FK Radnički Lukavac

LukavacLive
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la LukavacLive » 30 mar 2015, 01:22

Uglavnom je bio na tekmi u Srebreniku.

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 30 mar 2015, 01:54

Bolje nismo niti zasluzili, sve ono sto smo dobro napravili u prvoj polusezoni cemo kako je krenulo u tekucoj prosuti, steta velika. Nevjerovatna mi je cinjenica da smo 10 bodova prosuli kuci i zasto se ekipa ovoliko mijenjala nakon osvojenog drugog mjesta na polusezoni, volio bih da mi ovo neko objasni i obrazlozi?? Pa ja mislim da niko normalan nebi tako nesto napravio, bas me zanima ko je sve ove promjene napravio na pauzi, tko kog da je ocigledo da se nerazumije najbolje u fudbal. Irfana Dzindu ne treba ni komentarisati, covjek se jednostavno izgubi dok vodi utakmicu, strasno. Zao mi je i krivo sto se sve ovo dogadja..

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 30 mar 2015, 03:03

Posto nam idu teska gostovanja,a bodove prosipamo kod kuce PL nam je daleko,volio bi da se Milan Basrak zadrzi i za sledecu sezonu,prodat ovo malo jada sto predstavljaju pojacanja pa dovest koga vrijednog para "bacenih"..Sledeca sezona zadnji voz.. Ako je u upravi u cilju 1 federalna da tu i ostanu onda vise i ne treba komentarisat..(ako je to nas najveci domet)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 mar 2015, 09:49

Mi nismo imali bolju ekipu jesenas, naprotiv ova je dosta, dosta bolja trenutna. Imali smo prelagan raspored i to je razlog zasto smo dobro pozicionirani na tabeli.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 mar 2015, 11:14

Basrak se ne moze zadrzati osim ako ne udjemo u PL. Napisao sam ranije kako je i zasto dosao kod nas.

Uskoro bi moglo biti nekih novosti sa Jošika.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 30 mar 2015, 12:40

SiouxLukavac je napisao/la:Mi nismo imali bolju ekipu jesenas, naprotiv ova je dosta, dosta bolja trenutna. Imali smo prelagan raspored i to je razlog zasto smo dobro pozicionirani na tabeli.

kako igra ta dosta bolja ekipa najbolje pokazuje cinjenica da radnicki u zadnjih 5 utakmica cak na 4 nije dao gola. a sto se tice rasporeda sta ce ti lakse utakmice protiv onakve gradine u srebreniku, branitelja na domacem terenu, pa i rudara koji je u nastavku prvenstva izgubio sve utakmice osim one protiv radnickog. jedinu pobjedu i golove smo postigli protiv podgrmeca koji je u lukavac dosao rekreativno-turisticki jer su se cuvali za narednu domacu utakmicu koju su i dobili. no i pored svega toga se nadam da ce ekipa konacno proraditi i na sljedecem gostovanju u gorazdu upisati 3 boda. ako taktika i pristup igri budu kao u kaknju i srebreniku onda se nemamo cemu nadati. samo hrabro i napadacki pa kud puklo da puklo. nama bod ne znaci nista. idemo po pobjedu.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 30 mar 2015, 12:43

Zoom088 je napisao/la:Basrak se ne moze zadrzati osim ako ne udjemo u PL. Napisao sam ranije kako je i zasto dosao kod nas.

Uskoro bi moglo biti nekih novosti sa Jošika.

kad je basrak u pitanju dobar je igrac s tim da moze biti jos bolji. nadam se da nece biti slucaj kao sa vladimirom radovicem kojeg smo u zvijezde dizali, a on nakon samo par utakmica zavrsio na klupi i danas sjedi na klupi kao rezervni igrac u klubu koji je sljedeci protivnik radnickom.
zoom kad su u pitanju novosti sa josika, jel mozda u pitanju trener ?

