Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
uHljebili su se mnogi ovde,imaju veoma visoke plate,jedva cekam da ih se kutarisemo sto zbog ekonomske sit,sto zbog nekih drugih stvari,pa nije United humanitarna

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4531_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Čestitke na velikoj pobjedi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ander Herrera made 8 successful tackles vs QPR, at least double than any other player on the pitch. [statszone]
Ander Herrera created 4 chances vs QPR, more than any other player on the pitch. [statszone]
106 touches.
91 % passer rating.
100 % headers won.
8 tackles.
9.9 rating out of perfect 10.
323 total touches between him, Blind, Di Maria.

Daley Blind made 112 passes for Man Utd today, the fifth highest total recorded in a PL game this season.
91% - Man Utd's pass completion vs QPR today is the highest recorded by a team in the Premier League this seas

Kapitenu čestitke

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Shearer-a mislim da nema šanse stići, ali zato Cole pada 

- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Konacno jedna kvalitetna tekma od pocetka do kraja, a jako bitni momenti su golovi Di Marie i Herere jer su im digli samopouzdanje sto je jako bitno za ovu ekipu koja ce od njihovih igara mnogo zavisiti. Takodjer je primjetna velika euforija kod navijaca, kako onih na stadionu tako i nas kraj malih ekrana, naravno sasvim je razumljiva, no morat cemo se sto prije spustiti na zemlju i shvatiti da je ovo tim koji se gradi te da stvari nece ici tako glatko. Ja iskreno ocekujem jos koje proklizavanje prije hvatanja nekog ozbiljnijeg zaleta i puta ka vrhu tabele.
Mozda danas nije bila u prvom planu ali bojim se da ce nam odbrana ove sezone zadavati najvise glavobolja jer sem Jonsa nemamo ozbiljnog stopera, Evans je daleko od sigurnog, Bleket jos toliko dalji, Smalling prosjek poput Evansa, a Roho vecini enigma tako da smo na jako tankom ledu kada je ovaj dio tima upitanju. Sve su prilike da bi se januar mogao panicno docekati zbog ove pozicije..
Mozda danas nije bila u prvom planu ali bojim se da ce nam odbrana ove sezone zadavati najvise glavobolja jer sem Jonsa nemamo ozbiljnog stopera, Evans je daleko od sigurnog, Bleket jos toliko dalji, Smalling prosjek poput Evansa, a Roho vecini enigma tako da smo na jako tankom ledu kada je ovaj dio tima upitanju. Sve su prilike da bi se januar mogao panicno docekati zbog ove pozicije..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali vidim odlican rezultat...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eh kad nisi, evo ti snimak, ima da pogledaš:OnlyUnited je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vidim odlican rezultat...
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... rk-rangers
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
potez utakmice
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/B6100B ... xw_CPThHP2" onclick="window.open(this.href);return false;

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/B6100B ... xw_CPThHP2" onclick="window.open(this.href);return false;

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Danasnjom tekmom sam prezadovoljan.stvarno rijeci nemam.sve je bilo potaman a bilo je i savršenih stvari.pa taj Di Maria.kolko nam je falio takav igrač,godinama.za njegovu partiju mogu reci samo hvala na show-u majstore.herrera isto tako.roho je pravi igrač za nas.lik zna sve s loptom.blind,pa konačno jedan pravi dm koji zatvara i pomaže odbrani.a šteta.jedino mi zao sto junuzaj ne igra u prvoj.a volio bi i mislim da bi mogao igrati umjesto mate.jer mata nije prava dedetka za nas tim.dao je on doduše danas gol al igra nidje veze.sve u svemu vjerujmo van galu,našem lideru.
Mata ima strasnu statistiku i njega ne mozws izbacit i ubacit Januzaja nikako, Mata igra solisno i samo moze bolje i uz ivakve ifrace ce biti i sam bolji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Daley Blind's pass map

