FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2014, 10:07

Jos nismo trazili od onih kojima dugujemo da nam halale. S'vidio sampiona sta rade ;-)
Nisu tu cista posla, garant

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jan 2014, 10:14

raskinuli sa komazecom :(

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 14 jan 2014, 10:21

sta se ovo desi, sekunde mi nije jasno...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jan 2014, 10:21

aS_Roma je napisao/la:raskinuli sa komazecom :(
samo transparetan rad ...
Željeznicar za život cijeli !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jan 2014, 10:24

likusa je napisao/la:
Igraču je u proteklom periodu ponuđeno više opcija za ostanak u Sarajevu, ali je on svaku odbio - uključujući i razgovore sa našim partnerskim klubom Cardiff City FC - čime je očito pokazao da mu nije stalo do šampionskog i evropskog puta našeg kluba. Istovremeno je igrač svojim izjavama u medijima u proteklom periodu dezavuisao javnost i naše navijače o svom statusu, svo vrijeme pregovarajući sa više klubova o svom odlasku iz Kluba.

Fudbalski klub Sarajevo ne želi i neće biti predmet ničijih ucjena ni pritisaka, jer naš je cilj jedan i naš put je jasan.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2014, 10:24

Dajte covjeku koju stotinu hiljada na ruke, sta je to za vas...
Boljeg napadaca odavno niste imali...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 jan 2014, 10:25

Koliko god on bio dobar mozda je ovo najbolje rijesenje. Mislim ako je vec cijelo vrijeme bio u nedoumici da li ce ostati, tj da je samo cekao bolju ponudu da ode bolje nek ide ovako nego za mjesec dana.

Fudbalski klub Sarajevo raskinuo je ugovor sa igračem Nikolom Komazecom.

Igraču je u proteklom periodu ponuđeno više opcija za ostanak u Sarajevu, ali je on svaku odbio - uključujući i razgovore sa našim partnerskim klubom Cardiff City FC - čime je očito pokazao da mu nije stalo do šampionskog i evropskog puta našeg kluba. Istovremeno je igrač svojim izjavama u medijima u proteklom periodu dezavuisao javnost i naše navijače o svom statusu, svo vrijeme pregovarajući sa više klubova o svom odlasku iz Kluba.

Lijepo je navedeno da mu je klub ponudio vise opcija da bi potpisao ugovor, na sto se Nikola ocito oglusio. Samim tim je bilo pitanje vremena kad ce otici. Drugo je sto je on ovamo izjavama bacao koske navijacima itd
Ovako cemo bar na vrijeme naci zamjenu a i poslati poruku ostalim igracima, sadasnjim i buducim.
Koliko me razocarala ova odluka (zbog kvalitete Komazeca), toliko me je i razveselila zbog ovog:"Fudbalski klub Sarajevo ne želi i neće biti predmet ničijih ucjena ni pritisaka, jer naš je cilj jedan i naš put je jasan."
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jan 2014, 10:26

Izgleda doveo ga irfan cim je ovo ovako zavrsilo a i Bog zna kakav je ugovor imao

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 14 jan 2014, 10:29

Kod vas nista novo. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jan 2014, 10:30

aS_Roma je napisao/la:
likusa je napisao/la:

Fudbalski klub Sarajevo ne želi i neće biti predmet ničijih ucjena ni pritisaka, jer naš je cilj jedan i naš put je jasan.
Ovo je samo dokaz DA niko ne želi igrati ovdje,prva prilika odose..
Željeznicar za život cijeli !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2014, 10:36

Znas ono, dajemo pare na ruke, puni smo ko brod, prosetat cemo se ligom dominacija narednih nekoliko decenija... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jel vam sad jasno da smo mi daleko od cilja, idemo dobrim putem ali jako sporo....

Kao sto sam na pocetku sezone rekao: GOLA BORBA ZA EVROPU

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 14 jan 2014, 10:40

Sumnjivo da sa najboljim strijelcom raskines ugovor tek tako... daj pare i evo ti papiri ili odsteta... mutna posla definitivno...

Hoces ici daj da i mi budemo dobri , a sad mu dati slobodne papire odjednom :? :?

