Ja se nadam da je sarkastican ili je Katica lično
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma najbolje da nista ni ne pitaju ni ne upozoravaju. Nisi svezan, odma bubrege izbiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Varijantas8
- Kontakt:
Pa ja bi prvi pomislio vidi budale, laznim parama se kurci, jer ko ovdje ima 10kJayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 17:12Ja se nadam da je sarkastican ili je Katica lično

Pa nemoj burazeru raspravljaj se, kad stupis u interakciju sa drotom gledaj da se raspravljas, odbijaj svaku naredbu. Nek ti je sa srecom, ali nemoj poslije kaciti videa o nasilju policije, budi faca do kraja. Ja citav zivot biram suprotno da sam sto bolji u interekciji s njima (svugdje na svijetu), i gle niti jedan jedini problem nikad nisam imao. Cudno kako to fukcionise
- feniksptica
- Kontakt:
Mi narod smo krs. Jesmo Bogami
Kad se neko provodi govorimo da je ona policija od prije da malo to prevaspita.
Kad policija prevaspita budale onda kukamo.
Kad se neko provodi govorimo da je ona policija od prije da malo to prevaspita.
Kad policija prevaspita budale onda kukamo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma trebaju trojica policajaca da udaraju lika koji ne pruža NIKAKAV otpor.
Živjela Amerika i njihova policija.
Živjela Amerika i njihova policija.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Skoro si na neku sličnu temu pisao "lijepi šerijat", a sad cmizdriš što je nekom umišljenom degenu policajac opalio šamar. Haj što si dežurni e-gazija i generalno najveći licemjer na ovom forumu.. ali što si tolika vagina, hljeb te onaj mrtvi yebo?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Perač guzova na pauzi pa pametuje
Iskreno nemam pojma ko si sad ti. Kakav serijat ti spominješ ?VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:18Skoro si na neku sličnu temu pisao "lijepi šerijat", a sad cmizdriš što je nekom umišljenom degenu policajac opalio šamar. Haj što si dežurni e-gazija i generalno najveći licemjer na ovom forumu.. ali što si tolika vagina, hljeb te onaj mrtvi yebo?
I smiri se degenu, niko s tobom ne vodi nikakvu diskusiju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
A trebala je i jaka veza. Barem prije, ne znam sad. Top posao za uhljebljenje, državna Plata, benificarni radni staž…JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:29Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
- VivaLaStella
- Kontakt:
ja sam onaj kojem si se javljao u pp za savjete oko ambasade i vizajasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:25Iskreno nemam pojma ko si sad ti. Kakav serijat ti spominješ ?VivaLaStella je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:18Skoro si na neku sličnu temu pisao "lijepi šerijat", a sad cmizdriš što je nekom umišljenom degenu policajac opalio šamar. Haj što si dežurni e-gazija i generalno najveći licemjer na ovom forumu.. ali što si tolika vagina, hljeb te onaj mrtvi yebo?
I smiri se degenu, niko s tobom ne vodi nikakvu diskusiju.

btw. ne znam odakle ti ideja da možeš praviti zatvorene diskusije na ovoj temi
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 23 jul 2025, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Znam da u RS ne treba nikakva veza, bukvalno primaju skoro svakog ko se prijavi.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:32A trebala je i jaka veza. Barem prije, ne znam sad. Top posao za uhljebljenje, državna Plata, benificarni radni staž…JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:29Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa opet nije mogao imati krivicni dosje jel?JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:29Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
U USA su dosta ex vojnika policajci, i policija generalno to je njima zivot, policajac 24/7. Gledaju isto kao doktor, ono doktor da vidi nekog da umiri na ulice prici ce da pomogne, nema veze sto nije u bolnici, tako i ovi policajac vazda bez obzira sto nije u uniformi. Ja se s njima zbog tog ne druzim, u ranim 20im sam poznavao jednog ono party/dernek on ako dolazi to se odma sve sklanja, i nedo Bog da neko ode malo da je popio za volan, zvao bi jarana koji na sluzbi da te zaustavi, libo ga da si mu najbolji jaran. Zbog tog sam se i prestao druziti i izbjegavam ih.
