FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 19 jan 2016, 21:10

Ipak ne dolazi na Tušanj Husić: Nisam se prepao konkurencije u Slobodi Piše: A. Pašić Danas, 21:00 Senad Husić, bh. internacionalac koji nastupa za Diósgyör, neće karijeru nastaviti u tuzlanskoj Slobodi. Bivši mladi reprezentativac naše zemlje nije uspio pronaći zajednički jezik sa rukovodstvom Slobode i vratio se u Mađarsku gdje i dalje trenira sa trenutnim klubom Diósgyörom, međutim sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu. "Ne dolazim u Slobodu. Nisu mi se svidjeli uslovi koje su mi ponudili čelnici Slobode, a one koje sam ja postavio ljudi iz kluba nisu bili u mogućnosti ispoštovati. Bez obzira, i dalje je aktuelno da ću promijeniti klub u ovom prijelaznom roku najbliže sam odlasku u Tursku", kazao je Senad Husić u telefonskom razgovoru za SportSport.ba. Husić je odbacio tvrdnje Musemića da se prepao konkurencije u Slobodi. "Nisam se prepao konkurencije, pa ja poznajem samo tri fudbalera koja trenutno igraju tu. Zahvalio sam se Musemiću i uvjeren sam da sa svojim timom može i bez mene osvojiti titulu. Slobodi želim sve najbolje." Slobodu je, za sada, u ovom prijelaznom roku jedino pojačao Anes Haurdić

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-ni ... odi/182103

IMA I KALESIJANER PRIČU , SAMO GA RUŽNO SLUŠATI.
Ja volim FK Tuzla City

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 jan 2016, 21:26

Sto ne prozboris Husicu da si trazio 5 k eura plus bonuse kao da si Adriano licno pa jebote, ne vrijedi toliko i neki najkvalitetniji bek u ovoj ligi, i da si trazio zagarantovanih 11. :kafa:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jan 2016, 21:32

Do 25. januara kad idemo u Bijeljinu (Stanišić),ili još par dana poslije bit će sve jasno vezano za nove igrače.Ne sumnjam ni jedan promil da će Predsjednik Husić ispoštovati Musemićeve želje.Može biti samo više, nikako manje od potrebnog.
Mali Husić se baš prepao i to je Musemić odlično ocijenio.Momak je, na žalost, povrijeđen od aprila 2015.Jesenas je tek u zadnjim kolima počeo ulaziti u igru.Njega nema na aktuelnom transfermarktu madžarskog kluba.
Ja volim FK Tuzla City

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 19 jan 2016, 21:44

TaRgEt_ je napisao/la:Sto ne prozboris Husicu da si trazio 5 k eura plus bonuse kao da si Adriano licno pa jebote, ne vrijedi toliko i neki najkvalitetniji bek u ovoj ligi, i da si trazio zagarantovanih 11. :kafa:
Ne kontam sto bi to prozborio? Momak se bori za sebe, svoj zivot, porodicu bla bla bla... vjerovatno je slicnu platu imao i u madjarskoj, treba bit realan i
priznati da mi ne mozemo dovesti ni najboljeg igraca iz zadnjeg kluba hr lige jer ima vise para nego zeba i ahmet zajedno a pregovarali smo s njim... i to isto lijeva strana...

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 21:51

fukare987 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Sto ne prozboris Husicu da si trazio 5 k eura plus bonuse kao da si Adriano licno pa jebote, ne vrijedi toliko i neki najkvalitetniji bek u ovoj ligi, i da si trazio zagarantovanih 11. :kafa:
Ne kontam sto bi to prozborio? Momak se bori za sebe, svoj zivot, porodicu bla bla bla... vjerovatno je slicnu platu imao i u madjarskoj, treba bit realan i
priznati da mi ne mozemo dovesti ni najboljeg igraca iz zadnjeg kluba hr lige jer ima vise para nego zeba i ahmet zajedno a pregovarali smo s njim... i to isto lijeva strana...
Pa kako onda Zeba ne ode u Osijek nego dođe kod nas?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 21:53

fukare987 je napisao/la:
Nemojte pricati bezveze.
Koliko je osjek ostao duzan mesanovicu druze.
Generalno ima vise para u njihovoj ligi.
Ali samo dinamo hajduk i rijeka.
Ostali i dadnu na papiru poslije ganjaj svoje.
Momku je bilo malo 2500eura zdravooo.
Ovo je bh Liga druze.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 jan 2016, 21:55

