FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pleme li vam ****
Dovoljno je samo onog Džaferovića vidjeti i sve ti je jasno dokle smo dogurali !
Dovoljno je samo onog Džaferovića vidjeti i sve ti je jasno dokle smo dogurali !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ikebana! Saksija **** Bakirova. Zato ljudi rade sta hoce...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bokte mazo ne mozete poredit Zapadnohercegovacki kanton i Kanton Sarajevo koji vam je qrac
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne treba se uzdati toliko ni u ovo, da ce igraci Borca biti devastirani od alkohola u nedjelju.Stariji ce se sjetiti da su nas kone u finalu kupa 2001 pobjedile, manje od 48 nakon njihove proslave titule pred Vječnom vatrom i kasnije pijanke.
Osvajat cemo narednih godina, a vi kmecite sa Husrooom, i samo govorite "fala i vama i cao" !Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:23A da smo je osvojili bilo bi Vico digo sve na visi nivo tereni var ,niko spomenuo ne bi kradje ,sad satro mi borci za pravdu .
Dobro je sto je ne osvojismo ove godine da sve ispliva od majmuna iz kluba do cetnika iz Banja luke.
Pantelija i Zoran bi pjesme posvecivali vici kao prosle godine
Najlicemjerniji navijaci su nasi uz komsije plave.
Uz pokoju gnusnu psovku, ko psic aw aw

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa nece nista ni pokusavati. Znaju sta bi ih docekalo na tribibama.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dildo uprava se usutila.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Jel to ono kad je Repuh dao gol s 30 metara?Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 20:11Ne treba se uzdati toliko ni u ovo, da ce igraci Borca biti devastirani od alkohola u nedjelju.Stariji ce se sjetiti da su nas kone u finalu kupa 2001 pobjedile, manje od 48 nakon njihove proslave titule pred Vječnom vatrom i kasnije pijanke.
ISTINA ZA VEDRANA!
Treba se paziti crvenog kartona protiv Radnika !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Da je taj kup osvojiti ja bih bio presretan. A mozemo ga osvojiti jedino maksimalnim zalaganjem igraca, visokom motivacijom i uz malo srece. To sto Peljto sudi i sto ocekujemo posteno sudjenje nema nikakve veze ako mi budemo slabi kao prethodne utakmice.
Druga stvar sto se tice bilo kakvog vrijedjanja i psovanja bilo cega sto ima veze s nasim klubom bili to navijaci, treneri, igraci, uprava ili nesto drugo, ja bih to po kratkom postupku brisao sto prije dok nije puno ljudi procitalo i trajno banovao. Moze se nezadovoljstvo iskazati i bez vrijedjanja i psovanja.
Druga stvar sto se tice bilo kakvog vrijedjanja i psovanja bilo cega sto ima veze s nasim klubom bili to navijaci, treneri, igraci, uprava ili nesto drugo, ja bih to po kratkom postupku brisao sto prije dok nije puno ljudi procitalo i trajno banovao. Moze se nezadovoljstvo iskazati i bez vrijedjanja i psovanja.
E ovako se igra fudbal. Gledam Reid - Austria, iako nisam neki zaljubljenik u te strane lige. Al kakav mec i kakva pozrtvovanost. Gubi Reid 2:0 70 i nekoj. Kad se navise ljudi trce, golman ulazi u 16 u 86.iz kornera..sve karte u napad i dadose 3 gola. Pobjedise na kraju.
Vise sam portvovanosti vidio u tih zadnjih 15ak min Reida neg Sarajeva u trecem dijelu sezone. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kakvu sezonu Austria igra, ne cudi me sto je Ried preokrenuo. Pratim Austriu bas, stanje u klubu im je uzasno, igraci kadar je vec sad slab, a naredne sezone jos slabiji jer su najbolji igraci najavili odlaske. Financije katastrofa, kod njih je sad kupovanje dionica kluba, a David Alaba je kupio nekoliko dionica u vrijednosti od 500 000 €.Zagor je napisao/la: ↑21 maj 2021, 20:56E ovako se igra fudbal. Gledam Reid - Austria, iako nisam neki zaljubljenik u te strane lige. Al kakav mec i kakva pozrtvovanost. Gubi Reid 2:0 70 i nekoj. Kad se navise ljudi trce, golman ulazi u 16 u 86.iz kornera..sve karte u napad i dadose 3 gola. Pobjedise na kraju.Vise sam portvovanosti vidio u tih zadnjih 15ak min Reida neg Sarajeva u trecem dijelu sezone.
![]()
Mislim da je Austrijska liga odlicna za igrace iz nase lige kao naredni korak u karijeri.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 21 maj 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
"Klubovi koji dođu do trećeg pretkola već će svoju zaradu povećati na preko milion eura pošto se za učešće u trećem pretkolu dobija dodatnih 550.000 eura. Sa onih 350 iz drugog, te 150 iz prvog, dolazimo do ukupnih 1.050.000 eura za plasman u treće pretkolo.
Za kraj, plasman u play-off Konferencijske lige donosi zaradu od 750.000 eura za klubove koji ostvare taj uspjeh. Plasman u grupnu fazu plaća se 2.940.000 eura".
Za kraj, plasman u play-off Konferencijske lige donosi zaradu od 750.000 eura za klubove koji ostvare taj uspjeh. Plasman u grupnu fazu plaća se 2.940.000 eura".
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 maj 2021, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Koliko se zaradilo iz prethodne dvije godine ?Aduka87 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:15Klubovi koji dođu do trećeg pretkola već će svoju zaradu povećati na preko milion eura pošto se za učešće u trećem pretkolu dobija dodatnih 550.000 eura. Sa onih 350 iz drugog, te 150 iz prvog, dolazimo do ukupnih 1.050.000 eura za plasman u treće pretkolo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
2.320.000 €NisamInSajder je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:16Koliko se zaradilo iz prethodne dvije godine ?Aduka87 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 21:15Klubovi koji dođu do trećeg pretkola već će svoju zaradu povećati na preko milion eura pošto se za učešće u trećem pretkolu dobija dodatnih 550.000 eura. Sa onih 350 iz drugog, te 150 iz prvog, dolazimo do ukupnih 1.050.000 eura za plasman u treće pretkolo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hocel ko iz kluba neku izjavu dati o nekim planovima i prokockanim bodovima tj katastrofi? Mozda onaj Valentin
zašto kuckate slova i dalje
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, samoFKS i 21 gost.