Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ako imaju 30 mil funi kao sto su lafo nudili za wiliana onda zasto ih bacili na benteka,stu ri im ga moze i krilo igrati kao u celziju
benteke, lukaku najbolji napadaci na svijetu za 2-3 godine
benteke, lukaku najbolji napadaci na svijetu za 2-3 godine
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 21 avg 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma volim ja malo da se zanesem u mislima i onda se vratim u realnostParadajz je napisao/la:Necemo preterivati jbg...Otelo je napisao/la: Onda 50mil.

Dani ne moze igrati krilo .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo ne Ardu..To bi bio promasaj 100% (za pare koje traze)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BeyKopites
- Kontakt:
Arda mi je jedan od najdražih igrača a da ne igra u Liverpoolu al' mislim da ne vrijedi 24m eura.Jbg. znam takva je klauzula, samo sumnjam da će dati za njega 24m a za poprilično boljeg igrača (Willian) nisu mogli dati 30mPonos Torina je napisao/la:Arda ima klauzulu od 24M pa eto mozemo ga ocekivati posto on zeli da igra u Engleskoj,Arsenal je zainteresovan

EDIT: Prestiže me @Fudo
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koje fakte? Hajd da vidimo o čemu tačno pričaš.Paradajz je napisao/la:A klauzula 45m, jbg...Otelo je napisao/la:Ja bih sad bacio 35mil na Drexlera.
Carlo, nauci fakte, prvo posto ne znas sta je to, a ja cu se potruditi oko investicije, poznato mi, ali se nmg setiti sta je to...Kakav si spinner, zao mi te, covek nije u pravu, i dalje tera svoje...
Samo teraj rokane...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Otelo je napisao/la:
Dani ne moze igrati krilo .

Ben Smith @BenSmithBBC 26m
#LFC have rejected an approach from Napoli for defender Martin Skrtel. More on @BBCSport shortly.

Klasicnog napadaca gurati na krilo da se muci a moze 60 % vise ponudit na poziciji CF -a mi nema bas smisla.Torres_9 je napisao/la:Otelo je napisao/la:
Dani ne moze igrati krilo .itekako moze
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
drug u celziju je dominiro po strani i im'o je napacenog torresa u napadu 11 golova 5 asist u toj sezoniOtelo je napisao/la:Klasicnog napadaca gurati na krilo da se muci a moze 60 % vise ponudit na poziciji CF -a mi nema bas smisla.Torres_9 je napisao/la:Otelo je napisao/la:
Dani ne moze igrati krilo .itekako moze
:gifkojijedekokice:
Dani ne moze igrati krilo .[/quote]
itekako moze[/quote]
Klasicnog napadaca gurati na krilo da se muci a moze 60 % vise ponudit na poziciji CF -a mi nema bas smisla.[/quote]
drug u celziju je dominiro po strani i im'o je napacenog torresa u napadu 11 golova 5 asist u toj sezoni[/quote]
Pa ko bi pri zdravoj pameti stavljao Danija koji je u veličanstvenoj formi na krilo ?

Klasicnog napadaca gurati na krilo da se muci a moze 60 % vise ponudit na poziciji CF -a mi nema bas smisla.[/quote]
drug u celziju je dominiro po strani i im'o je napacenog torresa u napadu 11 golova 5 asist u toj sezoni[/quote]
Pa ko bi pri zdravoj pameti stavljao Danija koji je u veličanstvenoj formi na krilo ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja sam još na početku prijelaznog roka priželjkivao Bentekea.
Salah opet postigao gol za Basel. Šteta što se ne interesujemo za njega.
Salah opet postigao gol za Basel. Šteta što se ne interesujemo za njega.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Cijena od 24 miliona eura za Ardu je bagatela.BeyKopites je napisao/la:Arda mi je jedan od najdražih igrača a da ne igra u Liverpoolu al' mislim da ne vrijedi 24m eura.Jbg. znam takva je klauzula, samo sumnjam da će dati za njega 24m a za poprilično boljeg igrača (Willian) nisu mogli dati 30mPonos Torina je napisao/la:Arda ima klauzulu od 24M pa eto mozemo ga ocekivati posto on zeli da igra u Engleskoj,Arsenal je zainteresovan
EDIT: Prestiže me @Fudo
Willian se ne moze porediti sa turcinom.
Jedino se moze govoriti o tome ko je potrebniji Liverpoolu u ovom trenutku.
Turan svakako igra za veliki klub i igrat ce LP ove sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Carlo je napisao/la: Koje fakte? Hajd da vidimo o čemu tačno pričaš.

