Eh takoParadajz je napisao/la:Carlo je napisao/la: Pa da, ja pričam cijelo vrijeme što i ti: Imaju pare za Red Soxe, za Liverpoola nemaju. Brinu o Red Soxima, o Liverpoolu ne.
Završena priča.![]()
Ok ok, ne vredi dalje o ovome...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Eh takoParadajz je napisao/la:Carlo je napisao/la: Pa da, ja pričam cijelo vrijeme što i ti: Imaju pare za Red Soxe, za Liverpoola nemaju. Brinu o Red Soxima, o Liverpoolu ne.
Završena priča.![]()
Ok ok, ne vredi dalje o ovome...
Fala bogu...artemis77 je napisao/la:@carlo skontaj da ne ulazu ni u Liverpool, ni u Red Soxe vec vuku sebi jer su pohlepni multimilioneri
Kada bi Liverpool poslao ponudu od 24 miliona eura, kolika je njegova klauzula, Arda bi trčećim korakom došao u Liverpoola. Taj momak se mnogo puta sam nudio Liverpoolu, Sahinu je pisao zavidim ti i prvo što je od njega tražio kada je bilo okupljanje reprezentacije Turske, jeste da mu donese dres Liverpoola.nerkolfc je napisao/la:Nije valjda Arda budala da napusti ovako kvalitetan Atletico .
Patka , vec potvrdio Tony iz Timesa .Paradajz je napisao/la:Evo pominje se Yarmolenko opet i to ozbiljno sad.
Nisam video stvarno da je to rekao Barret.nerkolfc je napisao/la:Patka , vec potvrdio Tony iz Timesa .Paradajz je napisao/la:Evo pominje se Yarmolenko opet i to ozbiljno sad.
Ardu bi i ja volio , ne kazem da neb' volio doći nego kazem da bi bio budala . Imaju super ekipu .
HAHAHAH koja bi to furka bila da mi njima otmemo igračaPonos Torina je napisao/la:Liverpool have lodged a £25.5 million bid for Erik Lamela. (Tony Barrett, The Times) #LFC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pretpostavljam zato sto nece dolazit drugi stoper, sto znaci da smo mi zavrsili transfer periodPonos Torina je napisao/la:Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli![]()
To bi bilo završeno da nije Fudbalski savez Urugvaja faksirao Liverpoolu kako je Coates povrijeđen i treba da ide na operaciju. Kažu oporavak će trajati 6 mjeseci minimalno. Samo ne znam gdje se to mogao povrijediti.Ponos Torina je napisao/la:Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli![]()
Pa meni bi Wisdom i Kelly igrali stopera ispred panja Škrtela,sto ga nisu prodali j.ebo ih on..gaston je napisao/la:Pretpostavljam zato sto nece dolazit drugi stoper, sto znaci da smo mi zavrsili transfer periodPonos Torina je napisao/la:Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli![]()
Ma SkyBet spustio kvotu na njegov dolazak, neki misle da je to relevantno, pa neki likovi iz Rusije pominju njegov dolazak, ko ce ga znati, ja znam da nam ne treba...nerkolfc je napisao/la: A to otkud tebi za Yarmolenka ako se moze znati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.