AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2014, 12:52

preduhitrio si me, bas sam se ulogovao da postavim tu sliku :D

nego, zna li neko kakav je ovaj novi stoper?

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 31 jan 2014, 13:46

Evil Genius II je napisao/la:preduhitrio si me, bas sam se ulogovao da postavim tu sliku :D

nego, zna li neko kakav je ovaj novi stoper?
nije loš, barem po onome što se može naći na youtoubu.... dobra vizija igre i dobro razvlači s dugim pasovima. Ne liči loše. A već je igrao zajedno s Castanom.
Po meni će biti ili odličan ili totalna taraba... ništa između... :D
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2014, 19:25

otišao markinjo u veronu na posudbu, hvala nebesima više

i jedvaja smo dali veroni na posudbu, valjda zaigra neke minute
nema potpisa

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 31 jan 2014, 20:11

Korinov je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovo je bas da se najezis, sta je sve zrtvovao odbijanjem da se proda realu/farsi/celziju...
zasluzio je ove godine titulu, volio bi' samo zbog njega, makar oni iz Torina bili prvaci narednih 31. sezonu, iako ovakvi dragulji poput njega i De Rossija vrijede puno vise od titula u ovoj modernoj industriji sto je otela ime igri zvanoj fudbal

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 31 jan 2014, 21:47

Umjesto da mi dovedemo pravog špica, naš konkurent dovede Osvalda. :? Nerealno je očekivati scudetto, jer se iz ovog prelaznog roka vidi da mi nastavljamo s našom politikom dovođenja mladih igrača, a titula našoj upravi nije prioritet, izlazak u ligu prvaka im je sasvim zadovoljavajući, a ko šiša želju najboljih navijača u Italiji, koji pune Olimpico iz utak. u utak.

U narednih 10ak dana igramo dosta jakih utak.(Parma, 2x Napoli u kupu,Lazio), baš me zanima kako će izdržati naš roster od 15 kvalitetnih igrača. Klupa nam je kratka ko Sebastian Giovinco.

Bilo bi super dobiti Parmu, smanjiti razliku na 3 boda i na taj način stvoriti veći pritisak Juveu protiv Intera.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 feb 2014, 00:32

Alen1987 je napisao/la:Umjesto da mi dovedemo pravog špica, naš konkurent dovede Osvalda. :? Nerealno je očekivati scudetto, jer se iz ovog prelaznog roka vidi da mi nastavljamo s našom politikom dovođenja mladih igrača, a titula našoj upravi nije prioritet, izlazak u ligu prvaka im je sasvim zadovoljavajući, a ko šiša želju najboljih navijača u Italiji, koji pune Olimpico iz utak. u utak.

U narednih 10ak dana igramo dosta jakih utak.(Parma, 2x Napoli u kupu,Lazio), baš me zanima kako će izdržati naš roster od 15 kvalitetnih igrača. Klupa nam je kratka ko Sebastian Giovinco.

Bilo bi super dobiti Parmu, smanjiti razliku na 3 boda i na taj način stvoriti veći pritisak Juveu protiv Intera.
Al ce se usreciti sa Osvaldom,doveo je Sabatini bruku mladih igraca al opet nijednog pravog spica ccccc i tu me razocarao,ustvari jeste onog Berishu :D haha.Ma ako izborimo direktan plasman u ligu sampiona ja cu biti prezadovoljan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 feb 2014, 09:20

možete li mi objasniti kakvog bi mi špica trebali dovesti i koju bi minutažu onda imali totti i destro?
nema potpisa

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 09:33

Admir_Sa je napisao/la:možete li mi objasniti kakvog bi mi špica trebali dovesti i koju bi minutažu onda imali totti i destro?
onaj ko ce zabijati silne prilike koje Roma napravi. To ne znaci da on mora biti igrac koji ce biti placen 30+ miliona ili vise. Treba samo Sabatini ubosti ili iskoristiti priliku.

A Destro i Totti bi ulazili u drugom pol

Finu ekipicu je Roma slozila.

