BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 31 avg 2012, 09:14

Nažalost, zbog vas dečki, tu će doči cigani od Talijana i prcati na jedan jako ciganski način kako Nujemački prvak ne može proči skupinu, ispadanje bla bla bla, NAŽALOST!

Naravno mogu ja tu pisati da imate teoretske ali to je sve. Znate i sami što ste pokazali prošle godine u LP i sada vjerovati da će BvB proči skupinu sa Cityem i Realom, e to bi bilo nerealno i totalno subjektivno navijački!

No bez obzira ja ču navijati i željeti da BvB prođe skupinu. I odma da kažem bolje da ispadnete ko papci bez ikakve šanse nego da ispadnete na knap!

Sječam se kad je BVB bio us kupini sa Milanom i Realom, jako davno i kad je Bvb za dlaku ispao i to zbog realovog gola na Westfalenu u 90 , minuti, e to ne želim ponovo gledati!

Što je najgore UEFA opet ide na ruke BVB-u i opet ste mi postali glavni favoriti za nasloF!

Sve dok BvB neodigra poštensku sezonu u skupini Liga Uefe ništa od ovog kluba u Europi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 avg 2012, 11:12

NEK VAM JE DRAGI BOG NA POMOCI!
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 avg 2012, 11:29

hajmo ovako . . .Antone,svaka ti čast za ovaj komentar,vrlo realno sagledano i onako sročeno-inaće BVB-u nije bio naklonjen žrijeb,ali nije ni nemoguća za proći iz razloga što se sa city-em i ajax-om može igrati,jer kad je bayern mogao poderati city ko mačku onda je daleko logićno da će to uraditi i BVB jer zna se ko bolje igra lopte :P :P :P (mislim realno)-jedino protiv reala iz madrida će biti teško igrati i neriješeno

BTW meni će biti drago da BVB i Bayern (ipak malo manje) prođu što dalje,a šalke može vala odma i ispast . . .to im kao poklonik žutih jako jako želim :D :D :D :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2012, 11:37

Kako će biti naklonjen žrijeb kad ste bodovno u rangu Dinamo Zagreba i Nordsjaellanda.Moraju se početi skupljati bodovi u Europi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 avg 2012, 11:40

pa dobro,vidio sam sinoć da BVB-u stara slava ne pomaže,i da su u žrijebu bili u grupi u kojoj su kluž i oni bljedoliki sa sjevera,sramotno ponašanje uefe al šta se može ;)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 31 avg 2012, 11:41

E jesu vas uvalili u najgoru grupu :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 avg 2012, 12:16

Ja u ovome svemu ne kontam neke, zašto to svi misle da je BVB baš toliko groznu grupu dobio?
Hajmo ovako, Bvb sigurno jači od Ajaxa, ta ekipa nije mačji kašalj ali kvalitet je na strani Dortmunda sigurno.
A ko to misli da Dortmund nema šanse protiv Manchester Cityja?
Pa ljudi opšte nemaju pravi sistem igre, imaju sjajne individualce i po individualcima jesu u prednosti (iako nije baš da ni BVB nema individualaca al et ti par igrača se moraju na evropskoj sceni dokazat). Druga stvar , Manchini je jedan jako ograničen trener, od ovih veliki klubova (ako se City može već svrstat među velike, al et :) ) on je meni najslabiji trener, znači od trenera koji vode veće ekipe.Protiv Cityja Bvb neće biti favorit, ali ne treba zaboravit kako je jedan Napoli nalaušio Cityja, tako da.....

Mnogi neće biti realni i neće biti na vašoj strani, jer sad ljudi furaju City zbog Džeke, zato tu procjene baš i nisu realne. Onako realno ova grupa nije med i mlijeko, ali nije neprolazna za Bvb.
Real ne spomenuh, tu mislim da ćete ostati bez bodova. Znači ak iščupate 1 bod, to će biti ko kuća. Od prilike mislim da je s nekih 8 bodova ova grupa prolazna. A dobro bi bilo uzet protiv Ajaxa svih 6 bodova, tad bi se došlo i do najmanje 9 bodova. A svakako ovde računam da je vrlo moguće da BVB bolje odigra protiv Ajaxa nego City.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 avg 2012, 12:25

Krivci su ARD i ZDF koji su UEFA-i poslali zahtjev da Bayern i BVB ne igraju isti dan svoje utakmice u LP. Da nije bilo tog zahtjeva prema BILD-u bi BVB igrao u grupi H. Ukoliko ima imalo istine u ovome onda one RETARDE iz ARD-a i ZDF-a treba poslati u PM, jer bitno je da se u Evropi skupi sto vise bodova pa tek onda gledanost odredjene utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 avg 2012, 12:36

