FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mahač se toliko usrao da ga nema nigdje a ono malo lopti se odbilo od njega kao od najvećeg drveta.
Obavezno njemu, Mulleru i Neueru dati 25% veće ugovore na još 5 godina.
Obavezno njemu, Mulleru i Neueru dati 25% veće ugovore na još 5 godina.
Igramo protiv 7 ekipe iz La Lige, kakvo vrijeme za gledati Bayern. Sta bi od ekipe iz grupne faze.
Treba svima dati 20 mil po sezoni.
Ubacuj Sanea, u napad Gnarbya a Lewu na klupu da dodje sebi. Covjek je imao jedan dodir za 45 min.
Treba svima dati 20 mil po sezoni.
Ubacuj Sanea, u napad Gnarbya a Lewu na klupu da dodje sebi. Covjek je imao jedan dodir za 45 min.
Kakav ba mentalitet jbt, ko to jos ozbiljno uzima u fudbalu. Ne valja sistem, odnosno to ovi igraci ne znaju igrat.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Polako, bez prejudiciranja molim. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo boomeri jos pricaju o nekom mentalitetu, pogotovo kako i sam kaze protiv 7. ekipe La Lige. Realno teske gluposti, ne funkcionise ti apsolutno nista od prvog do zadnjeg igraca a ti krivis cetvoricu zbog nekakvog mentaliteta, dok su svabe na terenu podjednako kurc.i ko i francuzi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izgubio se pobjednicki mentalitet pobjednika, sto
vidimo u igrama Modrica i Benzeme.
Nije do mentaliteta, zaboravljaju neki za koga igraju i sto nas je krasilo sve ove godine. Cak i kada smo igracki bili inferiorni u odnosu na druge ekipe, ginulo se na terenu. Danas gledam kako neki igrac izbacuje driblingom Upamecana kao amatera. Nisu Gladbach i Embolo slucajnost, mislio sam da ima potencijala ni blizu kvaliteta.
Logicno da je i sistem kriv, duga lopta, prebacaj sa jedne na drugu stranu i odbrana kao muha bez glave. Pod hitno Goretzku ubaciti.
Jurgen Nagelsmann.
Nije do mentaliteta, zaboravljaju neki za koga igraju i sto nas je krasilo sve ove godine. Cak i kada smo igracki bili inferiorni u odnosu na druge ekipe, ginulo se na terenu. Danas gledam kako neki igrac izbacuje driblingom Upamecana kao amatera. Nisu Gladbach i Embolo slucajnost, mislio sam da ima potencijala ni blizu kvaliteta.
Logicno da je i sistem kriv, duga lopta, prebacaj sa jedne na drugu stranu i odbrana kao muha bez glave. Pod hitno Goretzku ubaciti.
Jurgen Nagelsmann.
Svaka čast Kimmichu na mentalitetu, ali ja bih se fokusirao na tačnije pasove i manje gubljenje lopte.
Kriminalno glupo poluvrijeme.Nema ovo veze sa mentalitetom već sa sistemom i trenerom.Zajeb pozicija Coman i Gnabry,Miler nema pojma šta da radi,Musijala se pogubio da ga nije bilo nikako na terenu ne bi se primijetilo. Nagelsman ne umije ,ovo nema smisla.Kimich ne može sam na sredini.
Bayern ne može da iznese loptu niti da napravi smislenu akciju to je realnost.
Al možda se desi čudo u nastavku.
Bayern ne može da iznese loptu niti da napravi smislenu akciju to je realnost.
Al možda se desi čudo u nastavku.
VOLIM BAYERN
Kimmich njemacki mentalitet, pokusava pas nakon 76. neuspjesnih, ne odustaje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima ovdje u napisanom i istine ali da bi mentalitet proradio mora postojati ideja priča momčadi.Ovdje ni teme ni ideje niti zapleta a kamo li raspleta. Trener i igrači nisu nacisto i tu sve pada u vodu da svi mentaliteti svijeta se skupe.Neutral je napisao/la: ↑06 apr 2022, 22:01Izgubio se pobjednicki mentalitet pobjednika, sto
Jurgen Nagelsmann.
VOLIM BAYERN
Kontam šta je Julian htio sa Daviesom, al ne kontam šta je htio s Musialom u ovako tvrdoj utakmici.
Ko god da je na terenu ne znaci nista, generalno sistem ne funkcionise i to je to.
Nije istina. Ovdje će dvije izmjene okrenut utakmicu, ako se izdrži na 1-0, ali ne znam šta se čeka, kad očigledno ne ide.
Nastavlja se patnja od igre a Nagelsman ništa ne mjenja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlično igramo
Hansi izvini za sve Molim te vrati se sto prije
. Haso i Julijan mrs iz svetinje

Hansi izvini za sve Molim te vrati se sto prije

Ni Neuer nije pri sebi, naograjsali
-
- Kontakt:
Bas vas vile pronosale.
Neuer posebna prica.
Neuer posebna prica.
Ovo je baš poraz trenera. Izgledamo isto ko Lajpcig u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.