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 mar 2015, 13:29

Pa dobro sad.. Basrak ima smisla za fudbal i definitivno takve igrače trebamo mada je sigurno da je on kod nas privremeno tj. do kraja sezone jer su jako male šanse za PL. Ako želimo igrače kao Basrak i općenito kada hoćemo u PL treba pripremit' mnogo novca, a sad ne znam koliko je dovoljno što se zauzme opština Lukavac al' i fabrike, a pogotovo kad bi se našao kakav sponzor. Opet ne mogu da poredim slučaj Basrak sa slučajem Radović. Radović igra defanzivnog veznog i to je "najčudnija" pozicija u fudbalu jer takvi igrači donose prevagu ekipama a ne vide se previše i ne cijene se. Uzmite primjer Bsuquetsa, Alonsa, Mascherana i Matića kao najbolje defanzivne vezne na svijetu koji se jako malo spominju,a njihov izostanak dosta promjeni ekipu. Naš Sućeska nije loš, al ne znam kakav će biti poslije povrede i kad' se on ustvari vraća na teren ? Uz Basraka u ovoj ekipi bi se mogao ostaviti Mujagić i Hasanović mada ni Jaganjac ni Džana nisu loši a ni Jaha koji se bori ali potrebno je malo više fudbalskog znanja. Eto fini igrači su igrali za nas pa otišli dalje, Lugi je (Y) golman al' ga Meša dobro mijenja. Joge bi nam extra dobro došao i siguran sam da će napustiti Goražde ako ne izbore PL i po mogućnosti vratiti se nama. Što se tiče kreativnih igrača Pema i Truma su Xavi i Iniesta i zamislite da imamo normalnog trenera koji voli napadački fudbal, Meša-Dženo-Joge-(Šuba)-Širanović-Hasanović-Pema-Truma-Džana-Basrak-Mujić. Ovo je itekako moguće i to ne bi bilo preskupo. Šubu sam obilježio () jer to više nije onaj isti Šuba al ne drži ni nas Vincent Tan.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 30 mar 2015, 13:54

Iraola je napisao/la:Pa dobro sad.. Basrak ima smisla za fudbal i definitivno takve igrače trebamo mada je sigurno da je on kod nas privremeno tj. do kraja sezone jer su jako male šanse za PL. Ako želimo igrače kao Basrak i općenito kada hoćemo u PL treba pripremit' mnogo novca, a sad ne znam koliko je dovoljno što se zauzme opština Lukavac al' i fabrike, a pogotovo kad bi se našao kakav sponzor. Opet ne mogu da poredim slučaj Basrak sa slučajem Radović. Radović igra defanzivnog veznog i to je "najčudnija" pozicija u fudbalu jer takvi igrači donose prevagu ekipama a ne vide se previše i ne cijene se. Uzmite primjer Bsuquetsa, Alonsa, Mascherana i Matića kao najbolje defanzivne vezne na svijetu koji se jako malo spominju,a njihov izostanak dosta promjeni ekipu. Naš Sućeska nije loš, al ne znam kakav će biti poslije povrede i kad' se on ustvari vraća na teren ? Uz Basraka u ovoj ekipi bi se mogao ostaviti Mujagić i Hasanović mada ni Jaganjac ni Džana nisu loši a ni Jaha koji se bori ali potrebno je malo više fudbalskog znanja. Eto fini igrači su igrali za nas pa otišli dalje, Lugi je (Y) golman al' ga Meša dobro mijenja. Joge bi nam extra dobro došao i siguran sam da će napustiti Goražde ako ne izbore PL i po mogućnosti vratiti se nama. Što se tiče kreativnih igrača Pema i Truma su Xavi i Iniesta i zamislite da imamo normalnog trenera koji voli napadački fudbal, Meša-Dženo-Joge-(Šuba)-Širanović-Hasanović-Pema-Truma-Džana-Basrak-Mujić. Ovo je itekako moguće i to ne bi bilo preskupo. Šubu sam obilježio () jer to više nije onaj isti Šuba al ne drži ni nas Vincent Tan.
Sve si rekao i upravu si,samo da malo neko u upravi mucne glavom pa da to realizuje a moguce je i prosli bi dobro (financijski)

