Plaho si me nasikiro

Ako ti se treba crtati, onda ok

Pavlović bi tu i tamo i mogao zaigrati za našu reprezentaciju, ali papiri su problem a i njegova volja.
Vrančić mlađi je definitivno veći potencijal od brata i sigurno bolji igrač, opet papiri problem i volja igrača.
Bodul igra za petoplasiranu ekipu u danskoj ligi, ne mora se ništa više pričati.
Radović osim što je rođen u Goraždu, nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom nema.Igrao za Partizan i za u21 reprezentaciju Srbije i ima 29 godina.
To što ti misliš da ja imam problem sa njihovim imenom je baš glupo prijatelju moj, previše si opterećen tim stvarima

[/quote]
Pavlović bi mogao biti u kadru reprezentacije jer nemamo alternativu za Kolašinca, koji sutra treba biti prvi lijevi bek.
M. Vrančić ima mjesta, jer igra dobro u solidnoj ekipi, još je mlad i sigurno će napredovati.
Radović je Bosanac i budući da mi nemamo trećeg napadača, a on igra u prvaku Poljske i to dobro i redovito, nevidim zašto nebi bio na klupi.
Bodul će po meni isplivati, ali ajmo reći da sam tu pogriješio.
Mi nismo Brazil i nemožemo očekivati da svaki novi igrač bude Kolašinac. Nama trebaju i momci koji će pojačati konkurenciju i proširiti klupu. Što se papira tiče to je smješno, jer iste nisu do jučer mali ni Hadžić i Kolašinac, pa to niko nije potcrtavao kao problem
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić