E vidis,ja sam bas zato da zapocne sa Bojicem...Mislim da bi mogli pokusati tu taktiku sa visokim spicem,koji dobro igra glavom,Stevanovic ima dobar centarsut.Dakle zatvorenija varijanta,ali ne bunker,i naglasak staviti na prekide.borcev_navijac je napisao/la: ma ne vjerujem da ce igrati s bojicem, prije da ce kajkuta gurnuti u spic a lijevo staviti stanica desno stevanovica i u sredini jadnrica, pa ce onda nekad mijenjati mozda jandrica bojicem kad ovaj padne.
problem je i zadnji vezni , jer vukobratovic je frisak poslije povrede, nije igrao i pitanjen koliko je oporavljen, sakan je dobar ali defanzivn previse, a j.ebem li ga ako se branis cijelu utakmicu, a moracemo se braniti prvim bunkerom, onda ga po zakonu vjerovatnoce moras dobiti , tesko je taj pritisak izdrzati i stalnu koncentraciju
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Treci put castimo
Bilo bi i grehota da ne igrate u Banja Luciborcev_navijac je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Pa sto Maric nije ranije izveo Vukelju? Mozda je ovo neka nasa igra.Protivnika uspavamo a onda stavimo Vukelju u igru da ih osuri.
![]()
Inace, dobio sam info od nekoga ko je prisustvovao sastanku nasih iz kluba i Dode. A ta info je da je Dodinjo odobrio 6 miliona KM za rekonstrukciju stadiona. Navodno se Dodo, kada su ga nasi upoznali sa planovima za Evropu i rekli da su prijavili Pecaru, opasno naljutio i naredio svojim potrccima da pod mus izdvoje 6 miliona i da je sramota da se ne igra u BL! Znaci, ne 5 vec 6 uz rijeci da se ovo mora odraditi na vrijeme i ili ce neko platiti glavom (citaj foteljom).![]()
Izvor kaze da ih maltene nije ni slusao dok mu nisu rekli da planiraju da igraju u Sirokom.![]()
Ne pitajte me za izvor, obecao sam da necu otkriti ni na pp!
kad sam procitao ovdje provjerio sam i ja s nekim prijateljima, potvrdjeno, vukelja ne putuje uopste u sa
a ovo za stadion, ma to je gotoa stvar, ja to uzimm zavrsenim
- Источно Стајање
- Kontakt:
% $ ствар, " / у по сарајева, јер је & ", " & / " & ? " , а те " " у ' & " за & ' $ " !!!!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
" Стајање je napisao/la:? $ $ тј " ?,$ $ се " $ $ 5 &, " $, ' $ " % по " јесте ? " $ ?, " се ? " вођења " групе " " " " не " ? на ' ', " & " & " $ вас " $ , $ " " то ? ... !!!
% $ ствар, " / у по сарајева, јер је & ", " & / " & ? " , а те " " у ' & " за & ' $ " !!!!!
" ? - " &, " ? НА " $ ... АЈ &
U pravu si sto se toga tice,ali polako,pa nece vas niko docekati,bice dobra policijska pratnja i nece biti nikakvih problema...nijedna navijacka skupina nije imala problema po dolasku i odlasku na stadion i sa stadiona na grbavici...ali svakako si u pravu sto se tice takvih informacija,to ipak treba da se govori u vasim usko vezanim krugovima,a ne ovako javno... i policija mora znati svaki vas korak svakako,uz normalno obezbjedjenje nece biti apsolutno nikakvih problema,koliko god da vas bude,doci cete na stadion,navijacete i oticete uz policijsku pratnju kako ste i dosli,bez ikakvih problema...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Nakon svega sto ste o Kup utakmici odigranoj u srijedu napisali, tesko je bilo sta dodati. mogu samo konstatovati da su Borac, Banja Luka i navijaci Borca, a tu prije svega mislim na Vulturese i istok, zasluzili da Borac zaigra u Evropi.
Vjerovao sam da cemo u oba susreta sa Slavijom dobro proci, a sada imam zelju da protiv Zelje odigramo najbolje sto znamo, borbeno, da pokusamo pobijediti, za klub, za navijace, za grad i meni ce to biti dovoljno.
Ne znam tacno kakvi ce sastavi istrcati na Grbavicu, ne sumnjam u motiv i zelju nasih momaka, pa ni Zeljinih, ali mislim da ce treneri biti ti koji ce presuditi. Sudeci prema igrama koje pokazuju, simpatijama svojih navijaca i iskustvu u BiH Premijer ligi Osim je u prednosti nad Maricem u ovoj utakmici. Sa druge strane, ostvraili smo cilj - plasman u Evropu, igramo u gostima i bicemo pod manjim pritiskom i tu vidim nasu sansu.
Vjerovao sam da cemo u oba susreta sa Slavijom dobro proci, a sada imam zelju da protiv Zelje odigramo najbolje sto znamo, borbeno, da pokusamo pobijediti, za klub, za navijace, za grad i meni ce to biti dovoljno.
Ne znam tacno kakvi ce sastavi istrcati na Grbavicu, ne sumnjam u motiv i zelju nasih momaka, pa ni Zeljinih, ali mislim da ce treneri biti ti koji ce presuditi. Sudeci prema igrama koje pokazuju, simpatijama svojih navijaca i iskustvu u BiH Premijer ligi Osim je u prednosti nad Maricem u ovoj utakmici. Sa druge strane, ostvraili smo cilj - plasman u Evropu, igramo u gostima i bicemo pod manjim pritiskom i tu vidim nasu sansu.
Sretno vama i nama, da utakmica protkene i fer pleju i nadmetanju na tribinama, nadam se bez nacionalistickih ispada. i naravno nadam se pobjedi Želje. 

