FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema sponzora bez reprograma.Deblokiran račun je uslov ulaganja od strane tih ili tog sponzora.Tako je barem Azmir pričao .Ta deblokada bi nam bila najveće pojačanje za narednu petoljetku.Ko nema strpljenja...nek ga nađe.Biće mu drago za par godina.
Sasa je lijepo rekao skoro 900 000 dalo se na tuzbe i dug.zive love a isto toliko i vise ljudi su nam otpisali. Plus tekuci troskovi valja to izmiriti Platiti pa dosada u ove dvije i pol sezone minimalno 30 milja kazni.pa sezona kada smo usli kostala milion.
Zapitate li se ikada kako je to placeno a poslujemo u plusu.
De malo realnosti braco. Sabura
Zapitate li se ikada kako je to placeno a poslujemo u plusu.
De malo realnosti braco. Sabura
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ceka se reprogram, ni jedan ozbiljan sponzor ti nece doci ako imas dugove prema drzavi.
- Beduin
- Kontakt:
I na tribini smo uticali na smanjenje duga (pozitivno poslovanje) jer smo imali pristojnu posjetu, nelosa kupovina sezonskih i nismo bakljadama i ispadima praznili klubsku kasu. I to je upgrade u odnosu na ranije sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
i mene zanima, posebno kakva su ona dvojica sto su uz Haurdica dosli, msm kakav im je pristup na treninguAgamemnon je napisao/la:Jel ko Bio na treningu juce danas
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ne vjerujem da ce ostati takvu trojicu smo poslali na posudbu Jbt. Zao mi samo Moranjkica iskusan je dobro bi dosao bar do kraja sezone.Mortus je napisao/la:i mene zanima, posebno kakva su ona dvojica sto su uz Haurdica dosli, msm kakav im je pristup na treninguAgamemnon je napisao/la:Jel ko Bio na treningu juce danas
Vise pitam zanima me atmosfera u ekipi i to
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
Sloboda1919
- Kontakt:
IzvrsnaAgamemnon je napisao/la:Ne vjerujem da ce ostati takvu trojicu smo poslali na posudbu Jbt. Zao mi samo Moranjkica iskusan je dobro bi dosao bar do kraja sezone.Mortus je napisao/la:i mene zanima, posebno kakva su ona dvojica sto su uz Haurdica dosli, msm kakav im je pristup na treninguAgamemnon je napisao/la:Jel ko Bio na treningu juce danas
Vise pitam zanima me atmosfera u ekipi i to
-
intercontinental
- Kontakt:
Ljudii moj zdrav kolektiv je najvažniji što hvala Bogu imamo,imamo tu lidera na terenu Zebu imamo dobro uigranu ekipu mislim da nemate brige za titulu ni za evropu

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
intercontinental
- Kontakt:
Boga mi ljudi zabrino sam se sad malo za Efendića

Viđe mu curu uživo ,bojim se da mu ne padne koncetracija ipak je tek u brak ušao

Viđe mu curu uživo ,bojim se da mu ne padne koncetracija ipak je tek u brak ušao
u transu pjesma nek zagrmi
Izvrsna atmosfera na početku priprema

Nakon prvih radnih dana može se reći da su Crveno - crni odmorni i puni elana stigli na pripreme za proljetnu polusezonu. Naši fudbaleri su se pridržavali plana individualnog rada tokom pauze, te dobro podnose sve napore trenažnog procesa. Prva radna sedmica odvija se u Tuzli. Crveno - crni su juče obavili ljekarski pregled, a ekipa trenira dva puta dnevno (prijepodne pomoćni stadion Tušanj, poslijepodne Univerzitetska dvorana). U našoj fotogaleriji pogledajte detalje sa jednog od treninga.
fksloboda.ba

Nakon prvih radnih dana može se reći da su Crveno - crni odmorni i puni elana stigli na pripreme za proljetnu polusezonu. Naši fudbaleri su se pridržavali plana individualnog rada tokom pauze, te dobro podnose sve napore trenažnog procesa. Prva radna sedmica odvija se u Tuzli. Crveno - crni su juče obavili ljekarski pregled, a ekipa trenira dva puta dnevno (prijepodne pomoćni stadion Tušanj, poslijepodne Univerzitetska dvorana). U našoj fotogaleriji pogledajte detalje sa jednog od treninga.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Mortus je napisao/la:i mene zanima, posebno kakva su ona dvojica sto su uz Haurdica dosli, msm kakav im je pristup na treninguAgamemnon je napisao/la:Jel ko Bio na treningu juce danas
Danas nesto laksi trening za razliku od proteklih dana, dozira to Musemic fino a momci dobro podnose napore. Mislim da je ovoj dvojici danas receno da nisu zadovoljili, vidjecemo da li ce se sutra pojaviti na treningu.
Šta ste se ukakili zbog pojačanja koja stižu u bojfac?Do juče nisu imali za kifle sad kao dovode pojačanja
Valja to uigrat kao prvo itd itd ima tu još grožđa da se ubere 
Mi sa ovim timom i fizičkom spremom uz našu podršku u BL laganini 0:2
Mi sa ovim timom i fizičkom spremom uz našu podršku u BL laganini 0:2
Pobjeda je bolja od orgazma!
Prva dva kola 6 bodova neki ce kiksati moguce siroki,i u duelu pitara i svinja ko god zijani dobar. 
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Al se vi previse nadate da cemo bez pojacanja uspjet zadrzat prvo mjesto..ne dolazi Husic,ova dvojica nisu zadovoljila vjerovatni..veoma lose za sad odradjeno..
Borac se pojacao,bice gusto u BL,al mnogi se vade na to,da se trebaju uigrat..uozbiljite se,ovo je PL BIH!!
Borac se pojacao,bice gusto u BL,al mnogi se vade na to,da se trebaju uigrat..uozbiljite se,ovo je PL BIH!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A još bolje ako podijele bodove.Agamemnon je napisao/la:Prva dva kola 6 bodova neki ce kiksati moguce siroki,i u duelu pitara i svinja ko god zijani dobar.
Bitno je da mi probamo uzeti 6 bodova,sve drugo ide u nasu korist nek se koljuNKMramor je napisao/la:A još bolje ako podijele bodove.Agamemnon je napisao/la:Prva dva kola 6 bodova neki ce kiksati moguce siroki,i u duelu pitara i svinja ko god zijani dobar.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko je Bayern doveo igraca u ovoj pauzi ?harry_90 je napisao/la:Al se vi previse nadate da cemo bez pojacanja uspjet zadrzat prvo mjesto..ne dolazi Husic,ova dvojica nisu zadovoljila vjerovatni..veoma lose za sad odradjeno..
samo Sloboda
Navikli likovi svaki prelazni rok da 10 igrača dođe, a u najmanju ruku isto toliko i ode. Ne mogu da vjerujem.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.