Šta je sa Novakom što je bio na probi na jesen ?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jan 2016, 21:55

fukare987 je napisao/la:
Ako misliš na Novaka koji je i boravio u Tuzli,on bi bio odlična alternativa na lijevom boku.
Takođe, Tadejević,i on je izvisio u Veležu.
Ja volim FK Tuzla City

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 19 jan 2016, 21:57

Agamemnon je napisao/la: Nemojte pricati bezveze.
Koliko je osjek ostao duzan mesanovicu druze.
Generalno ima vise para u njihovoj ligi.
Ali samo dinamo hajduk i rijeka.
Ostali i dadnu na papiru poslije ganjaj svoje.
Momku je bilo malo 2500eura zdravooo.
Ovo je bh Liga druze.

ne pricam bezveze, nije da me bas pogodilo sto ne dolazi al svi se oni bore za sto bolje ugovore i to je posteno... Osijek moze dugovati koliko hoce
Mesanovicu ali pred licenciranje timova pred sezonu mora se sve isplatiti inace ne igras ligu... 100% tacno... nemoj da ti saljem skrinsotove rekao sam ti
i koji je igrac i sve...

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 19 jan 2016, 22:00

TzXHc je napisao/la: Pa kako onda Zeba ne ode u Osijek nego dođe kod nas?
Pa objasnio je jednom prilikom kad je davao intervju, iste su pare bile ( u pet deka ) ali je blize kuci...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 jan 2016, 22:00

a skoro se spominjo i Miloš Stojčev čini mi se
ko zna možda nas i iznenade i sa njim
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2016, 22:03

intercontinental je napisao/la:a skoro se spominjo i Miloš Stojčev čini mi se
ko zna možda nas i iznenade i sa njim
Isti dan je on to demantovao, a svejedno nam igraci u veznom redu ne trebaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 19 jan 2016, 22:05

fukaratz je napisao/la:mi u kadru imamo 18 igraca i 2 golmana (Nikolic ce na posudbu opet najvjerovatnije). od tih 18 igraca neki nisu za najvise domete npr: Prses, Salihovic, Efendic, Mehidic..... druga dvojica su imala par bljeskova ali u kontinuitetu ne mogu uvezati 3 dobre utakmice. Govedarica i Krpic takodjer nisu od povjerenja. eh sad ostali smo na dva napadaca ja ne zelim ni da zamislim sta ce se desiti ako se Ahmet povrijedi. imamo jedinstvenu priliku da idemo na titulu jer se dosta toga tijekom sezone poklopilo a Husref ovo ne smije propustiti. jedno je sigurno da trenutno nemamo dovoljnu sirinu da uzmemo titulu :!: :!: :!: :!: :!: kad je sa Sarajevom uzeo titulu imao je ogroman broj igraca na raspolaganju od bivsih povremenih reprezentativaca Turkovica, Sarabe, Milosevica, Grujica, Trivunovica, Saranovica pa do kvalitetnih Dure, Mackica, Ihtijarevica, Muharemovica, Repuha, Hadzica, Bucana, Obuce, Dzakmica, Marciana, Maksumica......... hrpa kvalitetnih igraca na okupu :!: ovo sad sto Husref radi je kockanje jer u slucaju povreda i kartona nece nas nigdje biti :kafa: nit ja koga vrijedjam nit sta pametujem jednostavno izrazavam svoje misljenje jer sad dosta vise ocekivao od prelaznog roka (pitanje je kad cemo opet imati ovakvu priliku da uzmemo titulu) :!:
:thumbup: Pisao sam to već jednom, strašnu priliku imamo sad da osvojimo prvenstvo i pitanje je kad ćemo se naći u sličnoj situaciji. Sad se bukvalno sve poklopilo, od kikseva suparnika imali smo i sreće u pjedinim utakmicama, nismo imali problema sa povredama do toga da je druga polusezona kraća a da svi direktni konkurenti dolaze na Tušanj izuzev Zrinjskog.
Ako mislimo napasti titulu a po najavama Azmira,Husrefa i igrača ide se na titulu onda moramo dovesti pojačanja. Prvenstveno mislim na desnu stranu i ofanzivno i defanzivno, backup napadač i polivalntni lijevi bek/stoper.
Ja vjerujem da će doći pojačanja jer nije ni Husref ni stručni štab toliko lud, nije kao da imamo ~10b viška pa ajde, jer ovde dva vezana kiksa znače pozicija KOJA NE VODI NI U EUROPU.