ima da odigramo na neku nulu ko sto gledam...jer bez ovih igraca sto nedostaju mislim da ne mozemo neku ljepotu ponuditi, a valjda kisa nece padati. Ove sezone sto sam gledao Zelju sve u nekom blatu igrali...
evo taktike za sutra

jel to ne igera vukelja ... 

Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nadam se sutra velikoj posjeti vatrenih Borcevih navijaca u glavnom gradu.I naravn sjajnpj atmosferi bez incidenata.
BosnaE
Evo male prognoze za sutra:
Uz svo postovanje (velikog) Borca ove godine, kako u kupu tako i u sampionatu, misljenja sam da su Vam sanse svedene na minimum. U derbiju je sve moguce, ali ne sutra na Grbavici. Domaci teren i odlicni prolecni rezultati Zelje nisu tolika prevaga, prevagnuce Osim Amar. Konacni rezultat 2-3 razlike za Zelju.
Nadam se da ce sutra fudbal pobediti. Srecno navijacima i igracima Borca.
Uz svo postovanje (velikog) Borca ove godine, kako u kupu tako i u sampionatu, misljenja sam da su Vam sanse svedene na minimum. U derbiju je sve moguce, ali ne sutra na Grbavici. Domaci teren i odlicni prolecni rezultati Zelje nisu tolika prevaga, prevagnuce Osim Amar. Konacni rezultat 2-3 razlike za Zelju.
cole-ch je napisao/la:Evo male prognoze za sutra:
Iskreno, i ja mislim da su Borcu sutra male sanse da ne izgubi a posebno jer ne igraju kljucni igraci od kojih je svakako Vukelja, ali nekako se nadam, posto vec vidim da svi tipuju sigurnu pobjedu Zeljeznicara, da ce nasi igraci dati 101 posto svojih mogucnosti na terenu, a da ce igraci Zelje zbog pritiska da su favoriti podbaciti malo zbog nervoze posebno ako ne daju gol u prvih pola sata, ako Borac odbije taj prvi pocetnicki pritisak i Zelje i publike, onda je sve moguce...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
ovo nisi ni trebao govoriti...znamo19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Ma lopta je okrugla, a jedna lasta ne cini jato, tako da vam izostanak Vukelje apsolutno ne znaci nista, ni nama vjerovatno nece igrati Mesanovic, tako da ja prognozirati rezultat i davati nekome maximlane sanse a nekome minmalne necu, nego poslije utakmice sumirati cijelih 90 minuta i staviti tacku na derby, koji mnogo toga moze odluciti a i ne mora !nasborik je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Evo male prognoze za sutra:
Iskreno, i ja mislim da su Borcu sutra male sanse da ne izgubi a posebno jer ne igraju kljucni igraci od kojih je svakako Vukelja, ali nekako se nadam, posto vec vidim da svi tipuju sigurnu pobjedu Zeljeznicara, da ce nasi igraci dati 101 posto svojih mogucnosti na terenu, a da ce igraci Zelje zbog pritiska da su favoriti podbaciti malo zbog nervoze posebno ako ne daju gol u prvih pola sata, ako Borac odbije taj prvi pocetnicki pritisak i Zelje i publike, onda je sve moguce...
A jedno pitanje, sta je razlog ne igranja Vukelje ???
Pitari vise mrze Zelju nego sto vole sebe.19TM87 je napisao/la:ovo nisi ni trebao govoriti...znamo19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!

Lesinari, Manijaci, napravite sutra ambijent da potaknete eurosport da vam prenosi finalne utakmice kupa.
-
- Kontakt:
Hahahahaha ma kakvi pitari, kakve hordecole-ch je napisao/la:Pitari vise mrze Zelju nego sto vole sebe.19TM87 je napisao/la:ovo nisi ni trebao govoriti...znamo19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!![]()
Lesinari, Manijaci, napravite sutra ambijent da potaknete eurosport da vam prenosi finalne utakmice kupa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.