FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Do kraja septembra na Stadionu Tušanj nova tribina kapaciteta 7.500 mjesta 19.1.2016. u 16:28 Iako je izgradnja Istočne tribine na Stadionu Tušanj trebala početi prošle godine, ona je prolongirana za kraj januara ove godine. Rok je pomjeren, kako kažu nadležni, zbog preusmjerenja novčanih sredstava za potrebe saniranja posljedica vremenskih nepogoda koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu 2014. godine. U JU Stadion Tušanj kažu da su ponovo stvoreni uslovi za izgradnju Istočne tribine, da je u toku tenderska procedura, te da bi do kraja septembra izgradnja trebala biti završena. „Tenderska procedura je u toku, da se izabere izvođač i mislim da bi se najdalje za mjesec do dva počela gradit. Upućen sam da bi se ta tribina već mogla sa sjedalicama uraditi do septembra mjeseca,“ kazao je Dževad Šećerbegović, direktor JU Stadion Tušanj. Sredstva su kaže naš sagovornik obezbijeđena za završetak radova na Sjevernoj tribini kako bi se prilagodila održavanju velikih međunarodnih utakmica, a uporedo sa adaptacijom Sjeverne, trebali bi otpočeti i radovi na izgradnji Istočne tribine. Geološki eksperti izvršili su sva neophodna mjerenja za početak izgradnje tribine koja bi mogla da primi oko 7.500 gledalaca. „Mogu reći da koliko sam tu upućen i koliko sam tu bio prisutan da su našli da je tu podloga kvalitetna i da će izgradnja biti mnogo jeftinija nego što su u prvi mah planirali,“ kazao je Šećerbegović. Vijećnici gradskog vijeća Tuzle usvojili su izmjene o kreditnom zaduživanju Grada Tuzle, a među projektima u koje će se uložiti kreditna sredstva našla se i adaptacija i proširenje Stadiona Tušanj. Grad Tuzla će u tu svrhu izdvojiti 700 hiljada maraka kako bi igračima FK Sloboda omogućili odigravanje evropskih utakmica, ali i kako bi Tuzla konačno mogla biti adekvatan domaćin utakmicama reprezentacije. (RTV Slona) | Preuzeto sa: http://****/do-kraja-septembra- ... 00-mjesta/
Ja volim FK Tuzla City
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Ma samo nek dodje Husic koji nam treba, za onog se i ne brigam puno.katarakta je napisao/la:Husic haman ne dolazi...
Musemic rece utorak ili srijedakatarakta je napisao/la:Husic haman ne dolazi...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Definitivno ne dolazi, evo objavio je i on na svom FB profilu...Nisu mogli da se dogovore oko uslovaAgamemnon je napisao/la:Musemic rece utorak ili srijedakatarakta je napisao/la:Husic haman ne dolazi...
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Dobar je igrac, pogotovo za nasu ligu ali sta je tu je. Treba cekat pravog Husica, Azmira pa reprogram kad se potpise (za nekih 7-10 dana) da se mogu i stranci potpisivati, bit ce igraca, igracina a i ovo sto imamo je dovoljno za Evropu a cak i titulu ako seljo procepi pa uzme bodove gdje treba da imamo prostora i za kiks neki. Bit ce to sve dobro, no sikirki 
A zabij mu.SARS je napisao/la:Definitivno ne dolazi, evo objavio je i on na svom FB profilu...Nisu mogli da se dogovore oko uslovaAgamemnon je napisao/la:Musemic rece utorak ili srijedakatarakta je napisao/la:Husic haman ne dolazi...
**** i uslovi.nece picke na klupu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Cim je pozitivna prica oko kluba i spominju se dolji uslovi i plate, odmah i igraci zele da to iskoriste. Do kluba i Uprave je koliko ce nasjesti na to i kako ce isposlovati.
Hvala mu sto je imao namjeru da dodje, ako je do uslova onda neka nadje drugi izvor koji ce cijediti. Idemo dalje, do polaska u Antaliju ima jos dovoljno vremena, a i tamo znaju igraci se prikljuciti.
