Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 21 avg 2013, 12:42

Najjaci ste, neki dan se postavljaju linkovi u kojima se tvrdi da Rodgers nije u komitetu I da nije zasluzan za kutinja I staridza a sad je ipak u komitetu I kriv je sto nismo doveli Williana.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 12:43

Sramota je da se propustila igracina kao sto je Willian zbog par miliona, stvarno sramota. To je prilika koja se otvorila sretnim spletom okolnosti, igrac takve kvalitete imao zelju za dolaskom u LFC iako ne igraju LP i oni to ne iskoriste. Ponovo sljedece godine nema LP i ponovo ce svi bolji igraci obilaziti LFC upravo iz tog razloga, a i ovi kvalitetni sto se tu nalaze ce zeljeti da idu zbog toga. Sramota!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 13:01

neurofunk je napisao/la:Najjaci ste, neki dan se postavljaju linkovi u kojima se tvrdi da Rodgers nije u komitetu I da nije zasluzan za kutinja I staridza a sad je ipak u komitetu I kriv je sto nismo doveli Williana.
misli kako hoćeš:
rodgers u komitetu - kriv za williana. rodgers nije u komitetu - komitet kriv
rodgers u komitetu - svaka čast za coutinha i sturridgea, rodgers nije u komitetu - bravo komitet za ta pojačanja

:D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 21 avg 2013, 13:50

Johny je napisao/la:Ako krampe u vidu Downinga , Carolla, Lamele i ostalih amatera se placaju i procjenjuju na 30+ miliona onda Willian vrijedi 2 milijarde.
:shock: :shock: :o :o :o
Molim te da prije nego što napišeš bilo šta na forumu provjeriš da li barataš činjenicama. Ne postoji ekipa na svijetu koja bi radije dovela Williana nego Lamelu. To što možda nije bio 2-3 mjeseca u dobroj formi nije nikakvo mjerilo njegove klase. Taj momak će biti jedan od najboljih na svojoj poziciji jako brzo. Tvrditi da je on krampa može samo potpuni nepozavalac fudbala.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 avg 2013, 13:58

Henderson je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:@Henderson
A neko tvoje misljenje kolike su sanse da se to desi ? Koliko je sposoban Rodgers ili ko je vec zaduzen za transfere da realizuje sve to do kraja prelaznog roka, ali bez prodaje Suareza ?
Male, ali to nije njegov posao nego Ayrov. Mislim na pregovaranja sa klubom. Tu mislim na Williana, jer je Sissokov transfer završen.
Ja bih samo da sebe citiram, kada sam već vidio post Stevena, i da kažem kako Brendan nije kriv što je ovaj transfer propao.
Tottenham are close to completing the signing of Brazil international Willian for a club-record £30m, according to Sky ****.
The Anzhi Makachkala midfielder, who is viewed as a direct replacement for wantaway Gareth Bale, is expected to undergo a medical in London on Wednesday.
Willian had been linked with a move to Liverpool but appears to have been lured by the guarantee of European football at White Hart Lane this season.
The deal, which could be done before Sunday's home clash with Swansea, would be the third time Spurs have broken their transfer record this summer, following the £17m and £26m arrivals of Paulinho and Roberto Soldado respectively.
Spurs could yet add Roma striker Erik Lamela to their ranks in a double deal that would take their outlay during this window to almost £120m. :shock:
Bale, meanwhile, is still to secure a proposed world-record move to Real Madrid but it is understood a resolution to the saga of the summer could now come within days.
Svaka im čast.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 avg 2013, 14:11

Nije par miliona nego 8miliona uracunati bonusi, prema tome, za tih 8 miliona se moze dovesti dobar igrač.

Ako je 8 miliona sitnica onda ne znam stvarno
Uostalom Willian nije bio meta nego samo dobra prilika koju po svemu sudeci necemo iskoristiti. Ali jos nista nije gotovo
Ja te volim, volim Željo..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 14:14

Desmond je napisao/la:
Molim te da prije nego što napišeš bilo šta na forumu provjeriš da li barataš činjenicama. Ne postoji ekipa na svijetu koja bi radije dovela Williana nego Lamelu. To što možda nije bio 2-3 mjeseca u dobroj formi nije nikakvo mjerilo njegove klase. Taj momak će biti jedan od najboljih na svojoj poziciji jako brzo. Tvrditi da je on krampa može samo potpuni nepozavalac fudbala.
Nije krampa, ali i ti baljezgas kada kazes da nema ekipe koja bi pre dovela Williana nego njega. Kako nema, evo LFC i Spursi prvi, a Lamelu niko i ne trazi jer traze smesan novac za neiskusnog i neizgradjenog igraca. Potencijal jeste, ali Willian je svakako bolji igrac trenutno, i pokazao se na vecem nivou nego ovaj momak. Ne treba ga dizati jer se pokazao u ligi slabijeg tempa, u klubu slabijeg kvaliteta, i sve to za jednu polusezonu.

Gotovo je sve oko Williana, veceras ce se ozvaniciti deal, za Spurse naravno...