poslije Di Marie igrac utakmice a prva utakmica

poslije Di Marie igrac utakmice a prva utakmica

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kad je potpisao, govorili smo da Blind moze bit vrlo vazno pojacanje, iako nije spektakularan igrac. Drasticno poboljsanje na toj poziciji, pogotovo sada kada je Carrick povrijedjen. Volio bi jedino da je malo jaci u duelu, ali dobro je i ovako.
Treba rec i da je Rojo bio dobar. Agresivan, a dobar sa loptom. Jos Shaw da udje u ritam i da gazimo. Imamo vremena do novembra kada nas cekaju City i Chelsea za redom. Moramo bit spremni.
Treba rec i da je Rojo bio dobar. Agresivan, a dobar sa loptom. Jos Shaw da udje u ritam i da gazimo. Imamo vremena do novembra kada nas cekaju City i Chelsea za redom. Moramo bit spremni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mene Blind baš podsjeća na Carricka. Vrlo sličan profil igrača. Vjerovatno će jedan drugom bit konkurencija ove sezone, što je odlično. Dakle, da ne budu fletcheri, cleverleyi, andersoni (
) i sl. ni blizu postave, što je doskora bio slučaj. Sumnjam da ćemo ih imat priliku zajedno gledat na terenu. Možda jedino u nekoj defanzivnijoj varijanti.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ma moze covjek trcati citav dan ako treba i sto je najvaznije uvijek FITCartman je napisao/la:Kad je potpisao, govorili smo da Blind moze bit vrlo vazno pojacanje, iako nije spektakularan igrac. Drasticno poboljsanje na toj poziciji, pogotovo sada kada je Carrick povrijedjen. Volio bi jedino da je malo jaci u duelu, ali dobro je i ovako.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Fantastična utakmica i rezultat danas!
Punih 5 godina čekam igrača koji ide okomito na protivnika i ruši sve ispred sebe, igrača na čiji dodir lopte i povlačanje akcije iz naše polovine cijeli Old Trafford ustaje na noge, jer znaš da može čudo napravit.
Rojo - pozitivni bezobrazluk i agresivnost koja nam je trebala
Blind - jako dobar ali mislim ne toliko koliko ga se hvali ... fali mu malo čvrstine u duelu za pravog DM-a , a to je nešto sto se radom i treningom može izgraditi
Jedino što me 'brine' je to što su Shaw i Rojo po svemu sudeći jedan drugom konkurenti za startnu postavu, a obojica zaslužuju prvih 11.
Punih 5 godina čekam igrača koji ide okomito na protivnika i ruši sve ispred sebe, igrača na čiji dodir lopte i povlačanje akcije iz naše polovine cijeli Old Trafford ustaje na noge, jer znaš da može čudo napravit.

Rojo - pozitivni bezobrazluk i agresivnost koja nam je trebala

Blind - jako dobar ali mislim ne toliko koliko ga se hvali ... fali mu malo čvrstine u duelu za pravog DM-a , a to je nešto sto se radom i treningom može izgraditi
Jedino što me 'brine' je to što su Shaw i Rojo po svemu sudeći jedan drugom konkurenti za startnu postavu, a obojica zaslužuju prvih 11.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Eo sad odgledah ove duže highlightse. Odlicna utakmica, za razliku od prošle tri. Ovaj QPR je teška qrcina, ali eto.
Di Maria je zvijer, ja fakat ne znam kojom logikom je njega Perez prodao, neku vecu platu tražio ili šta ? Pa momak je sigurno zaslužuje, ovo što smo dobili je nestvarno. Jedni potezom izvrne odbranu, napadaca izbaci u gol šansu. Odlican igra, thanks Madrid.
Blind mali fino to hendla, zna kome, zna kada. Nema nekog qrcenja sa loptom, zna svoj posao. Još je i polivalentan, odlicno.
Bušilica moja, kapitenski to radi. On može šta hoce, zato ce akoBogda za koju godinu gore s Chaltonom i Fergijem u ložu. Divim se ovom covjeku, vidim i Anrija je stigao.
RVP, nije u formi. Pokušava, ali ne ide. Mada to njega sigurno nece pokolebati, a i imamo sada strašnu zamjenu.
Ander, fajter pravi. Dosta oduzetih lopti, gol, asistencija. Sjajno za sada, vidjecemo ga dalje.
Januz, izgorio u želji. Ali je mlad, vremena na pretek za malog. Bit ce to naš lider za nekoliko godina, sredit ce njega Galonja.
Tigar, željan igre, sljedecu bi trebao zapoceti umjesto Robina.
I da, Rio doktorski odigrao za nas, a ko je ocekivao drugacije od takve legende.
Di Maria je zvijer, ja fakat ne znam kojom logikom je njega Perez prodao, neku vecu platu tražio ili šta ? Pa momak je sigurno zaslužuje, ovo što smo dobili je nestvarno. Jedni potezom izvrne odbranu, napadaca izbaci u gol šansu. Odlican igra, thanks Madrid.

Blind mali fino to hendla, zna kome, zna kada. Nema nekog qrcenja sa loptom, zna svoj posao. Još je i polivalentan, odlicno.
Bušilica moja, kapitenski to radi. On može šta hoce, zato ce akoBogda za koju godinu gore s Chaltonom i Fergijem u ložu. Divim se ovom covjeku, vidim i Anrija je stigao.

RVP, nije u formi. Pokušava, ali ne ide. Mada to njega sigurno nece pokolebati, a i imamo sada strašnu zamjenu.

Ander, fajter pravi. Dosta oduzetih lopti, gol, asistencija. Sjajno za sada, vidjecemo ga dalje.
Januz, izgorio u želji. Ali je mlad, vremena na pretek za malog. Bit ce to naš lider za nekoliko godina, sredit ce njega Galonja.
Tigar, željan igre, sljedecu bi trebao zapoceti umjesto Robina.
I da, Rio doktorski odigrao za nas, a ko je ocekivao drugacije od takve legende.

Momcina Rojo sa navijacima:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Gledaj koliki su hajnekeni kod ovih Engleza mater im yebem. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.