FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koji je qurac ovaj Senad Husic, sta je on umislio
prepo se Perice izgleda, a ne moze mu papuca okrenut ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaci to sto su Mađari glupi i dali mu 5 k a ne vrijedi toliko trebamo i mi, za te pare sto je on trazio mozes dovesti igraca boli glava. Ali ne bolje se kurciti, pa neka ide sada igrati u Tursku za manje od onoga sto mu je predsjednik nudio .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma vjerujem da je u pregovorima prelomilo ono što hoće da ima zagarantovano mjesto u prvoj postavi... Hahah de ba druže čuj zagarantovano haman nije dobar s glavom frajer
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Beduin
- Kontakt:
Znaci sad Husref najvljuje jos jedino mogucnost dolaska igraca na lijevu stranu, vjerovatno misleci na beka. I sef listu zelja skracuje svaki dan.
Ja se i dalje nadam Djelmicu, svakako je bolji od Govedarice, Mehidica, Haurdica, "Sarica" (jer je takodjer igrao i na desnom krilu), a tu je negdje sa Veselim po meni, tako da... najveca zelja ovog prelaznog roka mi je ovaj igrac, mozes se osloniti i u Evropi na njega, Veseli lijevo i on desno uz Ahmeta, Zebu i Ordagu = show time
Ja se i dalje nadam Djelmicu, svakako je bolji od Govedarice, Mehidica, Haurdica, "Sarica" (jer je takodjer igrao i na desnom krilu), a tu je negdje sa Veselim po meni, tako da... najveca zelja ovog prelaznog roka mi je ovaj igrac, mozes se osloniti i u Evropi na njega, Veseli lijevo i on desno uz Ahmeta, Zebu i Ordagu = show time
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Djelmica nece biti u Banja Luci I drugo kolo protiv Radnika vjerovatno ako dodje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Iako se transfer Senada Husića u Slobodu činio kao gotova stvar i čekao se samo njegov dolazak u Tuzlu, transfer ovog 25-godišnjaka u redove prvoplasirane ekipe Premijer lige je propao. Naime, Husić u konačnici nije mogao pronaći kompromis sa rukovodstvom Slobode, pa od njegov transfera neće biti ništa što je i potvrdio. – Nismo se uspjeli dogovoriti oko uslova. Žao mi je što neću obući crveno-crni dres. Slobodi želim sve najbolje, nadam se da će osvojiti titulu. Pozdrav i za vjernu navijačku skupinu Fukare, rekao je Senad Husić. Husić je do kraja sezone ugovorom vezan za mađarski Diosgyori, a već od ranije se nalazi u notesu selektora mehmeda Baždarevića. Kako nezvanično saznajemo obeštećenje za Husića je trebalo da iznosi 15.000 eura prema mađarskom Diosgyoriju VTK dok je fudbaler tražio da mu se isplati 10.000 eura po dolasku na Tušanj plus plata svakog mjeseca (nije poznato u kom iznosu) i ugovor sa Slobodom na dvije godine. Pored svega navedenog menadžer Senada Husića je tražio i garanciju da ovaj fudbaler neće grijati klupu kod Husrefa Musemića. Svi ovi uslovi su prezentirani Azmiru Husiću koji ipak na kraju nije uspio da postigne dogovor sa svojim prezimenjakom koji nije htio da prihvati druge opcije. Obzirom da je prelazni rok uveliko traje sigurni smo da će Husref Musemić u narednim danima rješiti problem lijeve pozicije i tako zaključiti tim za nastavak takmičenja.
Sloboda Tuzla
Previse prasine dizemo realno bez potrebe.
Jesmo stoka ni u cemu neznamo uzivat.
Ako Husref kaze da mu je potrebno par igraca samo za konkurencije i da pojaca klupu pa ko smo to mi Jbt. Kako to niko ne zavrsi na klupi reala od nas kada smo takvi strucnjaci.
Pa eto celzi na papiru ima 3 najjacu ekipa pa se bori za opstanak.
To sto ces naslagati 6,7 igraca nije garancija nizasta ljudi.
De opustite se i uzivajte.
Jesmo stoka ni u cemu neznamo uzivat.
Ako Husref kaze da mu je potrebno par igraca samo za konkurencije i da pojaca klupu pa ko smo to mi Jbt. Kako to niko ne zavrsi na klupi reala od nas kada smo takvi strucnjaci.
Pa eto celzi na papiru ima 3 najjacu ekipa pa se bori za opstanak.
To sto ces naslagati 6,7 igraca nije garancija nizasta ljudi.