Kažem još jednom ovu priliku bi trebali iskoristiti kad nam se već ukazala jer iduće sezone da uložimo 3X više ništa nam ne garantuje da ćemo osvojiti titulu.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 22:15

fukare987 je napisao/la:
TzXHc je napisao/la: Pa kako onda Zeba ne ode u Osijek nego dođe kod nas?
Pa objasnio je jednom prilikom kad je davao intervju, iste su pare bile ( u pet deka ) ali je blize kuci...

Eto onda kako ne možemo dovest tok igrača iz najgore ekipe, a možemo uzeti Zebu osijeku?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 jan 2016, 22:30

Heller je napisao/la:Ma bice ljudi barem jos 2-3 igraca

I ja sam tog mišljenja. Pa čak i da ne počnu pripreme s ekipom mislim da to ne bi bio toliki problem, ako se ne varam ni Kostić ni Škahć ih nisu počeli pred početak sezone, il je neko drugi bio u pitanju. Uglavnom znamo svi kako se ekipa uigrala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jan 2016, 22:31

Thranduil je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:mi u kadru imamo 18 igraca i 2 golmana (Nikolic ce na posudbu opet najvjerovatnije). od tih 18 igraca neki nisu za najvise domete npr: Prses, Salihovic, Efendic, Mehidic..... druga dvojica su imala par bljeskova ali u kontinuitetu ne mogu uvezati 3 dobre utakmice. Govedarica i Krpic takodjer nisu od povjerenja. eh sad ostali smo na dva napadaca ja ne zelim ni da zamislim sta ce se desiti ako se Ahmet povrijedi. imamo jedinstvenu priliku da idemo na titulu jer se dosta toga tijekom sezone poklopilo a Husref ovo ne smije propustiti. jedno je sigurno da trenutno nemamo dovoljnu sirinu da uzmemo titulu :!: :!: :!: :!: :!: kad je sa Sarajevom uzeo titulu imao je ogroman broj igraca na raspolaganju od bivsih povremenih reprezentativaca Turkovica, Sarabe, Milosevica, Grujica, Trivunovica, Saranovica pa do kvalitetnih Dure, Mackica, Ihtijarevica, Muharemovica, Repuha, Hadzica, Bucana, Obuce, Dzakmica, Marciana, Maksumica......... hrpa kvalitetnih igraca na okupu :!: ovo sad sto Husref radi je kockanje jer u slucaju povreda i kartona nece nas nigdje biti :kafa: nit ja koga vrijedjam nit sta pametujem jednostavno izrazavam svoje misljenje jer sad dosta vise ocekivao od prelaznog roka (pitanje je kad cemo opet imati ovakvu priliku da uzmemo titulu) :!:
:thumbup: Pisao sam to već jednom, strašnu priliku imamo sad da osvojimo prvenstvo i pitanje je kad ćemo se naći u sličnoj situaciji. Sad se bukvalno sve poklopilo, od kikseva suparnika imali smo i sreće u pjedinim utakmicama, nismo imali problema sa povredama do toga da je druga polusezona kraća a da svi direktni konkurenti dolaze na Tušanj izuzev Zrinjskog.
Ako mislimo napasti titulu a po najavama Azmira,Husrefa i igrača ide se na titulu onda moramo dovesti pojačanja. Prvenstveno mislim na desnu stranu i ofanzivno i defanzivno, backup napadač i polivalntni lijevi bek/stoper.
Ja vjerujem da će doći pojačanja jer nije ni Husref ni stručni štab toliko lud, nije kao da imamo ~10b viška pa ajde, jer ovde dva vezana kiksa znače pozicija KOJA NE VODI NI U EUROPU.

Kažem još jednom ovu priliku bi trebali iskoristiti kad nam se već ukazala jer iduće sezone da uložimo 3X više ništa nam ne garantuje da ćemo osvojiti titulu.
od rijeci do rijeci :thumbup: nadajmo se najboljem :kafa:
Sloboda Tuzla

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 jan 2016, 22:58

Senad Husić, potencijalni A reprezentativac BiH neće pojačati tuzlansku Slobodu, iako su dvije strane nedavno potvrdile transfer.

Husić se trebao pojaviti na sutrašnjem treningu Crveno-crnih, no s obzirom da nije postigao dogovor sa Upravom Tuzlaka, odnosno da nije pronašao zajednički jezik sa Azmirom Husićem, do realizacije transfera neće doći.