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 21 avg 2013, 14:16

Paradajz je napisao/la:
Desmond je napisao/la:
Nije krampa, ali i ti baljezgas kada kazes da nema ekipe koja bi pre dovela Williana nego njega. Kako nema, evo LFC i Spursi prvi, a Lamelu niko i ne trazi jer traze smesan novac za neiskusnog i neizgradjenog igraca. Potencijal jeste, ali Willian je svakako bolji igrac trenutno, i pokazao se na vecem nivou nego ovaj momak. Ne treba ga dizati jer se pokazao u ligi slabijeg tempa, u klubu slabijeg kvaliteta, i sve to za jednu polusezonu.

Gotovo je sve oko Williana, veceras ce se ozvaniciti deal, za Spurse naravno...
Pa naravno kada je Lamela skuplji i nije na prodaju, dok je Willian na transfer listi. Da i jedan i drugi koštaju 30 miliona, sumnjam da bi bilo ko izabrao Williana.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 14:18

@Henderson
Ja sam mislio da su malo pametniji ljudi u LFC-u i da su svjesni sta igrac takvog kvaliteta donosi ovom klubu, ali ocigledno to nije tako. Steta je sto se ovo desilo, imao bi LFC realne sanse za TOP4 da su doveli Williana i ne samo to kad ostvaris takav transfer i kad pokazes svoje ambicije onda i ostali igraci imaju vise zelje da se prikljuce takvom timu nego timu koji dovodi igrace kao sto su Aspas, Alberto itd ( bez ikakve uvrede ovim igracima ). Umjesto da naprave iskorak nisu ucinili nista, samo se tapka u mjestu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 14:22

Desmond je napisao/la:
Pa naravno kada je Lamela skuplji i nije na prodaju, dok je Willian na transfer listi. Da i jedan i drugi koštaju 30 miliona, sumnjam da bi bilo ko izabrao Williana.
Odabrao bi se Willian jer je zavrsen igrac i kompletan, dok Lamela ne vredi ni 30m, ako pricamo o funtama. Momak je precenjen zestoko.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 21 avg 2013, 14:30

Lamela je tek napunio 21. godinu,ima 3.nastupa za Argentinsku reprezentaciju... ko sa 20 god zabio je 15 golova i 5 ass za Romu nije napadac... Wilian je bolji zato sto je iskusni,al vidjet cete Lamelu za 4 godine koliko je i ovaj stariji od njeg....... ne treba zalit pare na njeg

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 avg 2013, 14:37

Da hoće kako Benteke noćas dobiti makar direktni crveni karton a može i dva žuta. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 avg 2013, 14:47

slika

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem :)

Evo sad se pise da Tottenham nece ici po oba igrača, već samo jedan Lamela ili Willian. Ali sve su za sada nepouzdani izvori
Nagađa se puno a zna se malo

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 21 avg 2013, 14:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma daj molim te, cuj izmislio, pa koji bi to normalan igrac otisao na operaciju koljena koja ga moze kostati karijere. I to samo iz razloga da ne bude prodat. Vjeruj mi, ja bih se sa svojih 22 godine mijenjao sa njim, za te njegove pare bih sjedio i na tribinama, a ne na klupi.
Ja jos ne vjerujem da sam procitao da je Coates izmislio povredu. Odmah na sabahu sam se dobro ismijao, pa to ne prolazi u nasoj ligi, a da ne pricamo u Engleskoj. Ma znas on je nazvao klub i rekao da se povrijedio a oni mu rekli nema problema odmori 6 mjeseci nema potrebe da nam saljes nalaze ili da dolazis kod naseg doktora da te pregledaju.Treba cestitati Coatesu uspio je prevariti sve u klubu :roll:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 avg 2013, 15:09

slika

Što ti je hranidbeni lanac, ona jede pse a on jede nju :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 21 avg 2013, 15:21

Henderson je napisao/la:Da hoće kako Benteke noćas dobiti makar direktni crveni karton a može i dva žuta. :mrgreen:
Ne budali, imam ga na fantasy :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 15:54

gio10 je napisao/la:Nije par miliona nego 8miliona uracunati bonusi, prema tome, za tih 8 miliona se moze dovesti dobar igrač.

Uostalom Willian nije bio meta nego samo dobra prilika koju po svemu sudeci necemo iskoristiti. Ali jos nista nije gotovo
Jesi li to razgovarao s Ayreom pa znaš koliki su bonusi?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 avg 2013, 15:56

Carlo je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Nije par miliona nego 8miliona uracunati bonusi, prema tome, za tih 8 miliona se moze dovesti dobar igrač.

Jesi li to razgovarao s Ayreom pa znaš koliki su bonusi?
Nisam. On nije ni vodio transfer..
Nešto meni govoriš, a vi opleli paljbu da se trebalo dati i to "malo" miliona. Otkud ti znas da je upitanju malo miliona?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 15:58

Evo povezujemo se sa Yarmolenkom. E dodjavola ako njega dovedemo...

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 16:02

Paradajz je napisao/la:Evo povezujemo se sa Yarmolenkom. E dodjavola ako njega dovedemo...
Opet ce se napraviti greska i opet ce se 20 miliona bezveze baciti. Bolje dovesti onog Konoplyanku ili Eriksena ili Muriela ili nekog takvog ko moze pomoci, a ne onako iz ocaja bacati pare na bezvezne igrace. Fali nam zadnji vezni, Seviljinom Kondogbiji otkupna klauzula 20 mil i siguran sam da bi htio doci, a bit ce stroj. Sljedece ljeto ce vrijediti barem duplo toliko i sljedece ljeto ce ga svi zeljeti, a mi tada necemo imati sanse.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.