Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Samo da kazem da je pravilno reci cilj, a ne gol.Isto ko sto se kaze kos,a ne basket.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako će Anfield dočekati odbjeglog sina u maju?Osim13 je napisao/la: It's about to get Messi

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma mozda i izvuku neki remi, povoljniji rezultat za njih, ali na Campu im je masakr. Bio bi zaista veliki podvig da oni prodju ovu Barcelonu. Realno u formi smo strasnoj.Lord44 je napisao/la:Vece su sanse da nimfomanka ostane netaknuta na maturskoj ekskurziji nego Unitedu nocas
Btw za Messija, jedina 2 stadiona na kojima je gostovao a da nije zabio su: Anfield i Old Trafford ( doduse igrao samo jednom kao tinejdzer). Ove sezone ima priliku i to da skine.
27.10.2020
Suareza nadam se sa konfetama, a za Brazilca su spremne krmeće glaveBoixosNois1899 je napisao/la:Kako će Anfield dočekati odbjeglog sina u maju?Osim13 je napisao/la: It's about to get Messi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
De da vidimoOsim13 je napisao/la:Aj pakaša u ove Ronine ćabo
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nitro je napisao/la:De da vidimoOsim13 je napisao/la:Aj pakaša u ove Ronine ćabo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije neštoOsim13 je napisao/la:Nitro je napisao/la:De da vidimoOsim13 je napisao/la:Aj pakaša u ove Ronine ćabo

- BosniaBoston
- Kontakt:
Rashford za 176 utakmica karijere ima čak 50 golova i 26 asistencija kao centarfor
Ja uzdanice i gova.na

Ja uzdanice i gova.na
#Punoljetstvo
Prvo, od tih 176 utakmica vise od 50 % je proveo kao krilo.BosniaBoston je napisao/la:Rashford za 176 utakmica karijere ima čak 50 golova i 26 asistencija kao centarfor![]()
Ja uzdanice i gova.na
Dalje...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo je klasik lige šampiona, ostale utakmice četvrtfinala plač majke božije.
Naravno, govorim o utakmici na Trafordu.
Naravno, govorim o utakmici na Trafordu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
http://bfst.toenobarca je napisao/la:E **** ga, valja mi ganjati streamjelle je napisao/la:Juventusenobarca je napisao/la:Sta sad na kraju prenosi arena 1
http://www.sport365.sx/en/home
https://livesport.ws/football
Eto ti neki ako ti je mrsko trazit, s tim da je na ovom prvom linku ekstra slika, engleski komentatori, nema ovih naših botova

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Očito ne znaš da citiraš običnog klaunaAsteriks je napisao/la:Prvo, od tih 176 utakmica vise od 50 % je proveo kao krilo.BosniaBoston je napisao/la:Rashford za 176 utakmica karijere ima čak 50 golova i 26 asistencija kao centarfor![]()
Ja uzdanice i gova.na
Dalje...
Hvala, ma slika je najbitnija, komentatori manje viseBobadilla je napisao/la:http://bfst.to
http://www.sport365.sx/en/home
https://livesport.ws/football
Eto ti neki ako ti je mrsko trazit, s tim da je na ovom prvom linku ekstra slika, engleski komentatori, nema ovih naših botova

Ovake za zadovoljstvom docekam na volej.Očito ne znaš da citiraš običnog klauna
Neka analizira minutazu pomenutog Rasha zadnje dvije sezone. Tamo stoji npr. 35 tekmi epl-a, ali svega 17 poceo kao starter te izbio na nekih 1800 min (2017/18.) kao i sezonu prije sa cak 100 minuta manje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidjecemo mi veceras ko je klaunNitro je napisao/la:Očito ne znaš da citiraš običnog klaunaAsteriks je napisao/la:Prvo, od tih 176 utakmica vise od 50 % je proveo kao krilo.BosniaBoston je napisao/la:Rashford za 176 utakmica karijere ima čak 50 golova i 26 asistencija kao centarfor![]()
Ja uzdanice i gova.na
Dalje...

P.S zar ti ja nisam na ignore

#Punoljetstvo
Pa citiran je Asteriks kakve veze ima ako si na ignore.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobar grafika.
Ronaldo 2011/12 ni među top 10, a onda kao brzi voz. Bolestan dvojac.
Ronaldo 2011/12 ni među top 10, a onda kao brzi voz. Bolestan dvojac.

Benzema 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.