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 30 mar 2015, 14:08

golDIE je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Pa dobro sad.. Basrak ima smisla za fudbal i definitivno takve igrače trebamo mada je sigurno da je on kod nas privremeno tj. do kraja sezone jer su jako male šanse za PL. Ako želimo igrače kao Basrak i općenito kada hoćemo u PL treba pripremit' mnogo novca, a sad ne znam koliko je dovoljno što se zauzme opština Lukavac al' i fabrike, a pogotovo kad bi se našao kakav sponzor. Opet ne mogu da poredim slučaj Basrak sa slučajem Radović. Radović igra defanzivnog veznog i to je "najčudnija" pozicija u fudbalu jer takvi igrači donose prevagu ekipama a ne vide se previše i ne cijene se. Uzmite primjer Bsuquetsa, Alonsa, Mascherana i Matića kao najbolje defanzivne vezne na svijetu koji se jako malo spominju,a njihov izostanak dosta promjeni ekipu. Naš Sućeska nije loš, al ne znam kakav će biti poslije povrede i kad' se on ustvari vraća na teren ? Uz Basraka u ovoj ekipi bi se mogao ostaviti Mujagić i Hasanović mada ni Jaganjac ni Džana nisu loši a ni Jaha koji se bori ali potrebno je malo više fudbalskog znanja. Eto fini igrači su igrali za nas pa otišli dalje, Lugi je (Y) golman al' ga Meša dobro mijenja. Joge bi nam extra dobro došao i siguran sam da će napustiti Goražde ako ne izbore PL i po mogućnosti vratiti se nama. Što se tiče kreativnih igrača Pema i Truma su Xavi i Iniesta i zamislite da imamo normalnog trenera koji voli napadački fudbal, Meša-Dženo-Joge-(Šuba)-Širanović-Hasanović-Pema-Truma-Džana-Basrak-Mujić. Ovo je itekako moguće i to ne bi bilo preskupo. Šubu sam obilježio () jer to više nije onaj isti Šuba al ne drži ni nas Vincent Tan.
Sve si rekao i upravu si,samo da malo neko u upravi mucne glavom pa da to realizuje a moguce je i prosli bi dobro (financijski)
za sve te nabrojane igrace sam pisao jos prije nekoliko mjeseci. neki od njih cak nemaju ni bolje uslove u klubovima u kojima sad igraju nego sto su ili bi imali u radnickom. a bili bi i blize kuci. a sto se tice poredjenja basraka i radovica niko nije spominjao pozicije na kojima igraju nego uopste kao igracima.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 30 mar 2015, 16:10

Sto se tice novih vijesti sa Josika, po meni to samo novi trener moze biti, ako to bude cisto sumnjam da ce biti prevaga neka, ali eto, sad ko bi mogao biti pitanje je mozda Denis Sadikovic koji je slobodan, cekamo te vijesti :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 mar 2015, 17:01

Ma jok trener. Sekretar :D ( privremeno)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 mar 2015, 18:10

Zoom088 je napisao/la:Ma jok trener. Sekretar :D ( privremeno)

To je ipak historijski trenutak za klub :clap:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 mar 2015, 20:13

Jel moguce?? :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 31 mar 2015, 19:37

Hoćel' bit organizovan odlazak u Goražde ? :)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 01 apr 2015, 00:16

Jos nista se ne zna.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 02 apr 2015, 18:50

hocel ko falit u gorazdu ili ide kompletan tim

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 apr 2015, 19:39

barbrez je napisao/la:hocel ko falit u gorazdu ili ide kompletan tim
Mesčini da je samo Čejvanović dobio žuti protiv Branitelja, mislim da mu je to drugi. Znači svi bi trebali igrat.
Al nama je to svakako sve jedno, opet smo pali u proljetnom dijelu.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 02 apr 2015, 20:58

Cejvanovic, Hasanovic i Basrak su povrijedjeni. Za Hasanovica i Basraka je veliko pitanje da li ce moci igrati.

Sto se kartona tice tu smo cisti k'o suza djecija.

indijanac1989
Kontakt:

Post Postao/la indijanac1989 » 03 apr 2015, 13:35

Zlaja dragi, pa ta taktika ko ide na gostovanje, a ko ne je prolazila nekako dok je jos Bajro Bacic bio u upravi lol

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.