi...
Da sam kreira sanse bio bi Messi...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jebote ljudi ni osnovne stvari u fudbalu ne znaju 

dzeko jednostavno ne funkcionise kad je jedina udarna igla, mora biti tu grafite, aguero, salah
Zarathustra
Bude li igrao ovako lose, veliko je pitanje hoce li ga Amar pozvati za naredno okupljanje...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MocMahale444
Pisi propalo
Crystal Palace ready to battle Chelsea for striker as Edin Dzeko talks stall
CRYSTAL PALACE are ready to rival Chelsea for Burnley forward Ashley Barnes.
Dzeko was thought to be Antonio Conte’s top target.
However, talks have stalled and reports earlier today suggested the proposed transfer has broken down

Crystal Palace ready to battle Chelsea for striker as Edin Dzeko talks stall
CRYSTAL PALACE are ready to rival Chelsea for Burnley forward Ashley Barnes.
Dzeko was thought to be Antonio Conte’s top target.
However, talks have stalled and reports earlier today suggested the proposed transfer has broken down

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
nije još propalo, di marzio kaže da su se klubovi dogovorili, ali je sad na čelziju da odluče hoće li prihvatiti njegove uvjete.
a pretpostavljam da će prihvatiti s obzirom da imaju još 2-3 dana do kraja prelaznog roka i da neće imati vremena dovesti drugog igrača ako im pukne ovaj posao (bar ne ni približno kvalitetnog kao njega), a i davno bi oni odyebali džeku da su imali drugu bolju alternativu i da su smatrali da traži nerealan ugovor.
a i emerson je navodno već odavno kaparisan, pa pretpostavljam da čekaju momenat da ih obojicu predstave isti dan jer u suprotnom ne znam čemu odugovlačenje oko njega
a pretpostavljam da će prihvatiti s obzirom da imaju još 2-3 dana do kraja prelaznog roka i da neće imati vremena dovesti drugog igrača ako im pukne ovaj posao (bar ne ni približno kvalitetnog kao njega), a i davno bi oni odyebali džeku da su imali drugu bolju alternativu i da su smatrali da traži nerealan ugovor.
a i emerson je navodno već odavno kaparisan, pa pretpostavljam da čekaju momenat da ih obojicu predstave isti dan jer u suprotnom ne znam čemu odugovlačenje oko njega

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne treba biti bas tako siguran. Oni vrlo lako mogu i da ne kupe napadaca, jer imaju dvojicu trenutno. Cak i da evo sutra dodje Dzeko, ostaje nerijeseno pitanje sa Bacuaijem, a 3 igraca u timu, jedan da igra je previse za Chelsearope11 je napisao/la:nije još propalo, di marzio kaže da su se klubovi dogovorili, ali je sad na čelziju da odluče hoće li prihvatiti njegove uvjete.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Marsal
- Kontakt:
Čelzi je haman bacio oko na Girouda.
Arsenal je voljan prodati jer im dolazi Aubameyang
a Giroud očajnički želi ostat u Londonu.
Arsenal je voljan prodati jer im dolazi Aubameyang

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"Everything can change in the final days of the transfer window, but there was no breakthrough in negotiations between Roma, Chelsea and Dzeko over the weekend. As things stand, no deal happening."
Razlog zasto nema dogovora je ovaj:
Dzeko has not accepted yet Chelsea contract bid. He’s going to ask an agreement until 2021 (when he’ll be years old...) for €5,5M/season + add ons.
Razlog zasto nema dogovora je ovaj:
Dzeko has not accepted yet Chelsea contract bid. He’s going to ask an agreement until 2021 (when he’ll be years old...) for €5,5M/season + add ons.
Ne bih ga ni ja doveo...
Da si na mjestu Marine koja vodi transfere u Chelsea sigurno ne bi jer Dzeko previse trazi s obzirom na njegove godine.hurem je napisao/la:Ne bih ga ni ja doveo...