davo je i pero brda i doline al dzaba rosell je glavni sto se tice brazila i pero je na kraju donji bio ,madridist je napisao/la:Ovdje lezi odgovor na pitanje zasto svijet citavu tu bulumentu dozivljava onako kako se ovde na forumu to ne smije zbog pravila .barca_87 je napisao/la: rosell hvala ti sto si izdominirao peru za narednih 100 godina,mozes sad mirne duse u zatvor
![]()
Koliko tupav moras bit pa proslavljat nesto dobijeno na nelegalan nacin.
Izdominirao je Pereza na tako spektakularan nacin da ce zavrsit u zatvoru![]()
Hajd da je to bila neka fer utrka ,pa nek igrac odluci gdje ce igrati i ako zaista voli Barcu neka ide dole svaka cast,al ono dalo 40 miliona eura igracevom ocu i onda prica kako je izdominiralo Pereza.
Ili da je Santos trazio cifru koju je Madrid odbio platiti a Barca pristala pa u redu a ono dva predsjednika zavrsise na sudu zbog podmicivanja igracevog oca koji je onda odigrao kljucnu ulogu u prelasku Neymara i ono prica o dominaciji..
Jos nas ubijedi da je Neymarov otac oduvijek bio cules a mali Neymar sanjao o Barci i da rahat idemo na iftar..
ko da pero nije mogao dat pare ,isti djavo ja ocu ja klubu ,ja igracu .kad je to nelegalno dat nekom pare bgt ,signing bonus je postojao uvijek .to se odma objelodanilo cim je transfer bio, za tih 40 miliona se zna od prvog dana od kako je objelodanjen transfer,problem su ostali oni dodaci a tih 40 miliona nisu problem i zatvora nece zaraditi 100% radi tih para sto je dao ocu

al nije to poenta poenta je da je pero vlasnik svemira ispusio postenski,cuj eto nelegalno dosao hahah,kidnapovali ga

ti momak nemas pojma zbog cega su na sudu ovi ,cuj zavrsili na sudu zbog podmicivanja oca

informisi se prije neg napises