GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 20:49

Aha. Ha dobro, uclanim se i ja onda kad mogu biti biran, uvjeravam vas da sam sasvim kompetentan. :)

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 21:57

Ne znam zašto bi se bilo tko bojao prosječnog navijača? Pa valjda barem znamo kako takav prosječno izgleda. Kladim se da malo jaču ženu ne bi mogao savladati. Jedino su jaki s noževima, palicama i bokserima, i naravno u grupi od njih 20-tak kad napadnu jednog ili dvojicu.
Hrpa nesposobnjakovića koji bi vodili klub, a ne mogu si ni egzistenciju osigurati. Dane krate po parkovima s najjeftinijim pivom ili vinom.

Također je apsolutno presmiješno tvrditi da su nekakvi klošarčići "pobjedili" Don Maminja. Pa Zdravko je alfa i omega hrvatskog nogometa već preko 10 godina. Ta hrpa divljaka se pojavi na Maksimiru i misle da su bitni. Ajde još da ih dođe 10k, nego ih se pojavi maksimalno 200-300. Toliko o nekakvim navijačima. Brojnost im je slična klubovima koji dolaze iz 20 puta manje sredine.
Dakle, klošarčiće se apsolutno nikad nije ništa pitalo, pa tako neće ni sad niti ikad u budućnosti. Da je, Mamić bi valjda davno bio maknut. Oni imaju utjecaja koliko i Ante Čačić na političku situaciju u Ukrajini.

Don Maminjo će, na vašu žalost, u Dinamu biti još dovoljno dugo da vam skrati život za par godina. 10 godina vam se smije u lice, pa će sigurno još barem 20.
Iz pouzdanih izvora se pojavila i opcija kako će se klub i privatizirati, naravno većinski vlasnik bi bio Zdravko kao jedina kompetentna i sposobna osoba za jednu takvu funkciju.

Pa neće valjda najveći hrvatski klub voditi ulica i drogeraši.
Don Zdravko Mamić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 22:14

Ciju,ciju...Pati mišu!

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 22:18

Strašna grupica, svima nam se noge tresu kad vidimo ovu gomilu na tribini. :lol:
Kakva snaga, kakva masa, ma mogu na Rusiju udarit sutra. :lol:

Protiv Istre od prije par dana:
slika
Don Zdravko Mamić

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 22:23

Ne bih se ja bas sprdao sa Boysima. Namucit ces se da na Balkanu nadjes ''jacu'' grupu.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 22:23

Mi ovdje volimo šamarat ovakve kao ti pa prije nego pokupiš ban reci mi kako to misliš Zdravko će privatizirat klub?Kako to sad najuspješniji menadzer u svemiru priznaje da mu udruga posluje u gubitku?

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 22:32

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne bih se ja bas sprdao sa Boysima. Namucit ces se da na Balkanu nadjes ''jacu'' grupu.
:lol: :lol: :lol:
BBB su i za vrijeme Juge bili druga liga, a sada su realno treća liga. Samo u BiH imaš barem pet jačih navijačih grupa, a svi redom dolaze iz 10 puta manjih gradova. O beogradskim grupama ne treba niti trošiti riječi.
BBB praktički niti nije navijača grupa, više mislim da je to grupa krkana koji su protiv svega, do podne mrze sebe, a od podne cijeli svijet. Dajem ruku u vatru da bi (kad bi ovi iz 97-e preuzeli klub) za tri godine uzvikivali "Šimiću odlazi!".
SiamoNoi je napisao/la:Mi ovdje volimo šamarat ovakve kao ti pa prije nego pokupiš ban reci mi kako to misliš Zdravko će privatizirat klub?Kako to sad najuspješniji menadzer u svemiru priznaje da mu udruga posluje u gubitku?
Dinamo je najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj, posluje u ogromnom plusu iako ima velike rashode. Također i HNS je pun kao brod, a to povremeno šamaranje od strane Zdravka je više nego simpatično.
Kad bi ulica preuzela klub, Dinamo bi završio, u najboljem slučaju, kao Varteks ili Kamen Ingrad. Pa da su za išta sposobni bili bi uspješni, a kladim se da na ovoj prethodnoj slici nemaju dvojica sa srednjom školom, sve sitni kriminalci s pet razreda osnovne i knjigama za šesti.
Don Zdravko Mamić

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 22:36

Eh, vidim tek tebi se nema sta pricati.
Da ti ne pricam samo gdje su ostali godinama u odnosu na Boyse bili, ali hajde, kao sto rekoh, sam si sebe diskvalificirao.
...Život za Široki...