De opustite se i uzivajte.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Opet me iste stvari nerviraju, kao sto je bilo za Ibricaca, kad dolazi kod nas on je zvijzda, igracina, velicina... Ispade da nece kod nas nego ce kao u Zelju odma covjek ne valja, preskup, potrosen, imamo takvog igraca... Evo sad i za Husica prije 2 dana bio najbolji bek u ligi, odlican bla bla, izjavi covjek da se nismu dogovorili odma ne valja, povrijedjen, nije igro godinu, Pero za njega izmislio lijevog beka.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ma dajte vise pustite Husica i njegov ne dolazak, ko ga sisa, bilo proslo, gotova stvar.
ovim potzezom smo dokazali da necemo dozvoliti ucjene, ne mislim na finansijskom planu,
sto je pozitivna stvar, a i nasi iz kluba su to dobro i odmjereno obrazlozili i ne treba se vise
u javnosti govoriti o Husicu, sto se kluba tice.
Drugo, sto se tice eventualnog dolaska Djelmica, to sto Husref ne prica javno da trazimo igraca
na toj poziciji, ne znaci da ga necemo dovesti, a mozda i necemo jer je Haurdic doveden na to mejsto
ovim potzezom smo dokazali da necemo dozvoliti ucjene, ne mislim na finansijskom planu,
sto je pozitivna stvar, a i nasi iz kluba su to dobro i odmjereno obrazlozili i ne treba se vise
u javnosti govoriti o Husicu, sto se kluba tice.
Drugo, sto se tice eventualnog dolaska Djelmica, to sto Husref ne prica javno da trazimo igraca
na toj poziciji, ne znaci da ga necemo dovesti, a mozda i necemo jer je Haurdic doveden na to mejsto
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ljudi moji zbog husica nam propade vijest o najavi kako ce istocna tribina biti gotova do kraja septembra... Ajmo malo pozitive
BasSARS je napisao/la:Ljudi moji zbog husica nam propade vijest o najavi kako ce istocna tribina biti gotova do kraja septembra... Ajmo malo pozitive
Znaci u ovo vrijeme sledece godine Tusanj ce biti preporodjen sjever zavrsen zapad sredjen istok zavrsen stolice postavljene doduse nisu rekli da ce zavrsiti unutrasnje radove ali jbs to
Trebamo popustiti malo bgm uvjek smo se bunili ovaj placa da igra ovog gura menadjer onom Tata u omladinskom.
Sada je trener i menadjer tima ako covjek smatra da netreba gomilat igrace pa hajmo im vjerovat.
Uz haurdica nek potpise jos jedan tamam da pojacamo klupu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
SARS je napisao/la:Ljudi moji zbog husica nam propade vijest o najavi kako ce istocna tribina biti gotova do kraja septembra... Ajmo malo pozitive
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
eno i Borac se pojačava
Borisu Raspudić, Darko Maletić Nemanja Bilbija.
Bit će gutavo u BL. :/
Borisu Raspudić, Darko Maletić Nemanja Bilbija.
Bit će gutavo u BL. :/
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Taj zadnji Bio bi pojacanje bilo kojem klubu u bih,
Prva dvojica mogu donijet prevagu protiv Viteza drine Veleza ljudi disat ne mogu u 50 min.
Ne kazem da cemo rasut borac ali kvalitetniji smo presudice fizicka sprema vidjecete.
Jeste negativni jbt.
Neznam zasto je tesko svatiti da ne moramo zuriti sa pojacanjima
Prva dvojica mogu donijet prevagu protiv Viteza drine Veleza ljudi disat ne mogu u 50 min.
Ne kazem da cemo rasut borac ali kvalitetniji smo presudice fizicka sprema vidjecete.
Jeste negativni jbt.
Neznam zasto je tesko svatiti da ne moramo zuriti sa pojacanjima
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
nije negativa u vezi nasih pojačanja, već smo unaprijed upisali 3 bobe protiv Borca, a ljudi se ipak nece tako lako predati.
predstoji nam krvava bitka tamo. jos ako dovedu jos koga tipa Bilbije, bit ce rpavo gutavo
predstoji nam krvava bitka tamo. jos ako dovedu jos koga tipa Bilbije, bit ce rpavo gutavo
Ma znam o ovoj ligi svako svakog moze trehnut.
Ali sad da se toliko bojim borca ....
Mozemo bod iscupat i to je dobro
Ali sad da se toliko bojim borca ....