Garcia i Sabatini rade odlican posao. Samo sada je pitanje da li ce moci zadrzati kljucne igrace.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 feb 2014, 10:19

ocigledno da je destro taj spic igrac koji bi trebao predvoditi napad rome. placen je masno, dato mu je vremena da sanira povredu i mislim da ce malo po malo postati nezamjenjiv u prvih 11. na njemu je da li ce tu priliku iskoristiti ili ne. ukoliko iskoristi super, dobili smo napadaca na duze staze jer tek su mu 23 godine, a ako kojim slucajem kiksa vjerujem da ce ga sabatini utopiti za neku solidnu cifru i dovesti nam neko pristojno pojacanje. napad trenutno izgleda solidno: florenzi, ljajic, totti, gervinho, destro + bastos koji komotno moze igrati krilnog napadaca ili pjanic kao sto je odigrao protiv juventusa. tu su jos omladinci iz primavere koji u odredjenim okolnostima mogu dobiti priliku za igru i to je to. garcia zna sta hoce, svjestan je sta mu treba i to je i dobio u vidu bastosa i ninje. da ne vjeruje dovoljno u ovaj napad koji ima vjerovatno bi trazio neko pojacanje. jos jedna jako bitna stvar je da je covjek prije par sedmica izjavio kako ne zeli tog nekog napadaca o kome pisete tj klasicnog spic igraca jer trojka koja igra u napadu konstantno mora mijenjati pozicije. covjek ima tu neku viziju i trebamo se pomiriti s tim.

admir je apsolutno u pravi kad kaze
Admir_Sa je napisao/la:možete li mi objasniti kakvog bi mi špica trebali dovesti i koju bi minutažu onda imali totti i destro?

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 11:22

ovo sto sam rekao ne znaci da mora biti klasican spic. nek dovede takve igrace kakvi mu trebaju ali da znaju pogoditi gol. ne mora pogadjati svaku desetu. ;)
According to @transfermarkt, AS Roma have made a profit of €40,61mil after both the summer & winter transfer windows.
I nije neki izvor ali ima i neke istine u ovome. Zaradili su fine novce a ekipa im je jaca nego sto je bila. Odlicno poslovanje. ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 feb 2014, 12:10

koga da dovedu? ko je taj krilni napadac sa odlicnom zavrsnicom, u pola sezone u januaru, par mjeseci prije svjetskog prvenstva spreman promjeniti klub i doci u romu, a da je pritom bolji od ovoga sto trenutno imamo tj od gore nabrojanih igraca? meni nijedan ne pada na pamet.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 12:22

Ja nisam pricao o januaru ;)

Stvarno je bilo tesko naci nekoga pravog u januaru sem ako ga bas ne preplatis.

Opcenito govorim.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 feb 2014, 12:26

to je vec druga stvar. ubijedjen sam da cemo taj problem rijesiti vec na ljeto, uz dovodjenje kvalitetnog lijevog beka.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 feb 2014, 13:28

Destro iz 6-7 tekme koje je igrao je dao 5-6 golova, a druga je stvar što mi nemamo srece pa u jednom djelu prvenstva zbog povreda nije bilo tottija i destra pa se desi da fulamo boga oca protiv sasula i kaljarija. ako trener na kraju sezone misli da destro nija taj gol igrac onda ce se nešto raditi po pitanju napada

inace sretan rodjendan jednom od mojih bogova fudbala, gabrijelu batistutu legendi nad legendama, covjek koji je imao dušu i srce, igrao u italiji za dva normalna kluba i dan danas drži uokvirenu sliku prvog gola kurventusu
nema potpisa

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 01 feb 2014, 13:57

Sjo koji si ti kompleksaš, strašno. :cry:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 feb 2014, 14:22

slika

Nek je sretan 45. rođendan i hvala za sve.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 feb 2014, 14:27

[youtube][/youtube]

bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati :D

SPQR
Kontakt:

Post Postao/la SPQR » 01 feb 2014, 17:13

Romi nije pootreban novi napadac jer za dva mjesta u vrhu napada imamo Destra i Tottija.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 17:16

Elloco si to ti :mrgreen:

Nije potreban napadac ako su Romi ambicije borba od petog do sedmog mjesta ;)

SPQR
Kontakt:

Post Postao/la SPQR » 01 feb 2014, 17:21

??

na ljeto dolazi vjerovatno Iturbe i s njim bi upotpunili napadace. Destro u 6 nastupa ima 5 golova i igra odlicno.

Gervinho/Ljaljic Destro/Totti Iturbe/Florenzi

mozda jedino dovesti jos jednog napadaca ali ne vrhunske klase nego za klupu. recimo Icardi ili Immobile bi bili savrseni.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.