gio10 je napisao/la:BadrHari je napisao/la:zena Saša Vugdalic ...hodža je napisao/la:
Bokte![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
04.10.2009 !!
chily-rz je napisao/la:Zipa u Girouda nove zurke![]()
Bgm je mene dobro nasmijao, iznenada.
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Nema većeg brata na forumu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Cautinho
- Kontakt:
Filip (ne zove se tako) je legenda zaista,stvarno kod njega nema tamo-vamo,već direkt.
Pravi policajac,kratko,jasno,bez puno pametovanja.
Ali malo živcira kad uvijek piše kratke postove,ne više od rečenice,isto kao da nema vremena,a uvijek je aktivan.
Filip
Ali malo živcira kad uvijek piše kratke postove,ne više od rečenice,isto kao da nema vremena,a uvijek je aktivan.
Filip
Keep walking.
- rob do bagro
- Kontakt:
On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa to je isti lik rodjakrob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- the scouser
- Kontakt:
Isti lik je u pitanju. Bio je i filip ovdje prije pod nickom KDN, ali izgleda da je ban pao, iako ne znam kakorob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- alan_kardec
- Kontakt:
ne znam šta je legendarno kod njega, niti je zanimljiv, niti je duhovit, ne sjećam se kad sam pročitao njegov dvoredni komentar (komentare od 4-5 riječi možemo da pišemo svi, bar to nije teško), a da ne pričam o tome kako na najprovidniji način nabija postove, neko je gore postavio sliku, ali ajde... na svako forumu ima po par ovakvih likova pa neka ga i ovdje.Cautinho je napisao/la:Filip (ne zove se tako) je legenda zaista,stvarno kod njega nema tamo-vamo,već direkt.
Filip
pa taj kakavdanakneiskustvu je jedno vrijeme bio aktivan i ovdje.rob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 12 apr 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- rob do bagro
- Kontakt:
Dobro rodjaci, znaci to je taj Cop. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
rob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
Pa isti lik.
Tamo čak ima 9k,i sumnjam na njega da nešto muti sa onim klix spamericama,puno pusa tamo pada
A ne kontam,ako nabija postove sa tim kratkim postovima,kakvu korist od toga ima.Mislim,cilj bi trebao opravdavati sredstvo.Šta je cilj?Jel se to nešto dobije kad napišeš puno postova?
Onda onu žensku sa kliksa što ima 200k postova treba nagraditi sa titulom "Ličnost godine u BiH 2014"
Keep walking.
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
DakakoCautinho je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
Pa isti lik.
Tamo čak ima 9k,i sumnjam na njega da nešto muti sa onim klix spamericama,puno pusa tamo pada
A ne kontam,ako nabija postove sa tim kratkim postovima,kakvu korist od toga ima.Mislim,cilj bi trebao opravdavati sredstvo.Šta je cilj?Jel se to nešto dobije kad napišeš puno postova?
Onda onu žensku sa kliksa što ima 200k postova treba nagraditi sa titulom "Ličnost godine u BiH 2014"
Allegri je gospodin!
-
edgardavids
- Kontakt:
RSD Velež:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pamtim ja. Spartak Subotica,OFK Beograd i Vardarammarc je napisao/la:RAja, pamti li iko kada smo zadnji put uvezali 3 pobjede zaredom? ja se nesto ne sjecam![]()
![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:On mene podsjeca na onog lika sa klixa, kakavdanakneiskustvu, skoro pa identicini kratki postovi ?
Druže, isti je to lik http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... ile&u=9202" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovdje je nabij'o postove sa po 3 slova...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jel ovaj filip ustvari onaj lik sto je piso pod nikom kakavdanakneiskustvu 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pise Virtu4l jos krace postove pa ga niko ne proziva
100% sportski i krajnje opušten potpis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nevjerovatno zapazanje pojedinih forumaša, skontase da je to isti lik i na klixu i ovde
Akira je napisao/la:Jel to neki rasizam decko?Akira je napisao/la:DEMBA BAAAAAA SJAJAN GOL , CRNCUGA JE POKAZAO ZASTO JE CRN
Covjek kivan na samog sebe.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zar može kraće od filipa?RiNo je napisao/la:Pise Virtu4l jos krace postove pa ga niko ne proziva
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može, pišeš jednocifrene brojeve, za razliku od njeg koji piše dvocifreneVirtu4l je napisao/la:Zar može kraće od filipa?RiNo je napisao/la:Pise Virtu4l jos krace postove pa ga niko ne proziva
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.