Mislio sam da kod njih treba jos i jaca veza, s obzirom na slabiji standard pa sam mislio da im je taj posao vrh. Ili su im Plate i u policiji toliko slabije ?19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:37Znam da u RS ne treba nikakva veza, bukvalno primaju skoro svakog ko se prijavi.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:32A trebala je i jaka veza. Barem prije, ne znam sad. Top posao za uhljebljenje, državna Plata, benificarni radni staž…JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:29Ne znam kako je u USA, ali pouzdano znam da kod nas ima bruku drotova koji su prije tog posla bili mrtvi klošari
Kod nas u HNK fakat treba još policajaca. Jer po trenutnom od Konjica od Mostara možeš voziti drogiran i pijan, teško da ces sresti neku patrolu.
-
- Kontakt:
Bila je neka prica da su im oko 1700KM plate.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 18:41
Mislio sam da kod njih treba jos i jaca veza, s obzirom na slabiji standard pa sam mislio da im je taj posao vrh. Ili su im Plate i u policiji toliko slabije ?
Kod nas u HNK fakat treba još policajaca. Jer po trenutnom od Konjica od Mostara možeš voziti drogiran i pijan, teško da ces sresti neku patrolu.
Znam svake godine traze veliki broj policajaca i konkurse neke imaju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imam druga specijalac u mupu. Pred penzijom covjek, ne da nikad nije nekog ubio, vec u cijeloj karijeri nikad nije pucao prema covjeku.
Kaze dodju im instruktori iz amerike i ne mogu vjerovati da je ti sasvim prosjecna karijera u BiH.
Kaze instruktor bas iz Hjustona, kad ga zapadne smjena da ‘prevrce auta’ (to je valjda kad ganjaju kriminalce koji bježe autima, onda zovu onog ko je u smjeni bas za to), redovno po 15-20 auta u smjeni prevrne. Nasi nikad nikog nisu ganjali, niti nekad ima potrebe za time.
Pa eto, ako oni svi lazu, onda je i admin pretjerao.
Mislim da je savršeno jasan dokaz moje tvrdnje i to sto Alem smatra da bi on sam nekog ovjerio kad bi se ukazala potvrda. Kad Skupiš desetak miliona likova koji to misle u jedan grad, svakodnevno sranje je neminovno.
A to sto Jasmin koji je dva puta u životu bio u Sarajevu misli da je Sarajevo opasan grad jer čita o nekim tucama na forumu, to je sasvim drugi par opanaka.
Ma kod nas u Sarajevu obicno oni koji traze brlaj dobiju vrlo je mali br slucajeva da najebe obicna raja.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:29Imam druga specijalac u mupu. Pred penzijom covjek, ne da nikad nije nekog ubio, vec u cijeloj karijeri nikad nije pucao prema covjeku.
Kaze dodju im instruktori iz amerike i ne mogu vjerovati da je ti sasvim prosjecna karijera u BiH.
Kaze instruktor bas iz Hjustona, kad ga zapadne smjena da ‘prevrce auta’ (to je valjda kad ganjaju kriminalce koji bježe autima, onda zovu onog ko je u smjeni bas za to), redovno po 15-20 auta u smjeni prevrne. Nasi nikad nikog nisu ganjali, niti nekad ima potrebe za time.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A dobro to. Ti si to predstavio kao da je Sarajevo najsigurniji grad svijeta. Mada u poredjenju sa nekim Evropskim metropolama, Sarajevo i jeste Dubai.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 19:29Imam druga specijalac u mupu. Pred penzijom covjek, ne da nikad nije nekog ubio, vec u cijeloj karijeri nikad nije pucao prema covjeku.
Doduše prosječna karijera policajca u Bosni i izgleda tako.