Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tesko ti je znam, od Januara cekas da Milan izgubi da mozes orgijati ovdje, ali samo sabura i docekati ces, ne moras histerisatiBuffonGigi je napisao/la: ↑22 avg 2022, 06:27Jedno kolo se ne svira penal i ti se odmah usmrdis. Ajde ne brini, dace cika sudija iduci put, sve ce biti ok.milanist je napisao/la: ↑21 avg 2022, 23:16Pa postavi ajde, zuti Anti i vise nego dovoljno, zakacio ga je malo i to je to, dok ovaj levat iz Atalante je mogao komotno nogu polomiti Leaou. ali sta ja to tebi pricam kad ti pises samo iz razloga da okaljas Milan, nebitno sta je ti izokrenes. Tabletice i krevetac.BuffonGigi je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:53Moze li screenshot Rebicevog starta na Demirala, kad ste ovako poslovicno objektivni vec?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ima li neki moderator ovdje, da nam ponovo postave anketu ovu gore? Da se prebrojimo još jednom 

Odbila se lopta od igrača sa brojem 5, slobodno postavite cijelu situaciju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ja u utakmici gdje protivniku nije dosudjen čist crveni karton trolovi se opet hrane mrvicama
Il Club più titolato al mondo!
Moratin guzni haver izgleda uvrijedjen 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Najbitnije je da si ti na mom Hasimu, ne zelis sici nikako.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
**** prosipaj po carsiji, ionako si navikao na to 

- Juventinisimo
- Kontakt:
VAR bi trebao da "pomaze" sudijama u donesenju/ispravljanu nekih vaznijih odluka...najbolja stvar uvedena u fudbal zadnjih godina...osim u Italiji, naravno...ovi nece skontati kako i sta u narednih 50 godina...
Kako golovi, offside, itd...svaki ostriji start, pogotovo za karton, bi se morao pogledati i ako je potrebno ispraviti...crveni bio k'o kuca..
Ja licno bi pregledao i svaki korner, to je situacija za gol...sve ono sto se moze vidjeti i kristalno je jasno...nekada je tesko vidjeti cak i iz raznih uglova, ali to su stvarno rijetkosti..
talijani..
Kako golovi, offside, itd...svaki ostriji start, pogotovo za karton, bi se morao pogledati i ako je potrebno ispraviti...crveni bio k'o kuca..
Ja licno bi pregledao i svaki korner, to je situacija za gol...sve ono sto se moze vidjeti i kristalno je jasno...nekada je tesko vidjeti cak i iz raznih uglova, ali to su stvarno rijetkosti..
talijani..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BuffonGigi
- Kontakt:
Molio bih kolege da prestanu tresti kavez milanistu i ostalim bjeguncima iz Jagomira, nemojmo se spustati na taj nivo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ko nam rece, neko ko forumasima spiska sve od zenskog roda. Tresi starom kavez. Dovidjenja i prijatno.
- Shategabri
- Kontakt:
koliko si sebican od 0 do zaniolo, uzas poluvrijeme
Ko bi rekao da ce se kameni Zaniolo opet povrijediti, pa zbog ovoga nikad nece ni igrat za bolji klub
Ko bi rekao da ce se kameni Zaniolo opet povrijediti, pa zbog ovoga nikad nece ni igrat za bolji klub
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- akisarajevo92
- Kontakt:
najvece sranje od dresova, srecom od naredne sezone ide addidas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sto je teren u Rimu u ovako losem stanju?
Roma je bas bas zrela ekipa,kliknulo je ovo sa Jozom nema sta.POosebno djeluje da su poceli rutinski odradjivati ove slabije tekme a to je Romi i falilo najvise zadnjih godina.Ukoliko ne bude raskola u svlacionici uz zdravog Spinu i Zaniola ,ovu formu Pelegrinija,onda mogu bas puno ove sezone.Plus osjeti se neka fina energija i timski duh.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.