Pa covece prvi si okacio nekakav ugovor za nekakvog bejzbol igraca i rekao imaju pare, ima za ulaganje u Red Soxe, a wage bill daleko veci u LFC nego tamo. Pricas o nekakvim investicijama i troskovima, ne znas ni sam sta hoces reci. Kao da nisu dali 50-60m proslu sezonu za pojacanja i za nov ugovor Suareza ? Ili su i to neki troskovi, a nov ugovor za bejzbol igraca je investicija ? Plus Boston Red Sox obrcu vecu lovu sa manje ulaganja. Zasto se pravis glup ili lud kada to nisi ???
Arda je klasa, vredi 30m, a ne 24m kolika mu je klauzula, ali on igra LS, nisam siguran da je dostupan LFC. Ne bih rekao da je bolji od Williana, niti da je ovaj bolji od njega, tu su negde...
Pa da, ja pričam cijelo vrijeme što i ti: Imaju pare za Red Soxe, za Liverpoola nemaju. Brinu o Red Soxima, o Liverpoolu ne.Paradajz je napisao/la:Carlo je napisao/la: Koje fakte? Hajd da vidimo o čemu tačno pričaš.![]()
Pa covece prvi si okacio nekakav ugovor za nekakvog bejzbol igraca i rekao imaju pare, ima za ulaganje u Red Soxe, a wage bill daleko veci u LFC nego tamo. Pricas o nekakvim investicijama i troskovima, ne znas ni sam sta hoces reci. Kao da nisu dali 50-60m proslu sezonu za pojacanja i za nov ugovor Suareza ? Ili su i to neki troskovi, a nov ugovor za bejzbol igraca je investicija ? Plus Boston Red Sox obrcu vecu lovu sa manje ulaganja. Zasto se pravis glup ili lud kada to nisi ???
Arda je klasa, vredi 30m, a ne 24m kolika mu je klauzula, ali on igra LS, nisam siguran da je dostupan LFC. Ne bih rekao da je bolji od Williana, niti da je ovaj bolji od njega, tu su negde...
Završena priča.
Carlo je napisao/la: Pa da, ja pričam cijelo vrijeme što i ti: Imaju pare za Red Soxe, za Liverpoola nemaju. Brinu o Red Soxima, o Liverpoolu ne.
Završena priča.

Ok ok, ne vredi dalje o ovome...
Hajd' to sve na stranu , al' hoće nas ova Villa razbit' u subotu , nedjelju kad več budemo igrali . Auuu 

Tako blizu, a tako daleko.
Aston Villa večeras pokradena protiv Chelsea, mislim da su svi na stadionu vidjeli da je bila Terry-jeva ruka u 16-ercu samo nijedan od sudija nije vidio. Jako su organizirani u odbrani, sve lopte u napadu idu na Benteke-a koji uglavnom spušta za Weimanna. Naša prednost može biti samo umor od ove utakmice, predviđam da će nam biti teško ko večeras Chelsea-ju.
- Ponos Torina
- Kontakt:

Ne ponovilo se

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 avg 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Njegova otkupna klauzula je 20m funti, ne vidim zašto bi bio nedostupan.Ipak, mislim da on svakako nije na radaru Liverpoola tako da sve ove priče ne piju vode.Paradajz je napisao/la: Arda je klasa, vredi 30m, a ne 24m kolika mu je klauzula, ali on igra LS, nisam siguran da je dostupan LFC. Ne bih rekao da je bolji od Williana, niti da je ovaj bolji od njega, tu su negde...
Svakako, ja bih prije dao 30m za Williana koji je po meni kvalitetniji igrač nego 20m za Turana (iako navija za LFC što mu je veliki +)

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.