Ima li ikakvih info o Pavloviću?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaboravili ste brzo ko nam je trener

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
E ovo boldano to i ja kažem,zato sam se nadovezao malo mi je zaparalo samo uši nije zbog rezultata pa sam onda oduzio i otisao na neke druge stvari ali suština sve je brate zbog rezultata,kad ga imas najbolji si kad nemas najgori si,nebi Emira Hadzica npr niko uzeo usta da se potrefila dobra polusezona evo primjer njega uzimam,a isto da budemo realni svi smo se veselili u tom periodu pojacanja nevalja dušu grijesit,ono sto se kaze mi da smo birali mozda bi iste doveli.E sad rezultat se nije potrefio dobio je etiketu na celo kao krivac za isti ,a opet neznam bil nesto bolje moglo sa ovog aspekta ali to je drugi par cipela.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:48Rezultat je samo posljedica njihovog nerada. Mi ocajne rezultate imamo jos od januara 2021. godine. Tu sezonu izgubimo titulu na onakav nacin, otjeramo Vinka. Dodje Sablic, ekipa ocajna, navijaci opet tu, i kod kuce i na strani. Ode Sablic, dodje Vasoski, top pojacanja, opet na proljece dobra posjeta, izgubimo Evropu i finale kupa....navijaci tu. Dolazi Dudic, dobra pojacanja, navuku nas na sezonske pa nas bez najave prebace u Zenicu, navijaci opet dolaze, vise nego ikad prije.miky_hz je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:30Prica za malu djecu realno,ti baš mislis da smo mi prošle godine izašli u Evropu i sad da smo u top 2/3 da bi neko tjerao nekoga,al realan budi? Ok vjerovatno da smo imali rezultat nebi ni imali priliku Mirzu da dovedemo pa samim tim nebi nista drugo bilo.napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 14:52
Pa nisu rezultati razlog bojkota, da osvoje LP s ovom garniturom ljudi, bojkot se nece prekidat.
Imali smo na kraju krajeva skoro pa preslikanu situaciju u komšiluku sa Misimovicem gdje se radi Osima smjenila citava ta uprava,pazi gdje su oni te sezone osvojili cini mi se kup i bili drugi cini mi se,gdje su navijaci rekli "kup nas ne zanima",pa i drugo mjesto nam nije dovoljno.Ok istrajali su navijaci,ljudi im otišli,prošlo neko vrijeme situacija se razbistrila oni tog Osima izviždali za sve pare.I na kraju sta su dobili,dobili su to da moraju isti ti navijaci zvati nekakve humanitarne brojeve,a realno u tom periodu te iste uprave bilo med i mlijeko sve i nikad organizacijski jaci nisu bili,cinjenica,dovodili kakve su htjeli igrace,helem dosta mi dodira ima situacija
Mi 10 godina nešto tjeramo i okrecemo,otjeraš jednog dodje drugi,otjeras drugog dodje treci,od kad je nastala ona pjesma "mi smo tu" konstantno se to za nekog pjeva. Evo kunem se Bogom pratit cemo situaciju otice i Ayla i Emir,Mirza,za dvije godine tjerat ce se neko novi,zašto zato sto u tom trenutku nemaš rezultat,i Sabrina je bila zlatna dok je imala rezultat,povela pjesmu na proslavi titule,u zvijezde se ukivala,stali rezultati ma mrš ku.rvo nevaljas nista,i tako u u krug,hocu ti reci zakljucak da u našem slucaju rezultat diktira sve.A eto volio bi samo da nam se ne desi ovo kao komšijama,nek nam oni budu primjer kako nekad tribina nije ni najpametnija,nekažem za ovaj slucaj naš vec generalno.
Da se razumijemo ja prvi vruce glave j.ebem od do svima,i mislim ustvari siguran sam da i ove godine nisam nikog poštedio od cistacice do Mirvica u trenutku kad izgubimo pa to ono niko nevalja,vjerovatno mi se i ovdje moze izvuc takvih postova za svakog po na osob,a uživo sam gori to bolje sto ne ostaje zapisamo![]()
Ali kad se ohladiš,opet shvatis ok to je jedna tekma npr,ima iduca,klub ce nastaviti da postoji,kolko god u odredjenom trenutku mrzio sve,opet na kraju staviš da ti je ipak najvaznije ono što piše na kraju na semaforu tj da želis da tvoj klub pobjedi sve ostalo dodje i prodje.Rezultat je nekad dobar nekad nije jbg zato je valjda fudbal i zanimljiv toliko.