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 22:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, vidim tek tebi se nema sta pricati.
Da ti ne pricam samo gdje su ostali godinama u odnosu na Boyse bili, ali hajde, kao sto rekoh, sam si sebe diskvalificirao.
BBB u zadnjih deset godina imaju prosjek od 300 ljudi po utakmici.
Sreća njihova pa u Hrvatskoj (izuzev Torcide koja ih nosi u zubima i s kojom bi Zdravko osvojio svijet) nema nekih većih navijačkih skupina (Armada i Kohorta su tu kao osrednje, te Tornado kao manja grupica, ostalo 0).
Don Zdravko Mamić

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 23:23

slika

Da slikovito objasnim, kad se vec brisu postovi.
...Život za Široki...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 mar 2014, 00:22

spaha9 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, vidim tek tebi se nema sta pricati.
BBB u zadnjih deset godina imaju prosjek od 300 ljudi po utakmici.
Sreća njihova pa u Hrvatskoj (izuzev Torcide koja ih nosi u zubima i s kojom bi Zdravko osvojio svijet) nema nekih većih navijačkih skupina (Armada i Kohorta su tu kao osrednje, te Tornado kao manja grupica, ostalo 0).
BBB su u zadnjih 10 godina izrugali pola Europe kako u navijanju " onclick="window.open(this.href);return false; tako i na ulici " onclick="window.open(this.href);return false; su BBB-i otisli u centar Pireja ali se domaci nisu pojavili,pitam se zasto :lol: )

Delije je smijesno uspoređivati sa BBB-ima.
Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
drugi prave show " onclick="window.open(this.href);return false;

Grobare jos smjesnije.Kriminalci im vode tribinu :lol: O cem dalje pricat.
Manijake i Horde zla ne mozes uspoređivati s Boysima kad su njima vecini Boysi idoli.

Inace,nisam primijetio da se negdje ranije napisalo na ovoj temi pa bih istakao kako je na zadnjoj prijateljskoj utakmici reprezentacije u Svicarskoj doslo do manjeg sukoba.Dvojica Bad Blue Boysa stavljaju transparent na transparent Uvijek Vjernih.Stizu dvojica 40-godisnjaka iz redova Hns-ovih placenika i govore dvojici Boysa da skinu taj transparent.Na to je odmah od jednog Boysa dobio nockaut :lol:

Vidim da si iskompleksiran jednoj od najjacih navijackih grupa u Europi.Pretpostavljam,zapravo sam uvjeren da te je neki njihov clan dobro istamburao :lol: Vise puta naravno pa tu lijecis frustracije.I naravno ovo je zadnje sto sam napisao.Ignore klaune 8-)
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 22 mar 2014, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 mar 2014, 00:40

Drug polako sa izjavama su nekome Boysi idoli. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 mar 2014, 01:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Drug polako sa izjavama su nekome Boysi idoli. ;)
Napisao sam vecini ne svima ;) kako god,necemo se sad raspravljati i shebati temu.Svako ima svoje misljenje.Zivio ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 22 mar 2014, 07:39

gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.
I da ovakvi klošari sutra vode klub poput Dinama? Ovi kojima je vrh vrhova baciti par stolica, razbiti par izloga i biti pretučen kao zadnji pas od policije?
Ovakvima je mjesto u zatvoru i to na više godina. Uređene zemlje su to lijepo zakonski regulirale i odstranile ovaj šljam iz svog društva.

Ili ćeš mi reći kako su ih građani Praga isprovocirali? Daj mi jedan jedini razlog zašto su oni tamo divljali. I ne samo tamo, nego i u Temišvaru i x drugih mjesta.

Ovo može biti zanimljivo samo 14-godišnjaku s ispraznim mozgom ili klošaru koji u još većem klošaru vidi životni uzor.
Don Zdravko Mamić

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 22 mar 2014, 09:05

Taman kad sam pomislio da mogu uživati u još jednom koprcanju, ovaj se izda s nepotrebnim forsiranjem o Kamen Ingradu, Dragovoljcu ili s ovim da će Mamić biti tu još 20 godina i dokaže da je pišljivi troll. Loš.

Provaljen nakon 4 upisa. I to sve petkom naveče. Dečko, nađi si život.

Predlažem da se ove nebuloze pobrišu, pa da mogu fino odgovorit Širokobriježanu - šta i kako nakon neandertalca.

Ž
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 22 mar 2014, 09:25

Bit će stvarno prezanimljivo gledati kako Don Maminjo još jednom svršava u facu ovoj grupici neandertalaca, primitivaca, razbijača i zadrtih budala kojima je smisao života popiniti 2l piva, izrigati se i premlatiti bakicu na placu.
Don Zdravko Mamić

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 mar 2014, 11:51

spaha9 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.
I da ovakvi klošari sutra vode klub poput Dinama? Ovi kojima je vrh vrhova baciti par stolica, razbiti par izloga i biti pretučen kao zadnji pas od policije?
Ovakvima je mjesto u zatvoru i to na više godina. Uređene zemlje su to lijepo zakonski regulirale i odstranile ovaj šljam iz svog društva.
Treba onemoguciti da taj sljam ima pristup utakmicama a kamoli da ima prava glasa. Nakon tog videa s kojima se mogu hvaliti samo neandertalci covjek dodje do zakljucka da crne liste uopce nisu bez razloga, a vauceri su bili pun pogodak (za inozemna gostovanja prvenstveno u HNL-u nema bas smisla).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 mar 2014, 12:05

Gluplji ste vi od njeg sto mu odgovarate. Ignorirajte ga, ohladit ce. I cisto sumnjam da mu je Mamic ikakav idol, mislim da mu je samo dosadno u zivotu pa spama. Bude i meni nekad pa se namjerno zakacim s nekim na sat-dva na forumu i ubijem vrijeme :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2014, 15:16

Ima li mozda link za derbi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 mar 2014, 15:28

Pogledaj na sportska.tv (ako stranica ne valja, potrazi je na fejsu tamo ce ti bit link), ja nisam na pc-u inace bi je postavio :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.