Nije Irfan ima na internetu negdje sam citao valjda ga stevic zastupa... Miroslav Stevic
Zadnja izmjena: Buba00, dana/u 14 jan 2014, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jan 2014, 10:40

Covjek je imao u ugovoru da moze otici za 25 milja.Doveo ga Irfan,frajer nije znao bil kako il piskio.Jest kvalitet al necemo te mi pripremiti da valja i onda pred gostovanje u Zenicu ti se uhvatiti noge.Odlican potez uprave.
1946

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 14 jan 2014, 10:41

Svugdje je to tako, ne samo ovdje. Svugdje igraci samo cekaju bolju ponudu i odose. Naravno ovdje je to posebna prica, ali ja vjerujem da to nece biti tako za par godina. Vjerujem da ce nasi klubovi stati na noge kao sto to sada cini Sarajevo. Potpisivati ugovore sa igracima na vise godina kako bi se njihovom prodajom moglo zaraditi nesto, a ne potpisu na pola godine ili godinu i na kraju sezone ode covjek za djabe ili su mu ostali duzni nekoliko plata pa ga moraju pustiti. To se vise sa Sarajevom nece desavati ja sam siguran. Ipak su po meni i ovim potezom pokazali koliko su ozbiljni i vjerujem da ce sada doci jos bolji napadac. Ako nista nek dodje Hadzic i vjerujem da Sarajevo ne bi tako nista izgubilo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 jan 2014, 10:41

Head je napisao/la:Covjek je imao u ugovoru da moze otici za 25 milja.Doveo ga Irfan,frajer nije znao bil kako il piskio.Jest kvalitet al necemo te mi pripremiti da valja i onda pred gostovanje u Zenicu ti se uhvatiti noge.Odlican potez uprave.
Sustina, niko nije veci od kluba. Hvala za sve, a sad adio.
1946

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 jan 2014, 10:45

hilmo je napisao/la:Znas ono, dajemo pare na ruke, puni smo ko brod, prosetat cemo se ligom dominacija narednih nekoliko decenija... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jel vam sad jasno da smo mi daleko od cilja, idemo dobrim putem ali jako sporo....

Hilmo burazeru ti si zivota mi najveci pesimista kojeg sam sreo. Citam postove tvoje i uvijek su ispunjeni maksimalnim pesimizmom.
Hoces li se pokriti dekom i banovati, ako ne bude "GOLA BORBA ZA EVROPU" vec za titulu?

Nek poselami Irfana i nek mu je sa srecom.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jan 2014, 10:46

Sta vam je ljudi cudo. :idea:
Nikola je ucjenivao Sarajevom,i otezao sa potpisom ugovora.Jednostavno je Uprava kluba odlucila to presjeci,te mu ponudila mogucnost ostanka, ili odlaska iz kluba.Nikola se odlucio za otici, i nek mu je sa srecom.
Ono sto je dobro da Fudbalski klub Sarajevo ne želi,i neće biti predmet ničijih ucjena ni pritisaka,pa makar to bio i Komazec, najbolji strijelac kluba.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jan 2014, 10:51

Hordas Doboj je napisao/la: Hilmo burazeru ti si zivota mi najveci pesimista kojeg sam sreo. Citam postove tvoje i uvijek su ispunjeni maksimalnim pesimizmom.
Hoces li se pokriti dekom i banovati, ako ne bude "GOLA BORBA ZA EVROPU" vec za titulu?

Nek poselami Irfana i nek mu je sa srecom.
Ja kad sam god imao velika ocekivanja desilo se i veliko razocarenje. Od pocetka sezone mi igramo jako lose, ne ulazim u to do koga je, ali nasa igra mi ne daje nimalo optimizma. Sad smo Plakala poslali na poseudbu, s Karicem i Komazecom raskinuli ugovore ostao samo Bilbija, ekipa koja pretenduje na vrh a imamo jednog napadaca. OK sad ce svi reci doci ce novi, sigurno da hoce ali hoce li nam biti od koristi, cisto sumnjam.
Uprava oko kluba i organizacije radi jako dobro, ali smo na sportskom planu nula.

Irfan jos ima svoje prste u klubu, jer je on prosle godine dao pare da se dobije licenca.

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2014, 10:52

hilmo je napisao/la:Znas ono, dajemo pare na ruke, puni smo ko brod, prosetat cemo se ligom dominacija narednih nekoliko decenija... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kako matematika, logika i realnost nisu nikad bili popularni kod vas, oduvijek me je interesovalo od kud ti pitar?
I kako te do sad 100 x nisu popljuvali ovdje, neistomišljenici, jer je to popularno?
Fkt nemoj ovo shvatiti ko provokaciju...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 jan 2014, 10:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Nikola je pametan momak ;)
1L8F9C2 je napisao/la: Ne misli on ici a da klub ne dobije sto mu pripada. Nikola je korektan momak ;)
a spominjali ste i neke lige petice :lol: :lol: :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, misstianopenaldo i 49 gostiju.