Sad sam otišao na široko standardno moje sto nema direktno ni veze sa tvojim postom pa nemoras ni odgovarat na sve,ali ono nekako dosta me situacija podsjeca na ovo ovamo vec vidjeno,a nebi volio da završimo i mi na tim humanitarnim brojevima.Nekako volio bi iz toga primjera nešto da naucimo.
I onda, u takvoj situaciji, okrece se sve. Aylah proziva navijace i zove na neke fajtove, uvaljuju se u klub bivsi uposlenici i deklarisani navijaci Zelje, i slag na torti, trener koji se opasno zamjerio navijacima.prije 10 godina i koji nikog ne vodi vec 4, plus sve sto je vodio poslije nas je bilo uglavnom uzasno. Kao da Liverpul sad u ovoj krizi otjera Kloppa i dovede Stiv Brusa. Opravdanje da nema para za boljeg trenera. A onda se placaju obestecenja i kupuju skupi igraci. Kako, ako su treneri bili skupi? To dovodjenje Mirze je kap koja je prelila casu[media]. Sto kazes, da smo mi drugi ili treci, ne bi se ovo ni desilo[/media], mi bismo nastavili dolazit na tekme, Fedja bi bio trener i stali bismo iza njega kao sto smo i stajali i pored onih sramota od 1:5 i poraza od Igmana itd. Uvijek su dobijali pjesmu i aplauze.
A to da uvijek tjeramo nesta, pa brate gdje ih neces tjerat, kad ne mogu s medom radit a prste ne umocit. Samo sto oni ne umoce prste nego ruke do ramena, jos i kante donesu. Jbt imas prvo Tana, pa dobijes Nama, Mirvica, a u ligi peti, sezona bez Evrope, vjerovatno i druga u nizu. Navaljali u klub milion onih SFK lezbaca, vidio si one snimke, to se smije i kleberi u klubu, boli njih qrac za rezultatima. Ko gore radi zapravo ista? Imamo milion onih "Head of...", sta ti silni hedovi rade?
I ne mozes nijednu upravu nac da se nije dobro obogatila na racun kluba, a nisu nam ni ponudili rezultate da zamazu oci. Pa Sabrina i Jahic su se tjerali i kad smo dvije titule u nizu uzimali, radi onih seata. Dino imao podrsku dok nije i on kljun umocio u kasu, on, Kusta, Ibrak i Kantardzic ojadili Tana do te mjere da je covjek mudro zavrnuo pipu i postavio svoje ljude na sve kljucne pozicije. Daj ba jednom da se skupe sposobni ljudi koji nece toliko krast. Kradu svi, ovo je Bosna, al de nemoj ofirno i nemoj da klub ispasta. Nego oni kradu a mi se brukamo. Isto situacija u drzavi, da je Malinar dobio neki sumnjiv tender u normalnoj situaciji, provuklo bi se to ispod radara nekako, nego on se sepuri sa respiratorima a narod umire. Nemoj to kralju.
Hocu reci uglavnom sve je zbog rezultata I opet ti kažem otice ovi sutra,docice novi ljudi i valjat ce dok imaju rezultat,a ti nikad neces garantovati da ces uvijek imati uspjesan rezultat prije ili kasnije on ce izostat jel to je normalno bude i Liverpool sa Klopom 10 ti u nekom trenutku dešava se.
Nije garant nicije ime ,svi ti gore nabrojani su valjali dok su imali rezultat,kad njega nebude ili nije bilo trazit/trazili su se razlozi zašto to nije tako,skidat ce se glave i u krug,i svi ce biti "lopovi" jel su nesto pogrijesili pa ti nemas taj famozni rezultat(tobe jarabi 30x puta sam napisao ovu rijec rezultat oprah sam sebe

Sto ti kazes nemozes naci ni jednu upravu da je valjala,sve su one brate "valjale "dok je ovih 11 na terenu radilo dobro.
Druže mi smo Zijadu Blekicu skandirali sa tribine "oni ti ga puše Zijade" trebam li dalje da pricam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doveli smo Martinovića na tu poziciju ali slažem se da bi trebao još jedan uletiti, za Aničića nikad ne znaš a Trako je bio nesiguran. Uzmi u tu računicu i da odbrambeni igrači dobijaju najviše kartona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo SP i ova mozda najduza pauza u Evropi od svih liga je nama dosla najbolje. Da se je liga nastavila kao prije pa se negdje u decembru zavrsila mi bi jos niže pali, a Evropa bi stvarno tad bila samo san.
Sad su se u medjuvremenu povrijedjeni oporavili (Anicic, Avramovski). Nije bilo "pritiska" daj ih sto prije na teren, vidiš da nemamo s kim igrati vise. Ovako su se u miru sanirale povrede, proci ce komplet pripreme i iskreno od njih 2 u nastavku očekujem, da budu naša najjaca pojacanja uz mozda Renana od kojeg takodje ja lično puno očekujem. U to mogu ubrojiti i Musu koji je takodje doživio povredu pa poslije malo pao ali takodje strašan bek za nasu ligu.
