Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Fakat mu je tesko,neznam sta reci,bori se Dzeko,nedaj se,proci ce i ovo,naces ti izlaz,uz tebe smo.
Ma kad se sve sabere i oduzme ja mislim da mu i jeste najbolje da ostane u Romi ,realno napisano gore iznad Celzi ce na ljeto kupiti novog napadaca i eto te opet na klupi i sta onda?Ove bi se moglo reci ona izreka , bolji prvi u selu nego donji u gradu
i jos uz to ako Amra ne zeli iz Rima a tek su se sredili , kucu kupili dva bebaca su tu sve je to stres
tako da ja mislim da on nece nigdje ,jos godinu dvije u Romi pa i dosta mu je.para ima nemoze ih potrositi ,to je to......A Celzi ga nece dugo zaboraviti , makar zbog onog voleja gdje je svima u usima zazvobilo bbbaaaaaammm

- Centre forward
- Kontakt:
A koji je to superstar napadač kojeg Chelsea u ovom momentu može da dovede, a da je za klasu bolji od Džeksona ? Nema takvog. Sve dok je tako on se može afirmisat' u prvih XI.
Kolega @hurem je već pis'o da je zbog šake dolara i tog Redzepagica na neki način kren'o pogrešnim putem. Ne želim da se (opet) otvara rasprava al' recimo Džekson je duplo bolji igrač od Mandže, a Đilkoš je napravio duplo bolju karijeru i igr'o neke završnice turnira koje mnogi, a medju njima i Džekson, mogu samo sanjat'.
Kolega @hurem je već pis'o da je zbog šake dolara i tog Redzepagica na neki način kren'o pogrešnim putem. Ne želim da se (opet) otvara rasprava al' recimo Džekson je duplo bolji igrač od Mandže, a Đilkoš je napravio duplo bolju karijeru i igr'o neke završnice turnira koje mnogi, a medju njima i Džekson, mogu samo sanjat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Nije problem jedna godina vise da on hoce istu platu. Nego covjek hoce vecu platu nego u romi u kojoj je bio glavni igrac a ovamo nece biti ni glavni napadac vjerovatno pored mladjeg morate, a sve i da hoce nece biti glavni igrac plus je stariji i sad hoce umjesto 4.5miliona da ima 8 ili koliko vec...Puno je sto jest jest.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvo eagles-pats u sb, sad ovo, strah me za tebe, da pošaljemo hitnu na adresu za svaki slučajjestamaji je napisao/la:ako ovaj transfer propadne ja ću pasti u depresiju ... ne mogu nam to sada napraviti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vrhunac bi bio da odustanu i kupe Mandzukica i naredne godine uzmu sve...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Predugo ovo sve traje, na kraju ce Giroud doci u Chelsea. 

Italian colleagues reporting that #ASRoma is dragging out the #Dzeko transfer. We coulfd wait until the last day. Meanwhile, #Chelsea looking for #Dzeko replacements.
Nista izgleda dodje mu glave Monchi, a i Dzekina zelja za vecim ugovorom u 32-godini, a poznato je kakve Chelsea daje ugovore za igrace preko 30 godina.
Steta za obe strane.
Nista izgleda dodje mu glave Monchi, a i Dzekina zelja za vecim ugovorom u 32-godini, a poznato je kakve Chelsea daje ugovore za igrace preko 30 godina.
Steta za obe strane.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Edine ba uozbilji se
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prije ce Cimirot u Chelsea hamanRokoko87 je napisao/la:Edine ba uozbilji se

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ma nije ovdje ništa do monćija ili rome, koče džeko i irfan 
čak bi ga mogla roma pritisnuti da prihvati ponudu iako se nećka jer bi mogao i emersonov transfer propasti, a njima neka lova treba, na takav način posluju da moraju nekoga prodati prije nego što uzmu drugog igrača.
a realno, s obzirom da klub vodi takvu politiku, bolje utopiti nedokazanog emersona i 32-godišnjeg džeku nego naingolana.
uglavnom ako se do večeras ili eventualno sutra nešto ne sredi, piši propalo.