@amer
Saurman je napisao/la:Moraju se početi skupljati bodovi u Europi.
;)

Uff jedva cekam da Lewat uvali koji lakat u ruznu Pepeovu labrnju. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 avg 2012, 12:46

smopiBVB je napisao/la:Fkt nisu nista debilno pisali po FB-u bar koliko vidim po ovom gore postu,nidje veze,bezze ih optuziste! :P

Ma nije nista debilno ali nema potrebe da budu zadovoljni grupom zato sto je ona atraktivna...ne radi se ovdje o Dinamu iz Zagreba koji bi volio imati sto jacu grupu jer svejedno nemaju sanse za prolaz.

Kehl izjavljuje da je sjajno sto ce igrati na Bernabeu ali da je on volio slabiju grupu...a bar od njega sam ocekivao nesto u fazonu,"proci cemo u drugu rundu"...ispade da on i ne vjeruje uopste u prolazak.

Vrijeme je da neko kaze da je cilj druga runda i ako ne uspiju da se okarakterise kao neuspjeh...nebitno kakva je grupa.
Hare_BvB je napisao/la: U revansu Kehl torpedira poluvolejom u gostujucu mrezu,

Zar nije opet Koller bio strijelac? ...Ikeru u blizi ugao...
Semir bvb je napisao/la: Mada su tu bili i Koller, Ewerthon, Frings, Dede, Kehl, Metzelder, Worns itd.

I Rosicky ako se ne varam...kao nas najbolji igrac.
amerosm je napisao/la:Krivci su ARD i ZDF koji su UEFA-i poslali zahtjev da Bayern i BVB ne igraju isti dan svoje utakmice u LP. Da nije bilo tog zahtjeva prema BILD-u bi BVB igrao u grupi H. Ukoliko ima imalo istine u ovome onda one RETARDE iz ARD-a i ZDF-a treba poslati u PM, jer bitno je da se u Evropi skupi sto vise bodova pa tek onda gledanost odredjene utakmice.

Pa meni nije bilo jasno zasto je Cluj koji je izvucen prije BvB-a mogao samo u grupu H kad su jedini predstavnici iz Rumunije.Mislio sam da je svejedno na koju ce stranu BvB jer su prije Bayern i Schalke vec bili na suprotnim stranama :twisted:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2012, 12:53

Najbolje da BvB začepi usta svima i ostvari plasman u 1/8, jest da su City i Real favoriti ali sad je na Kloppu da pokaže i dokaže kvalitet ove ekipe koji nesumnjivo posjeduje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 avg 2012, 12:55

adnan24 je napisao/la: Zar nije opet Koller bio strijelac? ...Ikeru u blizi ugao...
Hahahaha. Jes brate, a ja vec 9 godina zivim u uvjerenju da je Kehl zabio. :lol: Eto dokaza kako me devastirao taj mec. :evil:
adnan24 je napisao/la:I Rosicky ako se ne varam...kao nas najbolji igrac.
Nije igrao na Westfalenu zbog povrede. ;)

Underdog pozicija i vjeciti understatement nam gode, tad smo najopasniji.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 avg 2012, 13:42

schwarcgelbfantom je napisao/la:pa dobro,vidio sam sinoć da BVB-u stara slava ne pomaže,i da su u žrijebu bili u grupi u kojoj su kluž i oni bljedoliki sa sjevera,sramotno ponašanje uefe al šta se može ;)
Covjece jel ti kuzish kako je BvB dospio u cetvrti jakosni sesir??? Kakva stara slava,o cemu ti, BvB nije igrao godinama evropska takmicenja,prosle sezone su igrali LP i ostali kratkih rukava, 1 pobjeda i 1 nerijesen rezultat (ispravite me ako grijesim)

Eh ovo sto je ARD, ZDF uradio je stvarno pomalo iritirajuce,ali u svemu tome je ucestovao i SKY, tako da sa njihove tacke gledista oni su zeljeli prvaka i doprvaka bundeske imati u 2 razlicita dana da mogu obje utakmice prenositi, hebiga sve je do para,na kraju im je kasika bas upala u med sto se tice BvB-ea, reala i shity-a!!!
Stern des Südens

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 avg 2012, 13:48

pa koje,bavarci trebaju za sva vremena da budu zahvalni njima ako su to uradili,jer bi ih BVB natabo kako valja kao i uvijek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 avg 2012, 14:07

Opet nisi skuzio...ccc
Vidi, bayern i bvb svakako ne mogu igrati u istoj grupi, nmg se sastat ekipe iz istih drzava u jednoj grupi,nego grupe A, B, C i D igraju utorkom,a grupe E, F, G i H igraju srijedom i obrnuto!

