aleksandar_veliki je napisao/la:Za Nicka, posto nisi bio jedna realna ocjena svakog ponaosob:
Karić: U dva tri navrata reagovao fantasticno i onda primi gol koji je morao odbraniti, odnosno trebao je loptu na prsa ustopati.
Markovic: Van forme, takticki nikakav, borbenosti ne fali, ali ispada stalno.
Nyema: Nikakav i citao sam komentare i vidim ljudi ga hvale, kontam da li smo bili na istoj tekmi. Sukrivac za prvi gol, i za dva mrtva zicera Travnika.
Bogicevic: Isto kao i Nyema
Stanic: Ne zna da li je dosao ili posao, kao i Markovic, bori se, gine ali takticki neskolovan
Savic: Los, moze i mora bolje. Imao idealnu priliku, ali pade preko lopte
Stanceski: Zna lopte, trudio se, ali sporo to ide. On mora biti taj koji ce prenijeti loptu, odigrati na brzinu, ali kakvi je danas bilo on je majstor
Smajic: Danas daleko najbolji, iako moze i on mnogo bolje, ali vidi se da je ta zadnja sezona neigranja ostavila traga. Medjutim, danas sve sto je Zeljo uradio, uradio je zahvaljujuci njemu. Ucestvovao kod gola, u prvom dijelu Adilovica izbacio u mrtvu sansu, prebacio odbranu dugom loptom, no ovaj se na 30 metara spetljao. Da je gurnuo loptu naprijed gol sansa. U drugom dijelu takodjer Adila gurnuo u mrtvaka, ali opet lose sutira.
Zeba: Jako los danas, imao je tu asistenciju, ali ostalo nista. Nisam ga navikao gledati u ovakvom izdanju. Bez volje, zelje. Da li mozda zeli ici (ponuda ima), ne znam.
Adilovic: Mogao se proslaviti, ali...Nije bio njegov dan, momka ne treba razapinjati.
Selimovic: Jako los, ali zabio je. Medjutim, malo me cudi da ne zna primiti loptu, da se odbija od njega kao od plakara. Da li je to neka treba, veliki klub ili...
Zamjene necu, ali realno, ne izgleda dobro. Bar meni, ova ekipa moze i mora bolje. Na Amaru je sada, mora ih probuditi, mora smisliti nesto. Navijaci, ne bih komentarisa skandiranje zadnjih deset minuta. Mislim da se igraci trebaju bodriti i kada im ne ide. Lako je biti navijac kada ti ide sve, ali dajte im podrsku kada ih je stalo.
Ja mislim da sve ovo sto si napisao je ok. Mogu sve svatiti, ali buraz, nama se ovo dogada vec evo dvije god za redom. Mi napravimo sanse za gol i onda na kraju sve uprskamo. Prosle sezone je to bio Lazo, ove Adilovic. Ne znam fakat, nije samo do njih dvojice vec do tima cijeloga. Jbg, mi svi ovdje prizeljkujeme neke evrope, ali zapravo ovo je nasa realnost. Mi imamo u ekipi dosta kompleksa i mislim da Zeljo treba da angazuje par psihologa da se ne bi desavale ovakve stvari. Druga stvar, ne mozemo mi dizati Zelju u nebesa i ocekivati previse a sami igraci ne mogu to da ostvare. Takoder Amar bio trebao da ima i kaznenih treninga kao sto je imao u sampionskoj generaciji 2009/10. Tada je poslije svaka izguljenje tekme, po povratku u Sarajevo, radio se kazneni trening, gdje se igracima dusa uzimala. A za promjenu Zelju je ostvarivao dobre rezultate, i gdje je trebalo da se pogodi pogodilo se.
Evo gledam razliku izmedu Laze, Adilovica i Mesanovica. Mi koliko god pricali da je Mesanovic vakav ili nakav, covjek je znao da pogodi kada je najvice trebalo. A to je nama zlata vrijedilo!!!!