Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne znam samo gdje ispariše oni fantastični sponzorski ugovori sa Warriorom i Standard C. obzirom da ni plate igrača nisu nešto enormno velike pa da sve ide na to,a veći dio duga je čini mi se riješen.
Kada se pogleda unazad loši transferi Carrolla,Downinga donekle Borinija,Hendersona i Allena su ostavili traga i američka bagra je puno opreznija pri kupovini igrača ali jedan od ove trojice Armenac,Costa i Willian se morao dovesti ako je to želja trenera pa i preplatiti koji milon,teško se danas može naći kvalitet koji će praviti razliku za male pare,može ali teško i uz puno sreće.
Kada se pogleda unazad loši transferi Carrolla,Downinga donekle Borinija,Hendersona i Allena su ostavili traga i američka bagra je puno opreznija pri kupovini igrača ali jedan od ove trojice Armenac,Costa i Willian se morao dovesti ako je to želja trenera pa i preplatiti koji milon,teško se danas može naći kvalitet koji će praviti razliku za male pare,može ali teško i uz puno sreće.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Posebno Coutinho kome je Lucas prvi na listi.Ponos Torina je napisao/la:zaboravio sam dodati da Coutinho i Lucas vise ne prate Williana![]()
![]()
![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da oni štede pare za renoviranje Anfielda pa čovjek bi ih i razumio. Ali očigledno da oni te pare ostavljaju sebi a od renovacije neće biti ništa.
Ne samo da smo više prodali nego doveli i riješili se plata i dobili nove ugovore, nego su TV prava ove godine dosta veća nego prošle sezone- Ali opet džaba.
Brat bratu ovako kako se ponašaju prema Brendanu sada, ponašali su se prema Kingu u januaru. Svi znamo šta je slijedilo poslije toga.
Ne samo da smo više prodali nego doveli i riješili se plata i dobili nove ugovore, nego su TV prava ove godine dosta veća nego prošle sezone- Ali opet džaba.
Brat bratu ovako kako se ponašaju prema Brendanu sada, ponašali su se prema Kingu u januaru. Svi znamo šta je slijedilo poslije toga.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebali smo dovesti nekoga ali zna se ko vedri i oblaci tako da sad znamo na cemu smo i koga kriviti za to...
Ostaje nam da se uzdamo u Rodgersa,Gerrarda,Toure-a, i ovu omladinu.
nekad i dobar timski duh nadmasi silne pare 

Monolog@ mislim da su oni Twiteri lazni
ljudi se zajebavaju samo...

Ostaje nam da se uzdamo u Rodgersa,Gerrarda,Toure-a, i ovu omladinu.

Monolog@ mislim da su oni Twiteri lazni

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 avg 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
Svježe, od neki dan
Svježe, od neki dan

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpool radi u debelom minusu, a vlasnik je tu prije svega da zaradi koju funtu. Uprava kluba radi los posao na celu sa vlasnikom, mada su i oni prethodni bili ocajni.Henderson je napisao/la:Da oni štede pare za renoviranje Anfielda pa čovjek bi ih i razumio. Ali očigledno da oni te pare ostavljaju sebi a od renovacije neće biti ništa.
Jedini spas za redse je prodaja kluba nekom ko je spreman da ulozi u klub i prije svega ko se razumije u fudbal, do tada navijaci ce biti prisiljeni gledati polovne igrace,a i oni malo bolji dizu sidro (najbolji primjer Suarez koji zeli da predje u Arsenal).
Jos jedan dobar primjer stanja i trenutne vizije celnika Liverpoola je ugovor koji su nudili Anzhiju za Williana, tj. postotak rusima od naredne prodaje igraca, to govori da nisu spremni unaprijediti tim, vec su se orjentisali na prodaju!
Nudili 50% od onoga sto predje 30m funti, ako predje toliko, ako ne, Rusi ne dobijaju nista, ne vidim tu orijentaciju na prodaju, vec genijalnost da se prodje sto bolje, na sta je Anzhi i pristao na kraju krajeva. Zaista govori dosta da ne zele unaprediti tim, zato i traze tog igraca i nude tolike novce.Ozren je napisao/la: Najbolji primjer stanja i trenutne vizije celnika Liverpoola je ugovor koji su nudili Anzhiju za Williana, tj. postotak rusima od naredne prodaje igraca, to govori da nisu spremni unaprijediti tim, vec su se orjentisali na prodaju!
Klub je u debelom minusu, evo ugasice ga uskoro...

