Bosniacum Lilium je napisao/la:ja inace nisam fotoslikicanPapastathopoulos je napisao/la:E jbg, to nije dobro..al ajd, pitat cu danas instruktora ocu li moci novu sliku staviti..Ali na licnoj i vozackoj yebac 1/1

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosniacum Lilium je napisao/la:ja inace nisam fotoslikicanPapastathopoulos je napisao/la:E jbg, to nije dobro..al ajd, pitat cu danas instruktora ocu li moci novu sliku staviti..Ali na licnoj i vozackoj yebac 1/1
Istocnjak je napisao/la:NE ZABORAVI MARKALE 05.02.1994 - 05.02.2013
a čekaj, da bi odali počast moramo da vidimo ovu strahotu? Jesil ti dobar?Bosniacum Lilium je napisao/la:koliko je tebi godina? Kakva je to prica, jel te stid? Ova fotografija je samo opomena da se nikad ne smije oprostiti, i prikazuje svu brutalnost proteklog rata. Moj plavi djecace...
Moj um nije ograničen, i ti apsolutno nemaš pravo da me osuđuješ za bilo što s obzirom da me i ne poznaješ. Treba da se stidiš i svog razmišljanja i svojih godinaBosniacum Lilium je napisao/la:ne kontas neke stvari jer ti je um ogranicen ko balkon, zato i jedino mozes studirati to sto studiras
Šta studira, neg mislim da takve slike stvarno nisu potrebne na ovom forumuBosniacum Lilium je napisao/la:ne kontas neke stvari jer ti je um ogranicen ko balkon, zato i jedino mozes studirati to sto studiras
http://www.miniclip.com/games/pro-kicker/en/" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Ima li sta kvalitetno za ubijanje dosade ?
ajde postavi nam još koju fotografiju brutalnih zločina, ko da nam nije dovoljno sranja. čuj to je samo opomena. da bogdom ta opomena ima ikakvu svrhu, ja bih išao od foruma do foruma i postavljao takve fotografije. neće ljudi nešto pamtit samo zato što vide isječena tijela na sportskom forumu.Bosniacum Lilium je napisao/la:koliko je tebi godina? Kakva je to prica, jel te stid? Ova fotografija je samo opomena da se nikad ne smije oprostiti, i prikazuje svu brutalnost proteklog rata. Moj plavi djecace...
Ja sam u prošlu srijedu predavao za vozačku i sad isto nije mi se dalo slikati pa sam pitao onu na šalteru kako to ide . Rekla mi je da je poželjno da se uslika , ali pošto je u mene lična od prije mjesec dana , nisam se puno mijenjao pa su uzeli tu .Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, da li je iko od vas doskora polagao i vadio vozacku dozvolu ? Zanima me jedna stvar..da li ce mi uzeti sliku sa licne karte (koju imam vec 3 godine) i staviti na vozacku ili ja imam pravo da se ponovo uslikam i novu sliku stavim na vozacku ?
Sad si me obradovao lafebavarian_bk je napisao/la:Ja sam u prošlu srijedu predavao za vozačku i sad isto nije mi se dalo slikati pa sam pitao onu na šalteru kako to ide . Rekla mi je da je poželjno da se uslika , ali pošto je u mene lična od prije mjesec dana , nisam se puno mijenjao pa su uzeli tu .Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, da li je iko od vas doskora polagao i vadio vozacku dozvolu ? Zanima me jedna stvar..da li ce mi uzeti sliku sa licne karte (koju imam vec 3 godine) i staviti na vozacku ili ja imam pravo da se ponovo uslikam i novu sliku stavim na vozacku ?
Znači ako ti je stara 3 godine lična , tražiće ti da se uslikaš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.