Takodje tu su dosli jos Ilija i Ziljkic. Ovaj prvi mi je trenutno prosjek po karijeri pa ne očekujem puno. Ziljkic je mozda malo veci nivo. Ne očekujem ni od Ziljkica na 10 tekmi isto toliko golova, ali očekujem neki približan doprinos kao recimo Tatar sto ga je imao kod nas.
Možda smo opet najtanji na sredini. Cirjaka bi zamjenio sa kvalitetnijim strancem. Kyeremeh nije vezni on je vise krilna pozicija.
Sad su se u medjuvremenu povrijedjeni oporavili (Anicic, Avramovski). Nije bilo "pritiska" daj ih sto prije na teren, vidiš da nemamo s kim igrati vise. Ovako su se u miru sanirale povrede, proci ce komplet pripreme i iskreno od njih 2 u nastavku očekujem, da budu naša najjaca pojacanja uz mozda Renana od kojeg takodje ja lično puno očekujem. U to mogu ubrojiti i Musu koji je takodje doživio povredu pa poslije malo pao ali takodje strašan bek za nasu ligu.
Takodje tu su dosli jos Ilija i Ziljkic. Ovaj prvi mi je trenutno prosjek po karijeri pa ne očekujem puno. Ziljkic je mozda malo veci nivo. Ne očekujem ni od Ziljkica na 10 tekmi isto toliko golova, ali očekujem neki približan doprinos kao recimo Tatar sto ga je imao kod nas.
Možda smo opet najtanji na sredini. Cirjaka bi zamjenio sa kvalitetnijim strancem. Kyeremeh nije vezni on je vise krilna pozicija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da se može kako tušnuti Dal i neka desetka dovesti, a iza desetke Čirjak i Andrej su sasvim ok.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:46Ovo SP i ova mozda najduza pauza u Evropi od svih liga je nama dosla najbolje. Da se je liga nastavila kao prije pa se negdje u decembru zavrsila mi bi jos niže pali, a Evropa bi stvarno tad bila samo san.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 jan 2023, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ni Mustafic ni Francis nisu zadnji vezni.TarpiTarpi je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:16Husref u prajmu ne bi stavio Francisa na zadnjeg veznog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može on sve igrati osim odbrane, ako zafali uletit će i tuElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:46Ovo SP i ova mozda najduza pauza u Evropi od svih liga je nama dosla najbolje. Da se je liga nastavila kao prije pa se negdje u decembru zavrsila mi bi jos niže pali, a Evropa bi stvarno tad bila samo san.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Alisah ce biti zamjena Djokanovicu
A ostale pozicije u sredini ce ocito popunjavati Cirjak, Mustafic, Ramic, Salcin, Dzafic, Varesanovic, Avramovski, pa mozda i taj Francis
A ostale pozicije u sredini ce ocito popunjavati Cirjak, Mustafic, Ramic, Salcin, Dzafic, Varesanovic, Avramovski, pa mozda i taj Francis
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Alisah i ramic nisu vala kakav backup, a ovi gore navedeni, osim cirjaka i ramica su ofanzivni vezni.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jan 2023, 17:03Alisah ce biti zamjena Djokanovicu
Ma Elvis Saric idealan za vezu. Iskusan, bas igra ono sto nam treba u veznom redu. I najbitnije nasi papiri jer se vec nakupilo stranaca. Ko god kaze da nema kvalitet za nase lige vjerovatno ga ne gotivi nesto. Skroz okej ako njega dovedu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi više volio vidjeti neko naše dijete nego njega ali hajde
-
- Kontakt:
Ode Memišević u Al-Nasr
Volio bih i ja ali ne vidim u ovim mladim veznjacima neku vecu perspektivu mozda grijesim ali eto.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Po mom mišljenju promašaj, ali eto.
Prvo, već polako ulazi u godine, druga stvar klepio je lovu vani ovdje će doći bez ikakve ambicije. Nit se više može prodati nit može doći do repke. Nikad Čirjaka ne bih dao za Sarića. Ali eto vidjet ćemo..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ako se moraš baš odreći stranaca, teška odluka bi bila kome se zahvaliti. Avramovski je zasigurno najveći znalac u cijelom timu i ako ga povrede zaobiđu tek bi ga trebali vidjeti na djelu. Muse se ne bih odrekao ni po cijenu života.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imamo Dala
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hvala Bogu pa imamo.
Koji je to povratnik pokazao nešto, mislim na ove što su kod nas igrali.