- Ponos Torina
- Kontakt:
Aly Cissokho - The first interview
http://www.dailymotion.com/video/x13e2e ... view_sport
Prvi dan
http://www.dailymotion.com/video/x13e23 ... -day_sport
Aly je dobar ko hljeb,takvih nam treba vise

Prvi dan
Aly je dobar ko hljeb,takvih nam treba vise

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 avg 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vjerovatno nebi odustali od njega zbog par miliona da nemaju u planu nekog drugog . Ovo se moglo zavrsiti do nedjelje da je neko znao kako pregovarati . Al' nece Brendan da radi pod DoF-om . Imaju 12 dana da dovedu nekog dobrog , ako bi mogao birati rekao bi da se ide po Konoplyanku il' mozda cak Carlos Velu . 3 glavne mete su otisle , prve dvije zbog LP a zadnja zbog para . Valjda ce neko po koga sad krenu i doci . Mozda i igraci sami ocekuju to neko 20 miliona + pojačanje . Bitno je da mi lijepo igramo i napredujemo , a sad ko ce doci to me pretjerano i ne zanima .
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tom logikom, bolje je da nismo kupili Alberta, Aspasa, Allena, Borinija, Hendersona, Downinga i Carrolla i mogli smo komotno kupiti Ronalda. ( navodim banalan primjer jer ti ocito mislis kako Liverpool mora bas skupljati pare za pojacanja, ja apsolutno ne vidim zasto je Alberto omeo dolazak Williana )Henderson je napisao/la:Ovakva logika može postojati samo kod tebe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaista je puno placen Alberto. Za te pare smo mogi dobiti Williana, pa mozda i Soldada..
Alberto je plaćen 6.8 miliona funti a nam je Willian izbjegao za nekih 4 do 5 miliona funti. Nadam se da ćeš sada razumjeti poentu.
Mani se tih preracuna, Liverpool svakako posluje u plusu sto je jasan pokazatelj da ce se jos dugo prodavati kako bi kupovali igrace.
Kako uzdiše isto Vaha kad prica KAZEM JAPonos Torina je napisao/la:Aly Cissokho - The first interview
Prvi dan
Aly je dobar ko hljeb,takvih nam treba vise![]()
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- ronweasley
- Kontakt:
Nije nam baš dobro stanje u Liverpoolu a? Šta sa Suarezom? Ide ili ostaje? Nisam siguran šta bih više volio.
Da ostane, ovako nezadovoljan i van trenažnog procesa, pitanje je koliko bi koristi bilo od njega.
Da ode, kako naći ADEKVATNU zamjenu? Premalo je vremea a i nema baš nekog izbora na tržištu.
Htio sam vidjeti onog Aubameyanga u Liverpoolu ali me nisu poslušali.
Da ostane, ovako nezadovoljan i van trenažnog procesa, pitanje je koliko bi koristi bilo od njega.
Da ode, kako naći ADEKVATNU zamjenu? Premalo je vremea a i nema baš nekog izbora na tržištu.
Htio sam vidjeti onog Aubameyanga u Liverpoolu ali me nisu poslušali.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trema ga spopalagaston je napisao/la:Kako uzdiše isto Vaha kad prica KAZEM JAPonos Torina je napisao/la:Aly Cissokho - The first interview
Prvi dan
Aly je dobar ko hljeb,takvih nam treba vise![]()
![]()

