Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Cengiz Under ni u Celiku ne moze igrat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
E Boze sacuvaj jesu losi, ono bi Vitez razvalio a Livaja im uvalio. Sturni Dzeko iz Rome hljeba ti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne znam sto se vi cudite, ja Romu otkako pratim (citaj otkako je Pjana preso u nju) vazda su problema imali nekakvih. Ljudi misle da su **** klub, a u zadnjih 20 godina jedan Skudeto. Hau jes no, legendarni klub.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Uplatio Arenu radi njega i Pjanića, sada kada odu, koji će mi klinac Arenababino je napisao/la:ne znam jesam li 1-2 ofulao kako je dzeko tu ali ako ode pogledat cu ih mozda kontra juventusa, zbog pjanica:-)Alminjo99 je napisao/la:Edine idi, samo da u životu ne pogledam više utakmicu mrtve Rome.
gdje ce?Esport je napisao/la:Uplatio Arenu radi njega i Pjanića, sada kada odu, koji će mi klinac Arenababino je napisao/la:ne znam jesam li 1-2 ofulao kako je dzeko tu ali ako ode pogledat cu ih mozda kontra juventusa, zbog pjanica:-)Alminjo99 je napisao/la:Edine idi, samo da u životu ne pogledam više utakmicu mrtve Rome.

ja arene i moju tv trpim svo vrijeme radi njih dvojice.
nemoj toliko jako dzekinho, povrijedit ces golmana ko brat cengiz:-)
Kloc
Ovako realno nevidim nesto ni da Dzeko vrjedi te neke milione ali fakat.Ako ode u Celzi onda je stvarno maher i uzme tolike pare.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Vidi se da je totalno syeban zbog propalog transfera...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ako govorimo o razlici, jedna pomena vrijedna je pristup navijaca. Ovi Italijani se unervoze u 55. minuti i spominju siru familiju sigurno dok Englezi u 89. gone i podrzavaju.
Nadam se odlasku ali licno ne vjerujem u isti. Sve ce nam veceras reci Edinov pozdrav sa navbijacima ako ga bude.
Nadam se odlasku ali licno ne vjerujem u isti. Sve ce nam veceras reci Edinov pozdrav sa navbijacima ako ga bude.
4-IN-A-ROW
Konacno propo Celzi,njemu se vise neigra u Romi,dakle ocekujemo uskoro zvizduke i klupu.
Vec je javljeno nema nista od prelazka u Celzi.
Strasni su
Bogalji 

Gasi Arenu prelazimo na Moja TV.
i ovaj kreten je sto puta rekao:"ako ode dzeko" u ove dvije tekme..ubi u mozak.
sreca pa nema vise tekmi u ovom prelaznom roku:-)
sreca pa nema vise tekmi u ovom prelaznom roku:-)
Ostani gdje jesi,nemoj u Chelsea 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
raja jos uvijek naduvan od slavlja nove godine:-)