Mozemo bod iscupat i to je dobro
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
opasnu igru igraju (ako se ne pojacamo u narednom periodu)
ukoliko izbori evropu sa ovim kadrom bice heroji (mada ce biti i onih koji ce spocitavati sto se nije uzela titula, i koji ce biti sigurno da se pojacalo da bi uzeo titulu)...ako se ne izbori evropa to je debakl, katastrofa
problem je i nas mentalitet gdje ce mnogi smatrati neuspjehom sve osim titule iako nas realno godinama nigdje nije bilo, ali eto prvi smo na zimu, moramo ostat prvi do kraja...vika ce bit na upravu koja se nije pojacala i trenera koji je rekao da mu ne trebaju pojacanja..
opasna igra za odvratnu sredinu kakva je Tuzla gdje mnogi i prizeljkuju neuspjeh
ukoliko izbori evropu sa ovim kadrom bice heroji (mada ce biti i onih koji ce spocitavati sto se nije uzela titula, i koji ce biti sigurno da se pojacalo da bi uzeo titulu)...ako se ne izbori evropa to je debakl, katastrofa
problem je i nas mentalitet gdje ce mnogi smatrati neuspjehom sve osim titule iako nas realno godinama nigdje nije bilo, ali eto prvi smo na zimu, moramo ostat prvi do kraja...vika ce bit na upravu koja se nije pojacala i trenera koji je rekao da mu ne trebaju pojacanja..
opasna igra za odvratnu sredinu kakva je Tuzla gdje mnogi i prizeljkuju neuspjeh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Loptica opasne igre prebačena je upravo na stranu sitnih šićardžija koji se ponašaju ko hijene.Ako tu Azmir ostane i sadašnja,hajmo reć ' ,solidna uprava, to šta će neka hijena mislit o pojačanjima , ciljevima i klubu uopšte neće vrijedit pišljiva boba.Takvi će abd u budućnosti biti daleko od Slobode. Titula je sad možda nikad bliža ali to i jeste stvar toga što se radilo kako se radilo,plus malo sreće.Eh sad nekima je dupe zinulo, neki hoće ovo,neki ono,svi pametni.Svako zna da pojačanja trebaju,ali se rijetko ko pita ko će to platit.Nego daj sad ho-ruk pojačanja,titula,kup,stadion,Evropa...Eeee...
Siroki Brijeg nije nikog doveo, samo kazem.
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam od pocetka razmisljanja da izlazak u Evropu je puna kapa, o tituli ne zelim ni razmisljati a ako se do nje dodje - dobro dosla. Sam izlazak u Evropu nam nece biti najveci uspjeh kluba, ali hoce biti najbolji poslijeratni rezultat.
Problem je sto igramo na 2 fronta ravnopravno i ciljamo na najvisi plasman u oba. Za takvo nesto su pojacanja neminovna, a izlaskom u Evropu da imamo uigrane sve igrace pa se ne bismo ni na ljeto trebali pojacavati previse, opet zavisno od mogucih odlazaka najboljih igraca. Ovako uveliko cemo ovisiti i od forme ostalih klubova i njihovog uigravanja pojacanja.
Sa druge strane mi ulazemo i u stadion, otplatu duga, pa nije ni pametno pretplacivati igrace, kao sto je sad bio slucaj sa Husicem, dakle moramo nivelisati budzet dok ne izadjemo vani, dovedemo jaceg sponzora...
Niko u posljednje vrijeme ne pita Sasu/Azmira sta je sa vec pomenutim novim sponzorom, dal i dalje ceka samo reprogram ili? To mi je nekako i ponajbitnija informacija, jer za stadion skoro sve znamo.
Problem je sto igramo na 2 fronta ravnopravno i ciljamo na najvisi plasman u oba. Za takvo nesto su pojacanja neminovna, a izlaskom u Evropu da imamo uigrane sve igrace pa se ne bismo ni na ljeto trebali pojacavati previse, opet zavisno od mogucih odlazaka najboljih igraca. Ovako uveliko cemo ovisiti i od forme ostalih klubova i njihovog uigravanja pojacanja.
Sa druge strane mi ulazemo i u stadion, otplatu duga, pa nije ni pametno pretplacivati igrace, kao sto je sad bio slucaj sa Husicem, dakle moramo nivelisati budzet dok ne izadjemo vani, dovedemo jaceg sponzora...
Niko u posljednje vrijeme ne pita Sasu/Azmira sta je sa vec pomenutim novim sponzorom, dal i dalje ceka samo reprogram ili? To mi je nekako i ponajbitnija informacija, jer za stadion skoro sve znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.