Pametni su ameri, evo čak su sposobni i posvađati navijače na forumu 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.spurs-web.com/spurs-news/spu ... er-window/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako se to radi.
Tako se to radi.
Ja vise ne pratim transfere koji se ticu Liverpoola do kraja prelaznog. Ne zanima me uopste ni ko ce doci ni ko ce otici. Volio bi samo znati ko je taj koji amerima govori koliko koji igrac vrijedi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
koliko sam ja ispred svog vremena to je cudo
ima godina od kad sam ja dosao do zakljucaka do kojih raja tek sada dolazi.
al opet vidim da ima nekih koji su zadovoljni i ovom situacijom.
ja bi volio da nisam u pravu i da dovedu neko pravo pojacanje al to se nece desiti. cim je pocela ta prica oko wiliana ja sam napisao da ne dolazi. nece ovi vise od 10 miliona dati za igraca dok su tu. zao mi je rodgersa, rizo je u pravu nije ni dalglish imao nista bolji tretman od vlasnika u januaru, izgleda ovi ameri treneru daju buđet samo kad tek dođe i misle da ne moraju vise nista trositi.
eto da smo cesce mijenjali trenere mozda bi i bilo vise tranfera
ovom strategijom tesko da ce se liverpool ikad vratiti u vrh, jer dok ovi mlađi momci stasaju ovi sto su sad dobri ce otici iz kluba ili ostariti... sreca pa nisu suareza prodali kao sto sam se ja nadao jer i od tih para garant nista ne bi otislo za nove transfere.

al opet vidim da ima nekih koji su zadovoljni i ovom situacijom.
ja bi volio da nisam u pravu i da dovedu neko pravo pojacanje al to se nece desiti. cim je pocela ta prica oko wiliana ja sam napisao da ne dolazi. nece ovi vise od 10 miliona dati za igraca dok su tu. zao mi je rodgersa, rizo je u pravu nije ni dalglish imao nista bolji tretman od vlasnika u januaru, izgleda ovi ameri treneru daju buđet samo kad tek dođe i misle da ne moraju vise nista trositi.
eto da smo cesce mijenjali trenere mozda bi i bilo vise tranfera

ovom strategijom tesko da ce se liverpool ikad vratiti u vrh, jer dok ovi mlađi momci stasaju ovi sto su sad dobri ce otici iz kluba ili ostariti... sreca pa nisu suareza prodali kao sto sam se ja nadao jer i od tih para garant nista ne bi otislo za nove transfere.
You are someone else I am still right here
Paradajz je napisao/la:Nudili 50% od onoga sto predje 30m funti, ako predje toliko, ako ne, Rusi ne dobijaju nista, ne vidim tu orijentaciju na prodaju, vec genijalnost da se prodje sto bolje, na sta je Anzhi i pristao na kraju krajeva. Zaista govori dosta da ne zele unaprediti tim, zato i traze tog igraca i nude tolike novce.Ozren je napisao/la: Najbolji primjer stanja i trenutne vizije celnika Liverpoola je ugovor koji su nudili Anzhiju za Williana, tj. postotak rusima od naredne prodaje igraca, to govori da nisu spremni unaprijediti tim, vec su se orjentisali na prodaju!
Klub je u debelom minusu, evo ugasice ga uskoro...
http://www.theguardian.com/football/201 ... t-ian-ayre" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool report debt increase of £22m and 10-month loss of £40.5m

Jedini čovjek koji u klubu radi svoj posao odlično je Ikbal. Ovo ostalo sve treba otjerati.
Coates je izmislio onu povredu samo da ne bude prodat. Čuj do proljeća će trajati oporavak, pa na kojoj se to on utakmici povrijedio? Protiv Japana? I ko fol tek se sada za nju saznalo.
Neke nemožemo sa puškom natjerati u klub a neke iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.