Evo, ja cu zacas napraviti sportski portal i napisati tu vijest, ali na engleskom, naravnoRaonffa je napisao/la:Smiješni su više sa ovim odgađanjem "odlaska Edina u London", pogotovo naši mediji koji pola prenose od stranih, a pola sami pišu i lupaju. Sad je najnovije da se očekuje u Londonu do kraja prelaznog roka. Čekam sad samo da neko od medija napiše znat će se sve do ljeta
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
bas me interesuje mogu li ovi nekog dobiti sa cengizom i pelegrinijem u sastavu...
Sarni Džeksone u poluvremenu, bolje da za visocku Bosnu igras.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bezidejna Roma do bola
Pa vise Zeljo ima ideje u igri od ove Rome
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo za gledat nije ...kako su losi ovo je nevjerovatno. Spaletti je bio trenercina, Po meni veliku gresku su napravili kada su Mu dali otkaz. Ovaj novi veze nema, a najjaca su Mu ova njegova pojacanja iz sassuola 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nisu oni njemu otkaz dali, čovjek nije htio da ostane na klupi Rome, već se na prošlosezonskoj zimskoj pauzi znalo da će on u Inter. Sa tim da mu baš ni u Interu ne cvijetaju ruže, al' za Romu je bio odličan.bhfanatic14 je napisao/la:Ovo za gledat nije ...kako su losi ovo je nevjerovatno. Spaletti je bio trenercina, Po meni veliku gresku su napravili kada su Mu dali otkaz. Ovaj novi veze nema, a najjaca su Mu ova njegova pojacanja iz sassuola
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogo je vala i Dzeko izvesti 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ne smije vise:-)
zato 'projektovani totti' smije i umije:-)
zato 'projektovani totti' smije i umije:-)
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dobro nije bitno otkaz ili sam otiso, znam da je se uvjek kuhalo sa covjekom zbog tottija koji nije mogo hodat vise sa 40..da treba igrat i kao on ga ucjenjuje sto ga drzi na klupi itd..samo znam da je bio idealan za romu, izvuko je maksimum iz ekipe, digo je i dzeku na velik nivo, salaha isto, totalno je roma pala odkad je otiso. Jos Ako im dzeko sad ode onda je sve gotovo.Raonffa je napisao/la:Nisu oni njemu otkaz dali, čovjek nije htio da ostane na klupi Rome, već se na prošlosezonskoj zimskoj pauzi znalo da će on u Inter. Sa tim da mu baš ni u Interu ne cvijetaju ruže, al' za Romu je bio odličan.bhfanatic14 je napisao/la:Ovo za gledat nije ...kako su losi ovo je nevjerovatno. Spaletti je bio trenercina, Po meni veliku gresku su napravili kada su Mu dali otkaz. Ovaj novi veze nema, a najjaca su Mu ova njegova pojacanja iz sassuola
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Idi na poluvremenu u London Dzeko...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Edine idi, samo da u životu ne pogledam više utakmicu mrtve Rome.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
To se slažem, za Romu je bio idealan, mada imao je i jači kadar nego EDF, i kada je vidio čovjek da ovi samo rasprodaju logično da se odmah uhvatio noge.bhfanatic14 je napisao/la:
Dobro nije bitno otkaz ili sam otiso, znam da je se uvjek kuhalo sa covjekom zbog tottija koji nije mogo hodat vise sa 40..da treba igrat i kao on ga ucjenjuje sto ga drzi na klupi itd..samo znam da je bio idealan za romu, izvuko je maksimum iz ekipe, digo je i dzeku na velik nivo, salaha isto, totalno je roma pala odkad je otiso. Jos Ako im dzeko sad ode onda je sve gotovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta fulaju jbmti.
I ovaj Radja propao ko kauc
ne znam jesam li 1-2 ofulao kako je dzeko tu ali ako ode pogledat cu ih mozda kontra juventusa, zbog pjanica:-)Alminjo99 je napisao/la:Edine idi, samo da u životu ne pogledam više utakmicu mrtve Rome.
Nesto ni navijaci Celzija nisu za njega,Ali ova Roma je odron,mada moslim ni da u Celziju nece bit kako treba,problemen Dzeko je spor nema u Engleskoj vremena za namjestanje,a navijaci Celzija CE jedva docekat los potez.
Ovog Florenzija treba pokloniti nekom klubu,dati im priđe još 1 milion! 
Čist mazohizam je gledati Romu 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, enobarca, perun, Zglavkar i 30 gostiju.