Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne bih se ja bas sprdao sa Boysima. Namucit ces se da na Balkanu nadjes ''jacu'' grupu.
Dinamo je najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj, posluje u ogromnom plusu iako ima velike rashode. Također i HNS je pun kao brod, a to povremeno šamaranje od strane Zdravka je više nego simpatično.SiamoNoi je napisao/la:Mi ovdje volimo šamarat ovakve kao ti pa prije nego pokupiš ban reci mi kako to misliš Zdravko će privatizirat klub?Kako to sad najuspješniji menadzer u svemiru priznaje da mu udruga posluje u gubitku?
BBB u zadnjih deset godina imaju prosjek od 300 ljudi po utakmici.ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, vidim tek tebi se nema sta pricati.
Da ti ne pricam samo gdje su ostali godinama u odnosu na Boyse bili, ali hajde, kao sto rekoh, sam si sebe diskvalificirao.
BBB su u zadnjih 10 godina izrugali pola Europe kako u navijanju " onclick="window.open(this.href);return false; tako i na ulici " onclick="window.open(this.href);return false; su BBB-i otisli u centar Pireja ali se domaci nisu pojavili,pitam se zastospaha9 je napisao/la:BBB u zadnjih deset godina imaju prosjek od 300 ljudi po utakmici.ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, vidim tek tebi se nema sta pricati.
Da ti ne pricam samo gdje su ostali godinama u odnosu na Boyse bili, ali hajde, kao sto rekoh, sam si sebe diskvalificirao.
Sreća njihova pa u Hrvatskoj (izuzev Torcide koja ih nosi u zubima i s kojom bi Zdravko osvojio svijet) nema nekih većih navijačkih skupina (Armada i Kohorta su tu kao osrednje, te Tornado kao manja grupica, ostalo 0).
Napisao sam vecini ne svimaSarajlijc@ je napisao/la:Drug polako sa izjavama su nekome Boysi idoli.
Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
drugi prave show " onclick="window.open(this.href);return false;
Treba onemoguciti da taj sljam ima pristup utakmicama a kamoli da ima prava glasa. Nakon tog videa s kojima se mogu hvaliti samo neandertalci covjek dodje do zakljucka da crne liste uopce nisu bez razloga, a vauceri su bili pun pogodak (za inozemna gostovanja prvenstveno u HNL-u nema bas smisla).spaha9 je napisao/la:Evo s čim se ti hvališ. Hrpa primitivaca koji odu u Prag samo kako bi razbijala i liječila svoje nekakve frustracije. Naravno, nema šanse da sam nešto napravi ili nekog napadne, nego ide u grupi od 500 ljudi da barem na pola sata doživi taj osjećaj moći.gerdmuller je napisao/la: Dok jedni lizu pod " onclick="window.open(this.href);return false;
drugi prave show " onclick="window.open(this.href);return false;
I da ovakvi klošari sutra vode klub poput Dinama? Ovi kojima je vrh vrhova baciti par stolica, razbiti par izloga i biti pretučen kao zadnji pas od policije?
Ovakvima je mjesto u zatvoru i to na više godina. Uređene zemlje su to lijepo zakonski regulirale i odstranile ovaj šljam iz svog društva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.