Nisu tu cista posla, garant
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo transparetan rad ...aS_Roma je napisao/la:raskinuli sa komazecom
Igraču je u proteklom periodu ponuđeno više opcija za ostanak u Sarajevu, ali je on svaku odbio - uključujući i razgovore sa našim partnerskim klubom Cardiff City FC - čime je očito pokazao da mu nije stalo do šampionskog i evropskog puta našeg kluba. Istovremeno je igrač svojim izjavama u medijima u proteklom periodu dezavuisao javnost i naše navijače o svom statusu, svo vrijeme pregovarajući sa više klubova o svom odlasku iz Kluba.likusa je napisao/la:samo transparetan rad ...aS_Roma je napisao/la:raskinuli sa komazecom
Koliko god on bio dobar mozda je ovo najbolje rijesenje. Mislim ako je vec cijelo vrijeme bio u nedoumici da li ce ostati, tj da je samo cekao bolju ponudu da ode bolje nek ide ovako nego za mjesec dana.aS_Roma je napisao/la:raskinuli sa komazecom
Ovo je samo dokaz DA niko ne želi igrati ovdje,prva prilika odose..aS_Roma je napisao/la:Igraču je u proteklom periodu ponuđeno više opcija za ostanak u Sarajevu, ali je on svaku odbio - uključujući i razgovore sa našim partnerskim klubom Cardiff City FC - čime je očito pokazao da mu nije stalo do šampionskog i evropskog puta našeg kluba. Istovremeno je igrač svojim izjavama u medijima u proteklom periodu dezavuisao javnost i naše navijače o svom statusu, svo vrijeme pregovarajući sa više klubova o svom odlasku iz Kluba.likusa je napisao/la:samo transparetan rad ...aS_Roma je napisao/la:raskinuli sa komazecom
Fudbalski klub Sarajevo ne želi i neće biti predmet ničijih ucjena ni pritisaka, jer naš je cilj jedan i naš put je jasan.
Sustina, niko nije veci od kluba. Hvala za sve, a sad adio.Head je napisao/la:Covjek je imao u ugovoru da moze otici za 25 milja.Doveo ga Irfan,frajer nije znao bil kako il piskio.Jest kvalitet al necemo te mi pripremiti da valja i onda pred gostovanje u Zenicu ti se uhvatiti noge.Odlican potez uprave.
Hilmo burazeru ti si zivota mi najveci pesimista kojeg sam sreo. Citam postove tvoje i uvijek su ispunjeni maksimalnim pesimizmom.hilmo je napisao/la:Znas ono, dajemo pare na ruke, puni smo ko brod, prosetat cemo se ligom dominacija narednih nekoliko decenija...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel vam sad jasno da smo mi daleko od cilja, idemo dobrim putem ali jako sporo....
Kao sto sam na pocetku sezone rekao: GOLA BORBA ZA EVROPU
Ja kad sam god imao velika ocekivanja desilo se i veliko razocarenje. Od pocetka sezone mi igramo jako lose, ne ulazim u to do koga je, ali nasa igra mi ne daje nimalo optimizma. Sad smo Plakala poslali na poseudbu, s Karicem i Komazecom raskinuli ugovore ostao samo Bilbija, ekipa koja pretenduje na vrh a imamo jednog napadaca. OK sad ce svi reci doci ce novi, sigurno da hoce ali hoce li nam biti od koristi, cisto sumnjam.Hordas Doboj je napisao/la: Hilmo burazeru ti si zivota mi najveci pesimista kojeg sam sreo. Citam postove tvoje i uvijek su ispunjeni maksimalnim pesimizmom.
Hoces li se pokriti dekom i banovati, ako ne bude "GOLA BORBA ZA EVROPU" vec za titulu?
Nek poselami Irfana i nek mu je sa srecom.
Kako matematika, logika i realnost nisu nikad bili popularni kod vas, oduvijek me je interesovalo od kud ti pitar?hilmo je napisao/la:Znas ono, dajemo pare na ruke, puni smo ko brod, prosetat cemo se ligom dominacija narednih nekoliko decenija...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel vam sad jasno da smo mi daleko od cilja, idemo dobrim putem ali jako sporo....
Kao sto sam na pocetku sezone rekao: GOLA BORBA ZA EVROPU
Sarajlijc@ je napisao/la:Nikola je pametan momak
a spominjali ste i neke lige petice1L8F9C2 je napisao/la: Ne misli on ici a da klub ne dobije sto mu pripada. Nikola je korektan momak
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, misstianopenaldo i 49 gostiju.