– Pregovarao sam sa Azmirom Husićem. Ja sam ponudio svoje, a predsjednik svoje uslove. Tu se nismo mogli dogovoriti – rekao je za Faktor, Senad Husić.

Šef struke lidera premijerligaške tabele, Husref Musemić, očekivao je Husića već sutra na Tušnju.

-Sve smo dogovorili, zbog toga smo objavili i rekli da dolazi. Promijenio je neke uslove, a mi to u ovom trenutku nismo mogli ispoštovati. Mi ćemo tražiti alternativno rješenje na lijevoj strani. Nećemo žuriti, ali ćemo pokušati naći – rekao nam je Musmić, kazavši da je to jedina pozicija koju će Tuzlaci pokušati da popune.

– Haurdić je stigao i eventualnim dolaskom igrača na lijevu stranu, naša lista pojačanja bila bi zaključena – zaključio je Musemić.
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2016, 23:10

sloboda72 je napisao/la:Ipak ne dolazi na Tušanj Husić: Nisam se prepao konkurencije u Slobodi Piše: A. Pašić Danas, 21:00 Senad Husić, bh. internacionalac koji nastupa za Diósgyör, neće karijeru nastaviti u tuzlanskoj Slobodi. Bivši mladi reprezentativac naše zemlje nije uspio pronaći zajednički jezik sa rukovodstvom Slobode i vratio se u Mađarsku gdje i dalje trenira sa trenutnim klubom Diósgyörom, međutim sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu. "Ne dolazim u Slobodu. Nisu mi se svidjeli uslovi koje su mi ponudili čelnici Slobode, a one koje sam ja postavio ljudi iz kluba nisu bili u mogućnosti ispoštovati. Bez obzira, i dalje je aktuelno da ću promijeniti klub u ovom prijelaznom roku najbliže sam odlasku u Tursku", kazao je Senad Husić u telefonskom razgovoru za SportSport.ba. Husić je odbacio tvrdnje Musemića da se prepao konkurencije u Slobodi. "Nisam se prepao konkurencije, pa ja poznajem samo tri fudbalera koja trenutno igraju tu. Zahvalio sam se Musemiću i uvjeren sam da sa svojim timom može i bez mene osvojiti titulu. Slobodi želim sve najbolje." Slobodu je, za sada, u ovom prijelaznom roku jedino pojačao Anes Haurdić

Husicu prepao si se jer nisi u zivotu vidio onakvu silu od igraca! Prepao se klupe. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2016, 23:22

Probisvjet je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Ipak ne dolazi na Tušanj Husić: Nisam se prepao konkurencije u Slobodi Piše: A. Pašić Danas, 21:00 Senad Husić, bh. internacionalac koji nastupa za Diósgyör, neće karijeru nastaviti u tuzlanskoj Slobodi. Bivši mladi reprezentativac naše zemlje nije uspio pronaći zajednički jezik sa rukovodstvom Slobode i vratio se u Mađarsku gdje i dalje trenira sa trenutnim klubom Diósgyörom, međutim sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu. "Ne dolazim u Slobodu. Nisu mi se svidjeli uslovi koje su mi ponudili čelnici Slobode, a one koje sam ja postavio ljudi iz kluba nisu bili u mogućnosti ispoštovati. Bez obzira, i dalje je aktuelno da ću promijeniti klub u ovom prijelaznom roku najbliže sam odlasku u Tursku", kazao je Senad Husić u telefonskom razgovoru za SportSport.ba. Husić je odbacio tvrdnje Musemića da se prepao konkurencije u Slobodi. "Nisam se prepao konkurencije, pa ja poznajem samo tri fudbalera koja trenutno igraju tu. Zahvalio sam se Musemiću i uvjeren sam da sa svojim timom može i bez mene osvojiti titulu. Slobodi želim sve najbolje." Slobodu je, za sada, u ovom prijelaznom roku jedino pojačao Anes Haurdić

Husicu prepao si se jer nisi u zivotu vidio onakvu silu od igraca! Prepao se klupe. :urnebes:
Perica je za njega Cak Noris! :salut: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 19 jan 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 19 jan 2016, 23:22

de ljudi ba bice to sve dbr jos kad se vrati predsjednik zavrsimo reprogram abd
napredujemo i kao klub sto se tice stvari van terena sto je mozda i bitnije nekad tako da samo polako evropa abd na tusnju :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.