Kakva sila? Jesi li ti pogledao video ? Udaraju ga a momak se nije pomjerio. Sila je bila samo od strane policije.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovako i SDA botovi brane Bakira i Novalića
Bila su mu vrata otvorena pa je zatvorio i nije vise htio otvoriti. Macku od rep to
Kad su razbili prozor to je upotreba sile, nakon toga ****.ji ga, rekao mu je fino od otvori, nije htio. Protiv policije ne mozes pobjediti u tim situacijama, tako da sto otezavati sebi? Da je bio normalan ta interakcija bi trajala 15 minuta max, ovako je dobio batine, sam pao sam se ubio
Boze sacuvaj Bgm. Razbili prozor, udarili ga u autu, nastavili ga udarati i van auta. Momak nije pružao nikakav otpor niti u jednom tom trenutku. Imaš li oci ?
Problem je sto taj posao nece niko da radi i onda ovako doce neki ludjak i upise akademiju i moze mlatit ljudi.Otelo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:21Udarili ga u autu, izveli ga vani i nastavili udarati.
Ako trojica policajaca bez minimalne upotrebe sile nisu sposobna da stave lisice na jednog čovjeka to nije normalno. I to nije do tog čovjeka. To je do društva kojeg ste kreirali i tih policajaca koje stavljate na ulice.
Alem ko alem samo svoje gura
Jos trebaju izdati zakon (u normalnim interakcijama) cim gradjanin kaze "ne, necu, ne zelim" da ga odma pendrekom zvizne preko ledja. Jos su oni dobri pa se raspravljaju sa budalama
Pa očito takvi kao Alem upisu akademiju.soko je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:39Problem je sto taj posao nece niko da radi i onda ovako doce neki ludjak i upise akademiju i moze mlatit ljudi.Otelo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:21Udarili ga u autu, izveli ga vani i nastavili udarati.
Ako trojica policajaca bez minimalne upotrebe sile nisu sposobna da stave lisice na jednog čovjeka to nije normalno. I to nije do tog čovjeka. To je do društva kojeg ste kreirali i tih policajaca koje stavljate na ulice.

Nije normalna iterakcija. Zaustavili ga jer je crnjo nista drugo.
Kazu mu zaustavili ga sto nije imao upaljena svijetla, jer treba imati upaljena svijetla kad je kisa.
Lik im govori nema kise, ne trebam imati upaljena svijetla. I rekao im da zovu supervisora. Upalio kameru i konta da ce ga to odbraniti.
Da i Bog da ih bilo 20 policajaca na jednog gradjanin ratio. Ko nema problem s njima i ne krsi zakon, nema se cega bojatijasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:44Sad mi je jasno da sklop ljudi poput tebe radi u policiji u Americi.

Pametan što je upalio kameru. Ima ovo potencijala za višemilionsku odštetu na sudu.
Bolestan si kao i ovi policajci. Ali sto bi soko rekao, takvi i rade po policiji pa mi je jasno.

- bavariapivo
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:30Ne znam kako jos niste naucili da je alem u pravu za svaku raspravu na svijetu, bilo da se prica o kvantnoj fizici ili o postavljanju laminata
Znam ja jednog naseg u iowi, Mersad. Manijak lik, policajac bio, izlemo nekog zavrsio u zatvoru. Pa onda poslije ubio sebe i curu.jasmin10 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:45Pa očito takvi kao Alem upisu akademiju.soko je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:39Problem je sto taj posao nece niko da radi i onda ovako doce neki ludjak i upise akademiju i moze mlatit ljudi.Otelo je napisao/la: ↑23 jul 2025, 16:21Udarili ga u autu, izveli ga vani i nastavili udarati.
Ne stabilan lik bio, ne znam kako su mu pustili.
Al znam jednog mog komsiju iz BiH, odlican momak. Isto policajac na nekoj visoj pozicije je sad
Treba shvatiti Alemov ugao. On živi u gradu u kojem je kriminal na svakom koraku. Uvijek imaš prijetnju da će ti neko naici i opljačkati te, silovati, maltretirati… i onda želiš sto vise policije.
Mi u lijepoj BiH imamo milion problema, ali ta vrsta sigurnosti definitivno nije jedan od njih. Možeš hodati svuda, u svako doba dana… možeš izvaditi 10.000 km i mahati njima oko glave od Ferhadije do Alipasina, 99.9% je da ti niko neće pogledati, osim da kaže ‘vidi ove budale.
Zato mi ne možemo shvatiti Alemovu potrebu za policijom. Nama smetaju, njemu osiguravaju život.
I zato ne bih zivio u Texasu, sve da mi je plata milion dolara mjesečno.
Pa alem je prijetio forumašu. Valjda ga nada policija uhvati i izudara čim predje granicu.
-
- Kontakt:
I ti ga pretjera sad.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Admin opisa Dubai, a ne drzavu, odnosno Sarajevo.
Nikad se meni nije od tog nista desilo, niti razmisljam o tome. Kad bi neko pokusao (to sto si naveo) bi sam rijesio prije policije po zakonu naravno. A zakon mi dozvoljava odrijesene ruke u tim situacijama.admin je napisao/la: ↑23 jul 2025, 17:00Treba shvatiti Alemov ugao. On živi u gradu u kojem je kriminal na svakom koraku. Uvijek imaš prijetnju da će ti neko naici i opljačkati te, silovati, maltretirati… i onda želiš sto vise policije.
Mi u lijepoj BiH imamo milion problema, ali ta vrsta sigurnosti definitivno nije jedan od njih. Možeš hodati svuda, u svako doba dana… možeš izvaditi 10.000 km i mahati njima oko glave od Ferhadije do Alipasina, 99.9% je da ti niko neće pogledati, osim da kaže ‘vidi ove budale.
Zato mi ne možemo shvatiti Alemovu potrebu za policijom. Nama smetaju, njemu osiguravaju život.
I zato ne bih zivio u Texasu, sve da mi je plata milion dolara mjesečno.
Jesu mi auto ukrali ali kradja auta se svugdje desava, no to je bilo u doba korone, i osiguranje mi je platilo 7 hiljada vise nego sto je auto vrijedilo, tako da ****.ji. A i to bi rijesio da sam ih cuo, nego dosli u 4 ujutru i 5 minuta im trebalo, prfesionalci je.bes im mater lopovsku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.