Hvala mu sto je imao namjeru da dodje, ako je do uslova onda neka nadje drugi izvor koji ce cijediti. Idemo dalje, do polaska u Antaliju ima jos dovoljno vremena, a i tamo znaju igraci se prikljuciti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** i uslovi.nece picke na klupu.[/quote]
Upravo to, trazio da mu garantuju da ce igrati u prvih 11.
Upravo to, trazio da mu garantuju da ce igrati u prvih 11.
ne znam je li tražio da igra u početnih 11, ali sam ugovor od 6 mjeseci govori sve, došao bi da povrati formu i da lovi novi ugovor u inostranstvu
kako god, ako je tražio, neka su ga ****, budi lola pa izbaci Peru ako možeš 
Hvala Senadu , ali strasno kako su se igraci okurazili i sve sto se tice uslova, jebote kako cuju da je super traze nerealne cijene , covjek bi da ima vise para od Zebe i Ahmetovica strasno -
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Upravo to, trazio da mu garantuju da ce igrati u prvih 11.[/quote]solar je napisao/la:**** i uslovi.nece picke na klupu.
Neznam jel se zezas samnom ali ja sam ozbiljan pa nije sloboda bolnica vise da vracate formu i magla. **** ga azmir bez pardona.
Ljudi moraju svatiti niko nece postavljati uslove Klub je iznad svih.a nije u parama laze.dobio je dobru ponudu poslije hocu ja vise ako necu redovno igrat pa nisi ti Karlos ti mater
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Neznam jel se zezas samnom ali ja sam ozbiljan pa nije sloboda bolnica vise da vracate formu i magla. **** ga azmir bez pardona.Agamemnon je napisao/la:Upravo to, trazio da mu garantuju da ce igrati u prvih 11.solar je napisao/la:**** i uslovi.nece picke na klupu.
Ljudi moraju svatiti niko nece postavljati uslove Klub je iznad svih.a nije u parama laze.dobio je dobru ponudu poslije hocu ja vise ako necu redovno igrat pa nisi ti Karlos ti mater[/quote]
ne zezam, tako sam cuo. Husref poludio kad je saznao za taj njegov zahtjev.
za sad prijelazni rok prelos sto se nas tice, sreca pa nisu ni ostali (izuzetak Zeljo) nista bolje odradili
ako ciljamo na najvisi plasman trebaju nam jos barem dva igraca 
Sloboda Tuzla
Docice jos jedan max dva igraca.
Nama pojacanja nisu pod moranje mi samo pojacavamo konkurenciju da malo prosirimo klupu jer igramo na dva fronta pitari seljo i ostali moraju dovoditi Po 6,7 igraca mi ne moramo.
Ova ekipa ima snage izboriti evropu ako koji igrac iskoci dobro je ako ne opet dobro.
Kada izboris evropu i ljetos akobogda trebace se pojacat a moci ces dovoditi strance pa zasto Sa da gomilat igraca.
Samo lakapo
Nama pojacanja nisu pod moranje mi samo pojacavamo konkurenciju da malo prosirimo klupu jer igramo na dva fronta pitari seljo i ostali moraju dovoditi Po 6,7 igraca mi ne moramo.
Ova ekipa ima snage izboriti evropu ako koji igrac iskoci dobro je ako ne opet dobro.
Kada izboris evropu i ljetos akobogda trebace se pojacat a moci ces dovoditi strance pa zasto Sa da gomilat igraca.
Samo lakapo
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Suljo20002
- Kontakt:
Ovakav pristup ce nas kostati Evrope 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cudno nesto, isto kao da sabotiramo sami sebe.
12 kola, nisu se trebale stediti pare da se uzme titula
12 kola, nisu se trebale stediti pare da se uzme titula
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne to, ali tri jaka igraca i bili bi odlicni 
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 3 gosta.