Znaci da narod moze pratit utorkom BvB,a srijedom Bayern,ili pak obrnuto svejedno je!!!
Stern des Südens

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 31 avg 2012, 14:26

Izgleda da KG sutra opet pocinje utakmicu,a Götze klupa....pa **** ga Klopp,ti ko da ne vidis da se Kevin nije sastao sa loptom u ove 3 sluzbene utakmice....barem daj sansu Perisicu,ako vec Götze nije 100 % spreman,mada je on nakon Werdera rekao da jest...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 avg 2012, 14:57

Kao što @anelkabvb reče, opet KG u timu :roll: . Klopp je izjavio da je Gotze spreman za jedno poluvrijeme, a da će tek nakon utakmica kvalifikacija za SP biti potpuno spreman. Dakle, "tek" protiv Apotekara u trećem kolu. I mene čudi što opet forsira KG-a koji nije u formi, a imamo jednog Perišića koji vreba ovakve situacije i prilike. Valjda Klopp zna... Makar je Piszczek ponovo u timu. 8-)

Nego, očekujem pobjedu od 2+ golova razlike.
slika

Ovi su nam baš lijeha. Otkako je Klopp trener imamo sve pobjede protiv Nurnberga, tj. zadnjih 6 utakmica.
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 avg 2012, 15:00

Hare_BvB je napisao/la:Hahahaha. Jes brate, a ja vec 9 godina zivim u uvjerenju da je Kehl zabio. :lol: Eto dokaza kako me devastirao taj mec. :evil:
Gdje bas njega nadje...taj ti pogodi jednom u 2 godine :D
Hare_BvB je napisao/la:Nije igrao na Westfalenu zbog povrede. ;)
E vidis to sam zaboravio...pa on da je igrao mogao je Portillo samo pocasni dati u 90.-oj
Hare_BvB je napisao/la:Underdog pozicija i vjeciti understatement nam gode, tad smo najopasniji.

Vidim ti si optimista...meni odmah lakse :D
anelkabvb je napisao/la:Izgleda da KG sutra opet pocinje utakmicu,a Götze klupa....pa **** ga Klopp,ti ko da ne vidis da se Kevin nije sastao sa loptom u ove 3 sluzbene utakmice....barem daj sansu Perisicu,ako vec Götze nije 100 % spreman,mada je on nakon Werdera rekao da jest...

Ja i zaboravio da se igra Bundesliga :mrgreen:

Gotze ce sigurno igrati kad bude 100% spreman a i bolje ovako da ga imamo za zavrsnicu nego da izadje u 80.-oj minuti.Slazem se ipak da Perisa treba dobiti priliku i mislim da su fine sanse da ce poceti sutra.

Najvaznije je da je Pisczek opet u timu...

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 avg 2012, 15:41

btw ako se sutra sve poklopi kako treba ako nam Dragi Bog dadne da pobjedimo Ninberga onda se moramo uzdati u našeg "krvnika" da će nastaviti svoj golgeterski niz i da će potopiti bayern :) :) :) :)

Klare

Post Postao/la Klare » 31 avg 2012, 15:46

Semir bvb je napisao/la:Nećemo spominjat' petardu na proslavi 100 godina BVB-a. Mada možemo, ko nije upoznat'. Nakon prvog poluvremna bilo je 1-0 za Real, a onda je Klopp izmijenio cijeli tim i ubacio amatere ili juniore i popušio petardu. Ali sve mu je oprošteno, jer smo ne tako davno izbalansirali stvari, te petardu uvalili u Berlinu FC Jayi. 8-)
Ojna, ojna. :lol:
bio nejadan lezi i pokrij se dekom po glavi. :lol:
:mrgreen:
Al' nema Sema je dobar član ovog foruma, cijenim njegov rad, kuži materiju, no šta će ti ovakvi ispadi :? , evo, neka, evo, evo reci otvoreno šta ti imaš protiv Bayerna i njegovih navijača? :?
Mislim da smo uljudni, naočiti, pošteni, realni, školovani, ma ljudi ko bombone, ljudi za poželjeti. ;)

@Damir, ili netko drugi :? , ono sa jedne od prethodnih stranica, onaj teletext text, eto po mogućnosti da se ukratko prevede, eto nije vam obaveza pošto sam Bavarac, pa eto kako hoćete, al' jedno znajte, moliti neću. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.