čak bi ga mogla roma pritisnuti da prihvati ponudu iako se nećka jer bi mogao i emersonov transfer propasti, a njima neka lova treba, na takav način posluju da moraju nekoga prodati prije nego što uzmu drugog igrača.
a realno, s obzirom da klub vodi takvu politiku, bolje utopiti nedokazanog emersona i 32-godišnjeg džeku nego naingolana.
uglavnom ako se do večeras ili eventualno sutra nešto ne sredi, piši propalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- MocMahale444
Koji ce ti racku ugovor na 100 god, mislis li u Zelji igrat? Znas da moras godinu u Hajduku odraditi. Neces igrati do 40te.
Zavrsi to idi posalji Moratu na tribine i pisaj po Londonu.
Zavrsi to idi posalji Moratu na tribine i pisaj po Londonu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma može brate bilo koji samo da se pare izvale, uostalom ne misliš valjda da će Chelsea budućnost u napadu graditi na 32-godišnjaku?Centre forward je napisao/la:A koji je to superstar napadač kojeg Chelsea u ovom momentu može da dovede, a da je za klasu bolji od Džeksona ? Nema takvog. Sve dok je tako on se može afirmisat' u prvih XI.
Da ne kažem da i Morata može proigrati ako ga konkurencija natjera na to. Jedna godina koju bi presjedio na klupi bi bila kobna po njegovu dalju karijeru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
lolcina je napisao/la:Vrhunac bi bio da odustanu i kupe Mandzukica i naredne godine uzmu sve...
Vec vidjeno Bayern
dobre guzove ima Belma
- MocMahale444
However, Chelsea remain confident that they can get their £50m swoop for Dzeko and Palmieri over the line as Roma need to sell in January.
Roma coach Eusebio Di Francesco will continue to play Dzeko due to the club's battle for a Champions League spot and has pushed for a suitable replacement for the 31-year-old.
Palmieri's deal is pretty much complete, but Dzeko's still needs agreement on a contract before it can be completed.
Edin Dzeko close to finalising imminent Chelsea transfer - bookies.
Roma coach Eusebio Di Francesco will continue to play Dzeko due to the club's battle for a Champions League spot and has pushed for a suitable replacement for the 31-year-old.
Palmieri's deal is pretty much complete, but Dzeko's still needs agreement on a contract before it can be completed.
Edin Dzeko close to finalising imminent Chelsea transfer - bookies.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Centre forward
- Kontakt:
Ja mislim da ne može. Lewa, Suarez, Kane, Cavani, Grizman i ostala elita teško da mogu u Chelsea s obzirom kakvu politiku transfera vode u zadnje vrijeme.Raonffa je napisao/la:Ma može brate bilo koji samo da se pare izvale, uostalom ne misliš valjda da će Chelsea budućnost u napadu graditi na 32-godišnjaku?Centre forward je napisao/la:A koji je to superstar napadač kojeg Chelsea u ovom momentu može da dovede, a da je za klasu bolji od Džeksona ? Nema takvog. Sve dok je tako on se može afirmisat' u prvih XI.
Da ne kažem da i Morata može proigrati ako ga konkurencija natjera na to. Jedna godina koju bi presjedio na klupi bi bila kobna po njegovu dalju karijeru.
Danas je vakat drugačiji, te 32 godine i nisu nešto puno. Naš Edin je hvala Bogu jak ko baš čelik i nije podložan povredama. Još važnije da mi ne izgleda potrošeno i novi izazov u karijeri mu samo može produžit' istu. Ne vidim da on sa elanom može nastavit' karijeru u poluproizvodu zvanom Roma čija je jedina ambicija da proda sve što imalo valja, al' ko će ga znat'?
Ja tvrdim da on Moratu može poslat' na klupu. Oni bi jednostavno gurali jedan drugog, a takav Edin nam treba da odigra još koju tekmu za našu repku. A poslije njega, ključ u bravu i mili moji kud koji.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Daj Bože da to tako bude, ja sam svejedno bliži ovoj svojoj konstataciji, mada nek' pređe u Chelsea, nemam ništa protiv čak bi mi bilo drago, al' samo govorim kakve su moguće posljedice.Centre forward je napisao/la:Ja mislim da ne može. Lewa, Suarez, Kane, Cavani, Grizman i ostala elita teško da mogu u Chelsea s obzirom kakvu politiku transfera vode u zadnje vrijeme.Raonffa je napisao/la:Ma može brate bilo koji samo da se pare izvale, uostalom ne misliš valjda da će Chelsea budućnost u napadu graditi na 32-godišnjaku?Centre forward je napisao/la:A koji je to superstar napadač kojeg Chelsea u ovom momentu može da dovede, a da je za klasu bolji od Džeksona ? Nema takvog. Sve dok je tako on se može afirmisat' u prvih XI.
Danas je vakat drugačiji, te 32 godine i nisu nešto puno. Naš Edin je hvala Bogu jak ko baš čelik i nije podložan povredama. Još važnije da mi ne izgleda potrošeno i novi izazov u karijeri mu samo može produžit' istu. Ne vidim da on sa elanom može nastavit' karijeru u poluproizvodu zvanom Roma čija je jedina ambicija da proda sve što imalo valja, al' ko će ga znat'?
Ja tvrdim da on Moratu može poslat' na klupu. Oni bi jednostavno gurali jedan drugog, a takav Edin nam treba da odigra još koju tekmu za našu repku. A poslije njega, ključ u bravu i mili moji kud koji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sumnjam da će se Chelsea "slomit" jer im je onaj debil Emenalo zadužen za transfer politiku, da se Konte pita doveo bi Džeku pod svaku cijenu i razuman ugovor za svaki normalan klub. Ali ovaj to nije.
Konteu se ionako drma stolica tako da neće ni njemu izlaziti u susret za sve.
Rekao sam do utorka ako ništa ne bude, a nije bilo, tanke su šanse da ikako ode.
A Palmieri sam može otići, to su već utvrdili prije nekoliko dana.
Konteu se ionako drma stolica tako da neće ni njemu izlaziti u susret za sve.
Rekao sam do utorka ako ništa ne bude, a nije bilo, tanke su šanse da ikako ode.
A Palmieri sam može otići, to su već utvrdili prije nekoliko dana.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakav Emenalo... covjek je skoro pola godine u monacu... napustio je taj chelsea odavno... tacnije dobio pedalu...
Ne znam sta da mislim o ovom transferu... kao navijac Zelje volio bi da ode u Englesku zbog para koje bi Ueljo dobio, ali sa druge strane kao navijac reprezentacije ne bi volio... jer itekako mislim da se ne bi naigrao... ovu polusezonu bi igrao, ali je chelsea klub koji dosta trosi i realno je očekivati neku bombu u napadu u ljeto budući da ni morata nije opravdao pare koje su ulozene u njega...
Ne znam sta da mislim o ovom transferu... kao navijac Zelje volio bi da ode u Englesku zbog para koje bi Ueljo dobio, ali sa druge strane kao navijac reprezentacije ne bi volio... jer itekako mislim da se ne bi naigrao... ovu polusezonu bi igrao, ali je chelsea klub koji dosta trosi i realno je očekivati neku bombu u napadu u ljeto budući da ni morata nije opravdao pare koje su ulozene u njega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.